تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 198 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه بخواهیم این بازی رو با The witcher یا NWN2 مقایسه کنیم کدوم در رده اول قرار میگیرن؟
    متشکر

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه بخواهیم این بازی رو با The witcher یا NWN2 مقایسه کنیم کدوم در رده اول قرار میگیرن؟
    متشکر
    بازی ویچر که اصلا قابل مقایسه با این نیست حداقل یه بازی بهتر رو می گفتیکلا به نظر من این بازی حتی از شبهای نوروینتر هم بهتر است و در این چند سال اخیر در سبک نقش آفرینی همچنین شاهکاری کمتر اومده.

3. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

سلام دوستان میخاستم بدونم کسی دیالوگ های این بازیو ترجمه کرده؟
    یعنی مثالا وقتی حرف میزند و میخوای سوالشون رو جواب بدی بدونی که چی پرسیدن و جوابها چی هستن
    آخه معنی کردن دیالوگ ها وسوال وجوابها زمانبره و جزابیت بازیو کم میکنه منم حیفم میاد جریانای بازیو نفهمم آخه بازیه زیبایی هستش.
    دستتون درد نکنه.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کلا به نظر من این بازی حتی از شبهای نوروینتر هم بهتر است و در این چند سال اخیر در سبک نقش آفرینی همچنین شاهکاری کمتر اومده.
    منم قبول دارم که این بازی در بدترین حالت, جزء بهترین های این سبک هست اما تو زمینه نژادها و کلاسها درمقابل "نوور وینتر نایتس 2" حرفی واسه گفتن نداره (و فکر کنم این مورد جزء معدود نقطه ضعف های این بازی باشه) هر چی نباشه بازی "نوور وینتر نایتس 2" از قوانین D&D پیروی میکرد (که طی سالیان متمادی ارتقا داده شده و...)
    یعنی مثالا وقتی حرف میزند و میخوای سوالشون رو جواب بدی بدونی که چی پرسیدن و جوابها چی هستن
    آخه معنی کردن دیالوگ ها وسوال وجوابها زمانبره و جزابیت بازیو کم میکنه منم حیفم میاد جریانای بازیو نفهمم آخه بازیه زیبایی هستش.
    دستتون درد نکنه.
    تو اینچنین بازی هایی با این همه دیالوگ و تنوع آنها (که با توجه به "بک گراند" انتخابی و عوامل دیگه متغیرند) اگه نگم محاله, باید بگم احتمالش خیلی خیلی کمه که کسی بخواد همچین کاری بکنه

6. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم قبول دارم که این بازی در بدترین حالت, جزء بهترین های این سبک هست اما تو زمینه نژادها و کلاسها درمقابل "نوور وینتر نایتس 2" حرفی واسه گفتن نداره (و فکر کنم این مورد جزء معدود نقطه ضعف های این بازی باشه) هر چی نباشه بازی "نوور وینتر نایتس 2" از قوانین D&D پیروی میکرد (که طی سالیان متمادی ارتقا داده شده و...)
    آره از این لحاظ بهتره ولی در کل بازی در نظر بگیری Dragon age بهتره.ولی اگه اغراق نباشه به نظر من حداقل این بازی جزو 5 بازی برتر تاریخ سبک نقش آفرینی است.

دستتون درد نکنه.
    البته شما اگر یکمی هم زبان بلد باشید می تونید اصل داستان رو بفهمید و نیازی به ترجمه نیست.اگر سوالی در مورد دیالوگهای جای خاصی داشتی میتونی این جا بپرسی.

8. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام اقا من ميخوام ويندوز عوض كنم و ميخوام سيو اين بازي حفظ بشه برا اين كار اگه فقط فايل سيو بازي رو از پوشه داكيومنت كپي كنم كفايت ميكنه يا نه اين سوالو هم در باره بازي بورنوت پارادايس هم دارم
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر کنم سیوهای بازیو نمیشه کپی کنی.حداقل من می خواستم کپی کنم یه پیغامی میداد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    بعضی وقتا هنگام مبارزه اگه سپر دستت باشه با اون دفاع میکنه
    ایا دست خودمونه یا یکی من بخورم یدونه بزنم اصلا دفاع میشه کرد

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بعضی وقتا هنگام مبارزه اگه سپر دستت باشه با اون دفاع میکنه
    ایا دست خودمونه یا یکی من بخورم یدونه بزنم اصلا دفاع میشه کرد
    به اون شکلی که مد نظر شماست, نمیشه اما مقدار Dex بطور مستقیم روی این موضوع تاثیر داره و باعث میشه ضربات حریف رو رد یا دفع کنید
    نکته: برای رد یا دفع ضربات, لزومآ احتیاجی به داشتن سپر نیست هرچند که داشتنش مقدار صدمات وارده رو کاهش میده
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 21-01-2010 at 08:27.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

من میخوام قیافه آدمم را وسط بازی عوض کنم از طریق -enabledeveloperconsole هر کاری هم که تو dragonage.wikia.com/wiki/Console گفته شده بود انجام دادم ولی console روشن نمیشه! به خاطر این نیست که آپدیت 1.02a را دارم ؟
    من خودم استفاده از cheat تو بازیای RPG را حرام میدونم ولی اینجا فقط میخوام از کد runscript appearance # استفاده کنم که میذاره قیافه شخصیتتون را وسط بازی تغییر بدین ولی مشکل من اینه که Console برام کار نمیکنه همونجوری که بالا گفتم اگر کسی ورژن 1.02a را داره میتونه امتحان کنه که Console کار میکنه یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •