کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بستگی به اون یکی شرکت داره ، هم قیمت اش ، هم خدمات اش ( پیداش نکردم ، لینک بده )
الان که دارم حساب می کنم ، می بینم من هم که از آسیاتک دارم ، اگه بخوام 8 گیگ دان کنم ، باید همون 30 تومان رو بدم![]()
اما باز به نظرم پارس داره گرون می ده ....
لینک اون روژ رو بده ، تا ببینم اون چی هست
من به شخصه از داتک متنفرم ، اما تو دفتر داریم استفاده می کنیم ، هیچ مشکلی نبوده تا الآن ( سر Dsl که مشکلی نداشتیم ، سر وایر لس دهن ما رو با خاک یکسان کرد)
مرسی
یا حق
من تازه از داتك سرويس 128 گرفتم. ولي بايد حتما از دانلود منيجر استفاده كني تا سرعتت بشه 15.5 KB/s. يعني مثلا وقتي از rapidshare سرويس free دانلود مي كنم سرعتم در بهترين حالت به 10 تا 12 مي رسه.
نتايج speedtest هم 94 دانلود و 102 آپلود هست:
سوال من اينه كه بايد همينجوري باشه و شركتهاي ديگه هم همينطوري هستن؟
(در ضمن فاصله منزل ما تا مخابرات 200m هست و تازه كابل كشي مجدد شده)
با تشكر از همگي
Last edited by paaghi; 07-09-2008 at 16:34.
قیمت شهرستان با تهران فرق داره راجع به داتک هم اگه 90 چوق پولتو هپولی کرده بود نظرت عوض میشد.
این لینک روژه اما قیمتهاشو ننوشته :یه باز پرسیدم گفت 12835هزار تومن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر میکنید گرون میده پارس انلاین؟چی کار کنم؟
خوب زنگ بزن ازشون بپرس تا قیمت نداشته باشی که نمیتونی مقایسه بکنی در ضمن کیفیت هم شرطه
یعنی چی؟ الان سرعت دانلود شاتل ،64 10 تا 11 میرسه. با اینکه نامحدوده( میدونی که سرعت نامحدود معمولاً از محدود کمتره) . اصلاً این چیزی که شما می گی منطقی نیست. حتماً اشکالی وجود داره.
اولا 64 نیست و 128 هست ثانیا شاتل نیست داتک هست![]()
سلام
داتك شديدا به كمبود پهناي باند خورده
من هم 128 دارم ازشون و همينجوريه
عملا براي هر تك كانكشني كه به سرور وصل ميشه محدوديت سرعت گذاشتن
دزدي تو روز روشنه و جوابيم نميدن
من كه كاملا پشيمونم از قرارداد با اينا
پس انگار مشكل از من نيست. خوب اگه اينجوري باشه كه علنا دارن دزدي مي كنند از مردم.
از دوستان هم ممنونم. فقط بگيد براي ماه ديگه از چه شركتي بگيرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)