تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 502 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله بنده خودم نصب کردم و درایورهای آن 100 درصد موجوده ! هیچ مشکلی هم که در بالا ذکر شد نیست

من چقدر بگم : به حرف فروشنده ای که خودش رو بزاری نمی دونه گرافیک نوت بوک چی هست ، اعتماد نکنید
    رجیستر جان ما هم فروشنده اچ پی هستیم و از کارت گرافیک سر در میارم
    ولی زمانی که روی سریهای مثلا dv6899 اکس پی نصب میکردیم یکسری درایور مدلهای دیگه که تو سایت اچ پی بود مثلا dv25xx رو نصب میکردیم یعنی سریهایی که قبلا با اکس پی بود ودرایور اکس پی اون تو سایت اچ پی موجود بود ولی سریهای dv5 از اول با ویستا اومد و درایور اکس پی از اول باهاش ارائه نشد البته بعضی درایورها مثل گرافیک با نرم افزار nvidia نصب میشه ولی کارت صدا و وب کم که در dv5 تغییر کرده رو نمیدونم بهر صورت دوست من کار ما فروشنده ها مثل صندوقدار بانک هست کلی پول دستشون هست ولی یک حال حسابی نمیتونن باهاش بکنن(البته فروشنده داقون هم زیاد داریم که براشون فرق نمیکنه جوراب بفروشن یا نوت بوک) ما هم نوت بوک را ویندورش رو بالا میاریم وتحویل مشتری میدیم اگر وقت میشد که ریکاوریهاشو بسازم حتما یک تلاشی واسه نصب xp میکردم تا حالا که دستگاه کسی زیر دستم نیومده
    بهر حال اگه میشه راهنمایی کنین که درایورهای اکس پی dv5 رو چه جوری پیدا کردین ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

برای اینکه بحث ادامه پیدا نکنه ، توی جمله من دقت کنید و بفهمید منظورم همه فروشنده ها نیست ...!

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای اینکه بحث ادامه پیدا نکنه ، توی جمله من دقت کنید و بفهمید منظورم همه فروشنده ها نیست ...!

ممنون
    آقا بحث وبیخیال درایورهاش رو از کجا گیر آوردی؟

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

از این سری های dv کدوماشون بالاترین کانفیگ رو دارن ؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آقا بحث وبیخیال درایورهاش رو از کجا گیر آوردی؟
    فروم Notebookreview درایورهای صد در صد تست شده رو گذاشته ... خودم چند ماه پیش دانلود و نصب کردم :

forum.Notebookreview.com

این سایت خوبیه ... من هم عضوشم و خیلی ازش استفاده کردم ... میشه گفت فوق العاده ترین فروم نوت بوک در اینترنت هست

6. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان ...
    من 2 روز پیش به همراه یکی از همکارام رفتیم پایتخت و من مدل DV5 1199ee رو خریدم ، رفیقم هم یه مدل Dell latitude e6500 خرید .
    با توجه به اینکه تو این چند هفته من خیلی تحقیق کردم و بسیاری مطالب رو هم از این فروم و از اطلاعاتی که شما دوستان تو این فروم گذاشتید به دست آوردم ، خواستم از همه کسانی که وقت می گذارند و این اطلاعات رو در اختیار همه می گذارند تشکر کنم .
    در مورد این مدل یعنی DV5 1199 باید بگم که واقعا مدلی با Performance بسیار بالاست ، و غیر از عمر کم باطری تقریبا هیج نقطه ضعف دیگه ای من توش نمی بینم . ( که البته همونطور که دوستان قبلا گفته اند با خرید یه باطری با ظرفیت بالاتر این مسئله هم قابل حله ) در مورد داغ کردن هم باید بگم تو محیطهای عادی (نصب هر نوع برنامه ، کار کردن در محیط ویندوز ، پخش فیلم و موزیک و ... ) اصلا محسوس نیست و در واقع اصلا داغ نمی کنه و حتی پس از ساعتها کار کردن متوالی بسیار روان کار می کنه. دوست ندارم اینجا تکرار مکررات کنم و مطالبی رو که قبلا در مورد اونها تو این تاپیک بحث شده رو دوباره بگم ، تنها نکته اضافه ای که می تونم به اون در اینجا اشاره کنم اینه که لنز Blue Ray بسیار قوی و مناسبی روی این دستگاه نصبه ولی DVD/CD Writer اون و در واقع لنز مربوط به DVD , CD نسبت به لپ تاپ های دیگه ضعیفتره . و ممکنه بعضی سی دی های خش دار رو نخونه .
    در کل باید بگم که اگر این مدل رو بخرید مطمئن باشید که پشیمون نخواهید شد ...

