تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 79 از 156 اولاول ... 296975767778798081828389129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام !

امروز یه چیزی شندیدم خیلی عجیب
    گفتم اینجا بگم ببینم درسته یا نه

دو سه نفر امروز به من گفتند تو اون قسمت مزرعه دو تا سوتی بزرگ به چشم خورد

1- یکی از کشاورزا گفته یا علی !!!!!!!!

2- اون آخر مزرعه یه دفه یه پراید سفید رد شده !!!!!

شما دیدین ؟
    من که دقت نکردم !
    به هیــــــــــــچ وجه ....!!!!! من خودم هم شنیدم از دو تا دوستانم ولی یک شایعه ای بیش نبود .
    تکرارش دوباره دیدم ولی اصلا ازین حرف ها در اون نبود .
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه حامدرضائی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

صاحب 2 تا بچه هم ميشن
    چــــــــــــــــــــی میــــــــــگی؟؟؟!!!!

اصلا هیچ فرزندی صاحب نمیشن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

انقدر از اینایی که الکی شایعه درست میکنن تا یه چیزی رو تخرب کنن بدم میاد...از اون دوستیم که گفته بود یاعلی میگه تشکرمو برداشتم....

یه نفرم گفته بود که دست میزنن ... میشه بگی کجاش دست زدن؟؟؟ همش درود میفرستن...
    اولا مودب باش لطفا دوما اينكه عصباني شدن نداره سوما صحنه دست زدن مردم وقتي بين يوسف و كاهنا مسابقه گذاشته بودن و فرعون داشت از يوسف طرفداري ميكرد بعد از حرف زدنش همه شروع كردن به دست زدن كاملا مشهود بود

كسي داره ضبط شدشو بذاره اين بنده خدا باور كنه؟

4. این کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه KELIS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فیلم کاملا ضعیفه به خاطر رشته دانشگاهیم این قدر تاریخ مصر که خاطرات سینوهه هم جز آن هست را امتحان دادم که انگار فیلم نامه دستمه و کاملا باز نویسی از سینوهه است این آخری ها هم که داستان اسلوموشن جلو میره و فعلا شاهد فعالیت های خیرخواهانه زلیخا هستیم امیدوارم از رکود فعلی در بیاد و کمی محیجتر جلو بره گریم یوسف هم معرکه است یک روز لنز داره یک روز نداره مثل این که نمیتونن تصمیم بگیرن در هر صحنه با چه رنگ چشمی ظاهر بشه اما طراحی صحنه بسیار قوی و خوب است ولی طراحی لباس و گریم نه چنگی به دل نمیزنه

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اما طراحی صحنه بسیار قوی و خوب است ولی طراحی لباس و گریم نه چنگی به دل نمیزنه
    اتفاقا طراحي صحنه و دكور از ضعفهاي بزرگ اين سرياله من به شخصه وقتي ميبينم اصلا حس خوبي ندارم همش با خودم ميگم اون مصر بزرگ و با عطمت نميتونه اين شكلي باشه !

خيابانهاي خلوت و خيلي تميز اينگار كه تازه همين ديروز ساخته شدن و خانه هايي با ديوارهايي شبيه مقوا كه كاملا تو خالي به نظر مياد و از همه بدتر زواياي فيلم برداري و دوربين كه به نماهاي نزديك بسنده كرده و مصر با اون همه عظمت خلاصه شده تو چند مجسمه و خانه و چند آدم كه دارن راه ميرن!

حتما همه فيلم موميايي رو ديدين حالا مقايسه كنين... تو اون فيلم واقعا آدم عظمت مصر رو با تمام وجود حس ميكنه دوربين معلق در فضا كه از روي سااختمانهاي عظيم رد ميشه و غظمت مصر رو به رخ ميكشه! با رنگهاي طبيعي و زيبا.... ساختن اين صحنه ها خرج زيادي نداره چون اكثرا با كامپيوتر انجام ميشه و با بودجه چند ميلياردي كه اينا داشتن خيلي راحت ميتونستن اينكارو بكنن...... وقتي توانايي ساخت اين نوع سريالها رو نداريم بهتره نسازيم.

صحنه فرو رفتن شمشير در شكم تو اون درگيري رو يادتونه؟ وقتي شمشير رو تو شكم يارو نشون ميده از بغل كاملا تابلو هست كه شمشير در شكم فرو نرفته بلكه حدود نيم متر اونورتر تو زمين فرو رفته ! و وقتي شمشير رو از شكمش ميكشه بيرون فقط سرش به اندازه 2-3 سانتي متر خون آلود شده!

بعضي وقتا فكر ميكنم يك بچه اين سريالو ساخته تا پولدار بشه!

7. 2 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این سریال چند قسمت داره؟ اینطور که اینها دارند ادامه می دند فکر کنم یک سالی مهمون خونه های ما باشند!
    به نظر من باید این سریال را با سریالهای گذشته ایران مقایسه کرد و با یک فیلم عظیم مثل مومیایی نباید این سریال مقایسه بشه.
    این سریال را با سریالهای تاریخی که در گذشته در ایران ساخته شده مقایسه کنید مطمئنن متوجه پیشرفتش میشید.

این حرف شوخیه یا جدی ؟ واقعا نتونستند؟
    نتونستند چون ما بزرگ مردی را داشتیم که نگذاشت فرهنگ و تمدنمون را فراموش کنیم.
    خیلی وقت پیش یک مصاحبه از یک تاریخدان مصری خوندم می گفت اگه مصر هم به مانند ایران یک فردوسی داشت که تمام فرهنگ کشورش را در یکجا جمع کنه و مانع فراموشیش بشه الان مصریان خودشون را عرب نمی دونستند!
    نگاه به الان نکنید الان سعی می کنند ما را عرب نشون بدند. اما اون ریشه مون هنوز سالمه...

9. این کاربر از Alireza Taji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

البته من نصف کتاب سینوهه رو خوندم اما بنظرمدر این سریال از این کتاب استفاده نشده !!

مثلا جایی که زندانیان آزاد میشن طبق کتاب سینوهه باید میرفتن شهر و قبرستان ها رو غارت کنن اما توی سریال خبری نشد !!

و خیلی چیزهایی دیگه !!!

11. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

البته من نصف کتاب سینوهه رو خوندم اما بنظرمدر این سریال از این کتاب استفاده نشده !!

مثلا جایی که زندانیان آزاد میشن طبق کتاب سینوهه باید میرفتن شهر و قبرستان ها رو غارت کنن اما توی سریال خبری نشد !!

و خیلی چیزهایی دیگه !!!
    تو رو هر کی دوست دارید این کتاب رو ول کنید!!!
    اینو یه جای دیگه درمورد مترجم کتاب نوشتم عینا اینجا میزارم! هر چند خیلی جاهاش به فیلم مربوط نیست ولی به اون کتاب مربوطه!!!!

ایشون از جمله کسانی هستند که برای مورد پسند شدن نوشته ها و ترجمه هاشون اکثر اوقات خلاف واقع خودشون مطالب زیادی رو وارد تاریخ یا ترجمه میکنند!! (که متاسفانه مردم ناآگاه ما همه اونها به عنوان رو وحی منزل میپذیرند!!!)
    یکی از عجیب ترین ترجمه های دنیا رو میشه از ایشون تو کتاب "عایشه بعد از پیامبر -کورت فریشلر " دید!!
    که چیزی که عجیبه اینه که اصلا کورت فریشلری وجود نداشته! و ساخته خود ذهن منصوری هست!!!!!
    که کتاب های بسیاری رو از این شخص موهوم و خیالی ترجمه کرده!!! مثل "ظهر عاشورا" و "مغز متفکر جهان شیعه امام جعفر صادق" و .....
    حالا چرا این کتاب ها هیچ وقت آلمانی یا انگلیسیش موجود نیست و فقط ترجمه فارسی دارن شما رو واقعا به فکر فرو نمیبره؟

یه سوال از همه دوستان دارم: تا حالا شده قبل از اینکه چیزی رو باور کنید یه بار پیش خودتون سوال بپرسید یا یه تو ذهنتون سبک سنگین کنید که آیا این امکان داره!!!!
    تا کی میخواید هر کس چیزی گفت چشم و گوش بسته بپذیرید ؟یکم تفکر چیز بدیه به نظرتون؟!

آره داستان سینوهه یا داستان یوسف جالبه کش و قوس داره هیجان داره ولی داستانه! و نویسنده ای داستانش رو پرهیجان می نویسه تا مردم رو جذب کنه.
    دوستان این کتابی که شما ازش صحبت میکنید در اروپا هم منتشر شد خوانندگانش هم خوندن و لذت بردن یا خوششون نیومد ولی کسی باور نکرد چون اونجا به اسم رمان منتشر شد ولی اینجا برای شما به اسم سند تاریخی بازگو میکنن.
    به نظرتون با این طرز فکر که ما جهان سومی ها داریم واقعا خودمون سزاوار این عقب موندگی هستیم؟یا بازم کار کار انگلیسیهاست؟
    تا از خودمون شروع نکنیم به هیچ جایی نمیرسیم.

13. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من باید این سریال را با سریالهای گذشته ایران مقایسه کرد و با یک فیلم عظیم مثل مومیایی نباید این سریال مقایسه بشه.
    این سریال را با سریالهای تاریخی که در گذشته در ایران ساخته شده مقایسه کنید مطمئنن متوجه پیشرفتش میشید.
    اتفاقا سريالي مثل سربداران كه بيش از 20 سال پيش ساخته شده داراي ارزشهاي فني بيشتري نسبت به اين سريال هست !

از اين سوتيها تا دلتون بخواد تو اين سريال مثلا جديد پيدا ميكنيد... استفاده از تكنيكهاي فيلم سازي قرون وسطي.... به نظر من اين كارا يعني اينكه كارگردان اينقد سطحي نگر بوده كه شعور مخاطب رو در نظر نگرفته.
    يعني سنبل كاري شده...
    يعني بودجه چند ميلياري به هدر داده شده و يك كار بي كيفيت توليد شده...
    Last edited by toolhelp; 25-01-2009 at 14:31.

15. 3 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هیچم اینجوری نیست ، کاملا پسترفت داشت .(این سریال و میگم با نام یوسف پیامبر)
    یه مثال : سریال ابن سینا که اخیرا در شبکه‌ی چهار پخش میشد . مال 20 پانوزده سال پیش بود ، بعد از اون به سریال یوسُف نگا میکردم ، احساس شرمندگی میکردم .
    هر چند چندین جا سوتی داشت ، ولی کارگردانیش 1000 می‌ارزید و می‌ارزه به این سریال درپید .
    ولی انصافا توی این سریال گریم یوسف در بزرگسالی خیلی به چشم میاد (مامانیه !) و بعضی از بازیگراش خوب بازی کردن (به ویژه همین شخصی که در نقش یوسفه) اما در کل سریالیست افتضاح !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •