salam
man ye dastgahe 3004 gereftam
ghablz az inke har kari konam ba internet updat kardam
alan nemishe bazi ejra kard
chikar konam
vejene 6.2
salam
man ye dastgahe 3004 gereftam
ghablz az inke har kari konam ba internet updat kardam
alan nemishe bazi ejra kard
chikar konam
vejene 6.2
Last edited by eblam; 30-01-2010 at 21:13. دليل: verjene6.2
PSP
شما کپی خور نمی شه .
یا بفروشید و با فرم ویر 5.3 و زیر آن رو بخرید یا وایسید تا یک زمانی ( نامعلوم ) هک بشه .
سلام به همه ی دوستان ...
دوست من یه PSP توی یه مغازه دیده بوده و پرسیده بوده این چیه گفته بودن PSP . کارهایی که میشه باهاش کرد رو بهش توضیح داده بودن و اون هم خریده بود !!!!
اطلاعات من در مورد PSP به صفر میل میکنه اما این دوستم همونقدر هم اطلاع نداره.
بعد از سرچ هایی که کردم فهمیدم PSP دوستم مدل 3000 باید باشه.(اما مطمئن هم نیستم حدسم درست باشه)
از همونجایی که خریده براش کپی خور کردن اما حالا بازی ها رو اجرا نمیکنه.
این نکته رو باید عرض کنم که توی عکسای روی PSP یه فلدر هست که توش تعدادی رنگه.(سبز و مشکی و ...) که قبلا" باز میشده اما حالا وقتی میخواد باز بشه PSP خاموش روشن میشه.(از دیروز هم که دستم بود باطریش کم بود.وقتی رفتم روی همین فلدر و Slideshow رو زدم دیدم بله ، عکسا یا بهتره بگم رنگا باز شدن.تا وقتی روی سبز رفت حواسم بهش بود اما بعدش داشتم جای دیگه رو نگا میکردم که دیدم یه صدای کوچولویی از PSP اومد.بعد که نگا کردم دیدم خاموش شده.حالا نمیدونم زدم PSP بچه ی مردم رو نابود کردم یا شارژش تموم شده !!!).این رو هم بگم قبلا" بازی هایی رو اجرا میکرد رو PSP ش اما حالا نمیشه و برای اجرا کردن یه کارایی با همین رنگا میکرد ...
حالا من میخوام این PSP رو راه بندازم که دوستم حال کنم.پست 218 () رو خوندم اما یه سری سوال برام پیش اومد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- system software رو نوشه version 5.03 .میشه کاری به ورژن نداشت و بقیه ی راه رو رفت یا اینکه نه باید حتما" اون ورژنی که توی همون پست هست رو بگیرم و system software رو نوشته باشه chickHen R2 5.03 ؟؟؟؟
-نمیدونم درست یادم میاد یا نه و یا با گوشی های وین موبایل قاطی کردم اما به هر حال دونستنش خالی از لطف نیست.PSP هم dead میشه؟یهو کاری نکنم این PSP دوستم به فنا بره.
این نکات رو هم فک کنم باید بگم :
- مموریش 8 گیگ و البته تقلبی هست .
-باطریش Sony PSP Battery Pack 3.6v 1200 mAh !!!
- ورژن رو هم که گفتم version 5.03 هست.
ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور این PSP رو کپی خور کنم که دوستم لذت ببره.![]()
هیچیش نشده نگران نباش برو پست اولو بخون
پ.ن:اول این صفحه نه اول تایپیک یعنی صفحه 1
جماعت دوستان سلام.ببخشید من نمی دونم اینجا چی به چیه.فقط یه سوال دارم.من یه psp 1003 دارم.کپی خورش کردم چند ماه پیش.بعد یه umdبراش خریدم update کرد به 4.5.و الان از حالت کپی خور دراومده.من باید چیکار کنم تا دوباره کپی خور بشه.حتی برنامه update 5.5gen کامل گرفتم باز میشه اما یهو erorمیده؟درخواست کمک مینمایم!!!!!!!!![]()
اگه خودت میتونی بیا (یکم سخته)
طریقه Unbrick ، Downgrade و یا Restore کردن هر PSP به ورژن 4.01M33-2
اگه نه ببر پیش یه وارد تا اون خودش کار هارو انجام بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا نترسونش ، زیاد هم سخت نیست ، همه سختیش سر پاندورا هستش که یا میتونه باطری آماده تهیه کنه یا از مال یکی از دوستان استفاده کنه . روش پاندورا کردن باطری به صورت سخت افزاری به هیچ عنوان توصیه نمیشه چونکه من یه باطری ترکوندم رفت پی کارش![]()
من نترسوندمش آگاهش کردم
از طرز پست دادن ایشون معلومه که بی تجربه است
سلام
دوست عزیز من psp ام ورژنش 4.01 بود (psp 2000 V4.01 slim) بعد update کردم ورژنش شد 5.50 این روشی که شما گفتید رو خوندم اما اصلا psp من وقتی R نگه می دارم و روشن می کنم هیچ اتفاقی رخ نمی ده،می شه یه راهنمایی کنید من باید چی کار کنم تا psp ام کپی خور موقت بشه ؟؟؟
آیا باید صبر کنم تا این ورژن -- بشه ؟ آیا روشی هست Unbrick کرد مثلا با یه umd یا چیزی دیگر ؟
دوستان لطفا کمک کنید.
مرسی
سلام
یه مدت من از بحث psp دور بودم الان از هیچی خبر ندارم .
psp go کپی خور نشد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)