خيلي با حالي آقا مشكل موس حل شد. ممنون
مورد ديگه اين كه ميگه از kines syambol استفاده كن.
ميدوني اين kines syambol چيه؟
دقيقا اين جمله:
kines symbol on heavy objects that display this syambol
سمبل شبيه U البته برعكسش!
خيلي با حالي آقا مشكل موس حل شد. ممنون
مورد ديگه اين كه ميگه از kines syambol استفاده كن.
ميدوني اين kines syambol چيه؟
دقيقا اين جمله:
kines symbol on heavy objects that display this syambol
سمبل شبيه U البته برعكسش!
یجا هست که تو محیز خلاء دو تا نیم حلقه دارن دور یه کره همینجوری میچرخن و اگه b رو هم بزنی بهت میگه باید بری رو اون کره و یه چیزی هست که باید از روش برداری
ولی اولا اینکه نمیشه اون حلقه هایی که میچرخن رو ساکن کرد با استاتیک و دوما زمانی که بین حرکتشون هست خیلی کوتاهه ... اینجا چه میشه کرد ؟
وای امید اینجا یادمه دهنم سرویس شد تا ردش کردم.
اول چند تا دستگاه دور و برت هستن که 1 مشت لامپ توشون می چرخه اون ها رو اول بزن فکر کنم 4 تا بود.
بعد تا اونجایی که یادمه 1 کره پشت همون کره بود که میرفتی 1 چیزی میذاشتی روش
اگه چیز دیگه ای یادم اومد برات مینویسم.
اگه قبل از چپتر 7 هست ... یه جا دیگه عکست رو آپلود کن ...از اين چه جوري بايد رد شد؟
دستت طلا ... امشب که دیگه به بازی نمیرسم ... فردا با راهکار تو بریم .. ایشالا حلهوای امید اینجا یادمه دهنم سرویس شد تا ردش کردم.
اول چند تا دستگاه دور و برت هستن که 1 مشت لامپ توشون می چرخه اون ها رو اول بزن فکر کنم 4 تا بود.
بعد تا اونجایی که یادمه 1 کره پشت همون کره بود که میرفتی 1 چیزی میذاشتی روش
همینی که گفتی درسته
فقط یه کره دیگه نیست همون کره است که باید از شکافی که بین کره و سقفه بری روی سقف و مواظب باشی به اون دو تا میله ی در حال حرکت نخوری
و این 4 تا حلقه ی در حال حرکت دو تاشون همونجا هستن و دوتاشون وقتی به اونطرف کره برسی می بینی
بعد از اینکه هر 4 تا متوقف شدن شی رو باید روی کره بذاری و ماموریت کامل می شه
من اینجاشو با تراینر رفتم واسه همین با دو تا پای قطع شده و یه دست ادامه دادمهمینی که گفتی درسته
فقط یه کره دیگه نیست همون کره است که باید از شکافی که بین کره و سقفه بری روی سقف و مواظب باشی به اون دو تا میله ی در حال حرکت نخوری
و این 4 تا حلقه ی در حال حرکت دو تاشون همونجا هستن و دوتاشون وقتی به اونطرف کره برسی می بینی
بعد از اینکه هر 4 تا متوقف شدن شی رو باید روی کره بذاری و ماموریت کامل می شه
من الان توی مرحله 8 گیر کردم اینجا باید اون وسیله ها رو درست گذاشت تا ماموریت انجام بشه ولی گیر کردم دیگه ازون آبی ها که فعاله وجود نداره تازه سه تا هم کمه اگه اینو رفتین راهنماییم کنید
یه سوالم داشتم من میخوام یه اسلحه جدید بخرم ولی اسلحه های خودم پاک نمیشه و وقتی Move رو میزنم هیچ چی نمیشه
![]()
وقتی move رو میزنی باید به آخرین قسمت سمت راست بری واونجا بذلریش وسایلتو .
در چپتر 2 shock pad رو براي ساختن بمب بايد از كجا پيدا كرد؟
توي نقشه كه چيزي نشون نميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)