ببخشيد اين پست دوبار اومد.........
ببخشيد اين پست دوبار اومد.........
Last edited by artoor32; 11-09-2008 at 00:24.
به به ميبينم كه دوباره زديد تو كار ترينر.
به نظر من اگر ترينرهاي جديد بسازيد بهتره مثلا cod4 به اندازه ي كافي ترينر داره ولي بعضي بازي ها نه.![]()
بله ترینر COD4 را همون موقع که تازه اومده بود درست کردیم .
این یه دونه سفارشی بود. چون این دوستمون Patch 1.7 نصب کرده بود.ترینر 1.7 خیلی کمیابه.
اگر ورژن 1.7 رو ميگيد كمياب هم زياده چون اصلا ترينر براش نيومده ولي براي چي از 1.7 استاده كنه؟
ببخشید من این ترینر را دانلود و اجرا کردم وسپس cod4 را اجرا نموده و کلیدهای 1 تا 5 نامپد را فشار دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!
دوست عزیز یه سوال داشتم میشه بگی بازی wwe smackdwn vs raw2008 برایpc هست یا نه![]()
دوستان عزیز یه سوال داشتم میشه بگی بازی wwe smackdwn vs raw2008 برایpc هست یا نه![]()
دوستان عزیز یه سوال داشتم میشه بگی بازی wwe smackdwn vs raw2008 برایpc هست یا نه
يه جا گفته بود اين ورژن 1.6 براي 1.7 هم كار ميكنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من شما مثل اینکه فایل readme رو که کنارش گذاشته بودیم نخوندین!ببخشید من این ترینر را دانلود و اجرا کردم وسپس cod4 را اجرا نموده و کلیدهای 1 تا 5 نامپد را فشار دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!
فکر کنم شما از ویندوز ویستا استفاده می کنین درسته؟خوب اگر این جوره اگر ترینر رو به صورت معمولی اجرا کنین کار نمی کنه باید ترینر رو از ادمین اجرا کنین تا کار کنه!روی ترینر راست کلیک کنین و این گزینه رو انتخاب کنین:
Run as administrator
و سپس بازی رو اجرا کنین و از ترینر لذت ببرین.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)