ممنونبعد می بریش تویه انبار همون اتاق چند کلام باهش صحبت می کنی یا اون صحبت می کنی
ولي وقتي باهاش صحبت كردم چجوري ببرمش تو انبار؟
دكمه خاصي رو بايد بزنم؟
اگه راهنمايي كني ممنون ميشم
ممنونبعد می بریش تویه انبار همون اتاق چند کلام باهش صحبت می کنی یا اون صحبت می کنی
ولي وقتي باهاش صحبت كردم چجوري ببرمش تو انبار؟
دكمه خاصي رو بايد بزنم؟
اگه راهنمايي كني ممنون ميشم
اونی که با یه نوار سفید رنگ نشان داده شده ، همون cnd عمر تفنگ هست که باید تعمیر بشه قبل از اینکه غیر قابل استفاده بشه.
سلام دوست من
ببخشید اگر بخوایی از راه اول تمام بشه
باید چه کارهایی رو انجام بدیم .
ربط به انتخاب هایی داره که توی دیالوگ های انجام میدی باید حواست باشهسلام دوست من
ببخشید اگر بخوایی از راه اول تمام بشه
باید چه کارهایی رو انجام بدیم .
سلام دوست من
راستش شاید اینکه به شما می گم دقیق نباشه
ولی خودم زیاد اونجا گیر کردم
حالا یا با پدر یا با مادر
صحبت می کنی ( به وسیله یک خط از نوشته ها)
بعد میاد دنبالت میره تو زیر زمین بعد باهت چند کلام حرف می زنه خودش میره بالا ...
حالا شاید این چیزی که من بهت می گم نباشه
شما سعی کنی باهشون صحبت کنی و بعد بری زیر زمین
ببین چه نتیجه می گیری
با تشکر
سلام
ببخشید من قبلان تویه مقالات در مورد این بازی خوانده بودم
که این بازی از 1000 راه تمام می شه که اگر تا اخر عمرت پایی بازی بشنی نمی تونی از 1000 راه تمامش کنی
واقعان بازی از 1000 راه تمام می شه ؟![]()
نه بابا کی گفت 1000 راه داره ! اوپتیموس جان قبلا پایان های بازی رو گذاشته بود تو صفحات قبل هست کلا فک کنم 7 تا بود !
سلام دوست من
من این مطالب رو قبل از اینکه بازی رو بخرم خوندم که بازی از 1000 راه تمام می شود
یک نوشته از سایت شاپ زنو( shop zone . ir)
"""
این بازی مانند هم سبک های خود از دو نوع ماموریت تشکیل شده است مامئریت اصلی و ماموریت فرعی .زمانی که طول میکشد شما این بازی را به اتمام برسانید تقریبا در حدود 20 ساعت است البته این زمان فقط شامل ماموریت های اصلی می شود .
این بازی از لحاظ گرافیک و میکس و صداگذاری در رتبه فوق العاده ای قرار دارد و می تواند از بازی های بسیار موفق در این سبک باشد . این بازی بر روی pc و x360 و به احتمال زیاد بر روی ps3 نیز عرضه خواهد شد .
Fallout 3 بازی است بی پایان از Bethesda در ژانر RPG که می توانید هزار بار آن را بازی کنید در حالیکه در هر بار تجربه ی منحصربفردی خواهید داشت.در حقیقت Fallout 3 بازی است که صدها پایان مختلف و متنوع خواهد داشت.شاید به همین خاطر بود که در نمایشگاه PAX هم برای چندمین بار به سراغ Fallout 3 رفتیم تا اینکه با استفاده از تپانچه تجربه ی جدیدی در بازی داشته باشیم.
""""
که البته گفته شود از 100 راه تمام می شه
اگر اون نوشته که توش گفته بود بازی از 1000 راه تمام می شه رو پیدا کنم میزارم براتون
سلام دوست من
اینم یک مدرک دیگه
این رو تویه گوگل سرچ کن
"Fallout 3 از 1000 راه تمام می شود"
دو نکته دیگر دی این بازی وجود دارد، یکی سگی با وفا است که کاملا مفید و فرمانبر است و اگر جانش را از دست بدهد قابل بازگشت نیست و می تواند در بازی شما را یاری نماید. و دیگری بیش از 1000 پایان مختلف برای بازی است که اگر تمام عمر خود را پای FO3 بنشینید باز هم موفق به پایان دادن این بازی نخواهید شد!
منبع نوشته بالایی
videogames
خب اینکه 1000 بار بازی کنی و هر بار چیز جدید ببینی کاملا درسته ولی 1000 پایان نه !
چون شما خودت فکرشو بکن برای ساخت بازی ای که 1000 تا پایان داشته چند سال طول میکشه ! بعدش خودش گفته که تمام عمر هم پاش بشینی تموم نمیشه خب این قضیه برای ساخت یه همچین چیزی هم صحت داره دیگه سازنده ها 100 سال که بازی رو نساختن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)