اگه بخواهیم این بازی رو با The witcher یا NWN2 مقایسه کنیم کدوم در رده اول قرار میگیرن؟
متشکر
اگه بخواهیم این بازی رو با The witcher یا NWN2 مقایسه کنیم کدوم در رده اول قرار میگیرن؟
متشکر
بازی ویچر که اصلا قابل مقایسه با این نیست حداقل یه بازی بهتر رو می گفتیکلا به نظر من این بازی حتی از شبهای نوروینتر هم بهتر است و در این چند سال اخیر در سبک نقش آفرینی همچنین شاهکاری کمتر اومده.
سلام دوستان میخاستم بدونم کسی دیالوگ های این بازیو ترجمه کرده؟
یعنی مثالا وقتی حرف میزند و میخوای سوالشون رو جواب بدی بدونی که چی پرسیدن و جوابها چی هستن
آخه معنی کردن دیالوگ ها وسوال وجوابها زمانبره و جزابیت بازیو کم میکنه منم حیفم میاد جریانای بازیو نفهمم آخه بازیه زیبایی هستش.
دستتون درد نکنه.![]()
منم قبول دارم که این بازی در بدترین حالت, جزء بهترین های این سبک هست اما تو زمینه نژادها و کلاسها درمقابل "نوور وینتر نایتس 2" حرفی واسه گفتن نداره (و فکر کنم این مورد جزء معدود نقطه ضعف های این بازی باشه) هر چی نباشه بازی "نوور وینتر نایتس 2" از قوانین D&D پیروی میکرد (که طی سالیان متمادی ارتقا داده شده و...)کلا به نظر من این بازی حتی از شبهای نوروینتر هم بهتر است و در این چند سال اخیر در سبک نقش آفرینی همچنین شاهکاری کمتر اومده.
تو اینچنین بازی هایی با این همه دیالوگ و تنوع آنها (که با توجه به "بک گراند" انتخابی و عوامل دیگه متغیرند) اگه نگم محاله, باید بگم احتمالش خیلی خیلی کمه که کسی بخواد همچین کاری بکنهسلام دوستان میخاستم بدونم کسی دیالوگ های این بازیو ترجمه کرده؟
یعنی مثالا وقتی حرف میزند و میخوای سوالشون رو جواب بدی بدونی که چی پرسیدن و جوابها چی هستن
آخه معنی کردن دیالوگ ها وسوال وجوابها زمانبره و جزابیت بازیو کم میکنه منم حیفم میاد جریانای بازیو نفهمم آخه بازیه زیبایی هستش.
دستتون درد نکنه.![]()
آره از این لحاظ بهتره ولی در کل بازی در نظر بگیری Dragon age بهتره.ولی اگه اغراق نباشه به نظر من حداقل این بازی جزو 5 بازی برتر تاریخ سبک نقش آفرینی است.منم قبول دارم که این بازی در بدترین حالت, جزء بهترین های این سبک هست اما تو زمینه نژادها و کلاسها درمقابل "نوور وینتر نایتس 2" حرفی واسه گفتن نداره (و فکر کنم این مورد جزء معدود نقطه ضعف های این بازی باشه) هر چی نباشه بازی "نوور وینتر نایتس 2" از قوانین D&D پیروی میکرد (که طی سالیان متمادی ارتقا داده شده و...)
البته شما اگر یکمی هم زبان بلد باشید می تونید اصل داستان رو بفهمید و نیازی به ترجمه نیست.اگر سوالی در مورد دیالوگهای جای خاصی داشتی میتونی این جا بپرسی.سلام دوستان میخاستم بدونم کسی دیالوگ های این بازیو ترجمه کرده؟
دستتون درد نکنه.![]()
سلام اقا من ميخوام ويندوز عوض كنم و ميخوام سيو اين بازي حفظ بشه برا اين كار اگه فقط فايل سيو بازي رو از پوشه داكيومنت كپي كنم كفايت ميكنه يا نه اين سوالو هم در باره بازي بورنوت پارادايس هم دارم
با تشكر
من فکر کنم سیوهای بازیو نمیشه کپی کنی.حداقل من می خواستم کپی کنم یه پیغامی میداد.
سلام
بعضی وقتا هنگام مبارزه اگه سپر دستت باشه با اون دفاع میکنه
ایا دست خودمونه یا یکی من بخورم یدونه بزنم اصلا دفاع میشه کرد
به اون شکلی که مد نظر شماست, نمیشه اما مقدار Dex بطور مستقیم روی این موضوع تاثیر داره و باعث میشه ضربات حریف رو رد یا دفع کنیدبعضی وقتا هنگام مبارزه اگه سپر دستت باشه با اون دفاع میکنه
ایا دست خودمونه یا یکی من بخورم یدونه بزنم اصلا دفاع میشه کرد
نکته: برای رد یا دفع ضربات, لزومآ احتیاجی به داشتن سپر نیست هرچند که داشتنش مقدار صدمات وارده رو کاهش میده
Last edited by G.D.ragon.Ir; 21-01-2010 at 08:27.
من خودم استفاده از cheat تو بازیای RPG را حرام میدونمولی اینجا فقط میخوام از کد runscript appearance # استفاده کنم که میذاره قیافه شخصیتتون را وسط بازی تغییر بدین ولی مشکل من اینه که Console برام کار نمیکنه همونجوری که بالا گفتم اگر کسی ورژن 1.02a را داره میتونه امتحان کنه که Console کار میکنه یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)