8. 3 کاربر از callisto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان ...
    من 2 روز پیش به همراه یکی از همکارام رفتیم پایتخت و من مدل DV5 1199ee رو خریدم ، رفیقم هم یه مدل Dell latitude e6500 خرید .
    با توجه به اینکه تو این چند هفته من خیلی تحقیق کردم و بسیاری مطالب رو هم از این فروم و از اطلاعاتی که شما دوستان تو این فروم گذاشتید به دست آوردم ، خواستم از همه کسانی که وقت می گذارند و این اطلاعات رو در اختیار همه می گذارند تشکر کنم .
    در مورد این مدل یعنی DV5 1199 باید بگم که واقعا مدلی با Performance بسیار بالاست ، و غیر از عمر کم باطری تقریبا هیج نقطه ضعف دیگه ای من توش نمی بینم . ( که البته همونطور که دوستان قبلا گفته اند با خرید یه باطری با ظرفیت بالاتر این مسئله هم قابل حله ) در مورد داغ کردن هم باید بگم تو محیطهای عادی (نصب هر نوع برنامه ، کار کردن در محیط ویندوز ، پخش فیلم و موزیک و ... ) اصلا محسوس نیست و در واقع اصلا داغ نمی کنه و حتی پس از ساعتها کار کردن متوالی بسیار روان کار می کنه. دوست ندارم اینجا تکرار مکررات کنم و مطالبی رو که قبلا در مورد اونها تو این تاپیک بحث شده رو دوباره بگم ، تنها نکته اضافه ای که می تونم به اون در اینجا اشاره کنم اینه که لنز Blue Ray بسیار قوی و مناسبی روی این دستگاه نصبه ولی DVD/CD Writer اون و در واقع لنز مربوط به DVD , CD نسبت به لپ تاپ های دیگه ضعیفتره . و ممکنه بعضی سی دی های خش دار رو نخونه .
    در کل باید بگم که اگر این مدل رو بخرید مطمئن باشید که پشیمون نخواهید شد ...
    از شما تشکر میکنم و به نظر من این خیلی کمک میکنه که آدم قبل از خرید نظر کسایی که اون دستگاه را خریدن رو بدونه حتی اگر تکراری باشه
    راجع به dvd/cd من حرفتون رو قبول دارم البته نه اینکه ضعیف بودنش مختص مدل 1199 نیست من توی بعضی مدلهای دیگه هم به این ضعف بر خوردم جالب اینجاست که مثلا ممکنه یک سی دی توی یک دستگاه 1199 بخونه ولی تو یک دستگاه دیگه نخونه

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها این سری dv5 یک سری مشکلات داره که تا نگیرین ،متوجه نمی شین ، مواظب باشین که دلچرکین نشین. من تا حالا شاید موفق به رایت 10 درصد از کل دی وی دی های رایت شده با دستگاهم شدم. رایت می شه ولی چیزی تو دستگاه خودم یا سایر کامپیوتر ها نشون نمی ده ، به عنوان dvd خام شناسایی می کنه ، جاش معلومه که رایت شده ولی چیزی نشون نمی ده ، تو کامپیوتر خونه هم کلی زور می زنه که بخوندش ولی باز می گه خالیه ، جالبه که روش رایت هم می شه ولی باز چیزی نشون نمی ده. اگر یک سرچی بزنید متوجه می شید که هارد و دی وی دی رایتر سری dv5 مشکل داره لااقل 1060 یا 1135 که دارن بقیه رو نمی دونم .
    هاردش هم کلاً با نرم افزار ACRONIS مشکل دراه ، جالبه نه !! اینها رو از خودم در نیاوردم و یا مشکل خاص 1135 من نیست ، اگر تو اینترنت بگردید به وفور به مشکلات این سری پی می برید ! . ویندوز ایکس پی هم که می ریزی با بهترین و آپدیت ترین روشها و درایوار ها ، سرعت افتضاحه ( در حدی که دوست درای لپ تاپت خاموش بمونه ) . یعنی از ریختن ایکس پی پشیمون می شین وقتتون رو حروم نکنید و بی خودی دنبال درلیور ایکس پی نباشین . اصلاً این سیستم برای ایکس پی طراحی نشده . کلاً چند وقته که اصلاً باهاش حال نمی کنم ، موقع جی تی ای بازی کردن هم شر شر باید عرق بریزی از بس که گرم می کنه ، اینها رو نگفتم که دور هم شاد باشیم ها !! از ته ته دارم می سوزم که چرا با این پولی که دادم اینطوری داره حالم رو می گیره .
    Last edited by yashm1365; 16-01-2009 at 14:32.

