با سلام خدمت همه دوستان ...
من 2 روز پیش به همراه یکی از همکارام رفتیم پایتخت و من مدل DV5 1199ee رو خریدم ، رفیقم هم یه مدل Dell latitude e6500 خرید .
با توجه به اینکه تو این چند هفته من خیلی تحقیق کردم و بسیاری مطالب رو هم از این فروم و از اطلاعاتی که شما دوستان تو این فروم گذاشتید به دست آوردم ، خواستم از همه کسانی که وقت می گذارند و این اطلاعات رو در اختیار همه می گذارند تشکر کنم .
در مورد این مدل یعنی DV5 1199 باید بگم که واقعا مدلی با Performance بسیار بالاست ، و غیر از عمر کم باطری تقریبا هیج نقطه ضعف دیگه ای من توش نمی بینم . ( که البته همونطور که دوستان قبلا گفته اند با خرید یه باطری با ظرفیت بالاتر این مسئله هم قابل حله ) در مورد داغ کردن هم باید بگم تو محیطهای عادی (نصب هر نوع برنامه ، کار کردن در محیط ویندوز ، پخش فیلم و موزیک و ... ) اصلا محسوس نیست و در واقع اصلا داغ نمی کنه و حتی پس از ساعتها کار کردن متوالی بسیار روان کار می کنه. دوست ندارم اینجا تکرار مکررات کنم و مطالبی رو که قبلا در مورد اونها تو این تاپیک بحث شده رو دوباره بگم ، تنها نکته اضافه ای که می تونم به اون در اینجا اشاره کنم اینه که لنز Blue Ray بسیار قوی و مناسبی روی این دستگاه نصبه ولی DVD/CD Writer اون و در واقع لنز مربوط به DVD , CD نسبت به لپ تاپ های دیگه ضعیفتره . و ممکنه بعضی سی دی های خش دار رو نخونه .
در کل باید بگم که اگر این مدل رو بخرید مطمئن باشید که پشیمون نخواهید شد ...