11. 3 کاربر از yashm1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    بچه ها این سری dv5 یک سری مشکلات داره که تا نگیرین ،متوجه نمی شین ، مواظب باشین که دلچرکین نشین. من تا حالا شاید موفق به رایت 10 درصد از کل دی وی دی های رایت شده با دستگاهم شدم. رایت می شه ولی چیزی تو دستگاه خودم یا سایر کامپیوتر ها نشون نمی ده ، به عنوان dvd خام شناسایی می کنه ، جاش معلومه که رایت شده ولی چیزی نشون نمی ده ، تو کامپیوتر خونه هم کلی زور می زنه که بخوندش ولی باز می گه خالیه ، جالبه که روش رایت هم می شه ولی باز چیزی نشون نمی ده. اگر یک سرچی بزنید متوجه می شید که هارد و دی وی دی رایتر سری dv5 مشکل داره لااقل 1060 یا 1135 که دارن بقیه رو نمی دونم .
    هاردش هم کلاً با نرم افزار ACRONIS مشکل دراه ، جالبه نه !! اینها رو از خودم در نیاوردم و یا مشکل خاص 1135 من نیست ، اگر تو اینترنت بگردید به وفور به مشکلات این سری پی می برید ! . ویندوز ایکس پی هم که می ریزی با بهترین و آپدیت ترین روشها و درایوار ها ، سرعت افتضاحه ( در حدی که دوست درای لپ تاپت خاموش بمونه ) . یعنی از ریختن ایکس پی پشیمون می شین وقتتون رو حروم نکنید و بی خودی دنبال درلیور ایکس پی نباشین . اصلاً این سیستم برای ایکس پی طراحی نشده . کلاً چند وقته که اصلاً باهاش حال نمی کنم ، موقع جی تی ای بازی کردن هم شر شر باید عرق بریزی از بس که گرم می کنه ، اینها رو نگفتم که دور هم شاد باشیم ها !! از ته ته دارم می سوزم که چرا با این پولی که دادم اینطوری داره حالم رو می گیره .
    سلام نظر شما نا امید کننده ترین نظری بود که من تا حالا راجع به 1135 خونده بودم توی پست بالایی هم گفتم واقعا این رو قبول دارم که رایتر اچ پی ها واقعا بگیر نگیر داره حتی من مدلی رو داشتم (dv2855)که ریکاوری های خودش رو هم کپی نمیکرد متاسفانه گارانتی بین الملل اچ پی توی ایران وجود نداره و الا حتما رایترت رو عوض میکرد البته ما هم گاهی وقتها برای اینکه به مشتری حال بدیم یا مشتری خیلی گیر باشه رایتر رو براش عوض میکنیم ولی مشکل هارد یکم عجیبه چون واقعا هارد کامپیوتر حالیش نمیشه که با چه نرم افزاری مشکل داشته باشه به نظر من اشکال هارد رو باید یک ذره واضح تر بگی راجع به حرارت هم خوب درسته داغ میشه ولی من تا حالا یک مورد هم خرابی dv5 بخاطر حرارت نشنیدم به هر حال این دستگاه گرافیک بالایی داره وطبیعیه که تو بار پردازشی سنگین داغ بشه که فکر کنم با لپ تاپ کولر مساله حل بشه به هر حال فکر کنم برای حرارت زیادش باید با یک مارک دیگه با کانفیگ مشابه وبار پردازشی مشابه مقایسه کرد تا بشه اظهار نظر کرد باز به نظرم خوشحال باش که میتونی لااقل جی تی ای روش نصب کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran,Karaj

پيش فرض

سلام دوستان...

مشكل بلو ري با سي دي و دي وي دي چيزه جديد يا مختص اچ پي ها نيست.... تمام اين درايور ها براي بلو راي طراحي شدن... خوب معلومه كه با سي دي يا دي وي دي كه واسش طراحي نشدن ضعيفتر از مختص ديوي دي ها هستن!...

مشكلات اين دوستمون با 1135 كاملا عجيبه! بنده هم 1135 دارم... ازش راضيام... ايكس پي ريختم و عالي كار مي كنه... تازه با ايكس پي باهاش جي تي اي بازي مي كنم و با يه كن بالا بردن پشت لپ تاپ كلي از حرارت دستگاه كم مي كنن! در ضمن فكر كنم اگر شما هم بريد روي كيس پي سي خود بشينيد و باهاش جي تي اي اجرا كنيد ديگه كار از عرق ريختن بگذره و... واقع بين باشيد!

Truly Yours...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •