خیر برنمیگرده
باید طبق مورد مقرر مصرف بشه وگرنه تمام شارژ از بین میره!!
خیر برنمیگرده
باید طبق مورد مقرر مصرف بشه وگرنه تمام شارژ از بین میره!!
دوستان تو انجمن ir-tci یکی اینترنت رایگان ایرانسل میفروشه نامحدود. آیا حقیقت داره؟؟؟ میه یه ترفند هست و تضمینی میده. ولی 7000 تومان میگیره. آیا همچین امکانی وجود داره هنوز روی ایرانسل ؟
بهتره به این حرف ها اعتماد نکنی!!!
تا حالا من خیلی از افراد رو در انجمن ir-tci دیدم که تایپیک میزنند به ادعا دارن که اینترنت رو رایگان می کنند که تمام تایپیک هاشون به دلیل دروغ بودن حذف شده!
دوستان دو سه روزه سرعت دانلود ایرانسل اومده پایین . واسه شماهم اینطوریه؟ سرعت بین 2 تا 5 kb شده در صورتیکه قبلا حدود 25kb بود
بله
من الان یکی دو ساعته دارم 7 - 9 مگ رو دانلود می کنم و هنوز تموم نشده![]()
Last edited by MrGee; 17-03-2012 at 23:37.
دو گیگ به 10 تومان تازه اگه با موبایل وصل بشید باطری خراب میشه و مشکل آنتن دهی هم دارید و در حرکت هم نمیشه باید اول ثابت بشه بعد وصل شد.
خوب چرا adsl مخابرات وصل نمیشید ؟ یک گیگ 2500 با مالیاتش 2600 سرعت هم به جای 32 gprs میشه 256 که در اوج کارش همون 32 رو میده دیگه!
من یه وقتی از همین gprs استفاده میکردم با این مودم edgeها که نمیشد درست آنتن گرفت با موبایل وصل میشد و ب نرم افزار آنتنها رو عوض میکردم تا به بیشتری سرعت برسم و بعد گوشی رو هی جا به جا میکردم به حالت مناسب برسه. سر یکسال باطری نو از بین رفت چون دائم شارژ تموم میکرد. هر ماه هم 10 تومان با سرعت بد و نوسان دار. فقط نیمه شب ها گاهی تا 30 هم میرسید و روزها روی 5 کیلوبایت و حداکثر 12
بعضی وقتها هم از دستم در میرفت بسته تموم میشد بدون اینکه تایید بگیره میرفت سراق شارژ اصلی خط و آزاد کم میکرد در یک ربع یک کارت شارژ میخورد!
چت تعطیل. بعضی پورتها هم بسته. دائم هم هنگ میکرد.
رنگ edge هم ندیدیم هر جا رفتیم مینوشت به edge وصل شده ولی همون gprs بود.
الان وایرلس گرفتم ولی برای کسانی که ارزونتر میخوان adsl هم هست. وایرلس 15 تومانی یک گیگ هم هست. adsl گیگی 2500 میشه بدون هزینه رانژه. سرعتش هم جا تا جا داره ولی میتونید یک ماه تست کنید اگه خوب بود بگیرید.
مشکل ما اینه که میخواهیم از EDGE استفاده ADSL رو بکنیم
خوب این معلومه که EDGE پاسخگو نیست. GPRS برای انجام کار های سنگین نیست.
من الان یه ساله دارم از edge استفاده می کنم مشکل باتری هم نداشتم.باطری خراب میشه
مغمولا تو جاده یا مترو این مشکل پیش میاد مگر نه تو شهر هیچ مشکلی نیست.مشکل آنتن دهی هم دارید
شما وقتی که با تلفن صحبت می کنید حتما باید ثابت یه جا بیاستید تا بشه صحبت کرد؟حرکت هم نمیشه باید اول ثابت بشه بعد وصل شد.
من خیلی وقت ها تو ماشین هم به راحتی از وب گردی کردم و مشکلی نداشتم.
تا اونجایی که یادم میاد یه گیگ تو adsl هم همون 5000 تومن بود.یک گیگ 2500 با مالیاتش 2600
شما جایی رو می شناسید که با ماهی ده تومن adsl 256 اون هم با 2 گیگ ترافیک بده؟ تازه پول مودم هم هست.سرعت هم به جای 32 gprs میشه 256 که در اوج کارش همون 32 رو میده دیگه!
edge برای دانلود اصلا ماسب نیست. برای وب گردی مخصوصا تو موبایل خوبه ولی برای دانلود نه.هر ماه هم 10 تومان با سرعت بد و نوسان دار.
راستش من یکی که تا به حال رنگ gprs رو ندیدم و هر جا رفتم edge بوده.رنگ edge هم ندیدیم هر جا رفتیم مینوشت به edge وصل شده ولی همون gprs بود.
من یکی که اون قدر معتاد اینترنت شدم که حتی adsl هم داشته باشم بازم edge می گیرم.
من نمیدونم منظور شما چیه اما فکر کنم شما هم منظور من رو نفهمیدین.
اون دوستمون هم که میگه همش داره دانلود میکنه و اون یکی هم میگه قطعی داره و اون یکی هم میگه سرعت هی کم میشه یا نوسان داره ثابت نمیشه. من برای اونایی گفتم که مشکل دارن و البته همه مشکل دارن.
برادر adsl هم برای کارهای سنگین نیست. اینی که میدن برای کارهای روزانه کم هست تازه محدود هم هست. دیگه این چیه فکر کن gprs دیگه هیچی نیست فقط کار راه بندازه اونم بعضی وقتها.
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
دوست من اگه بسته ماهیانه فعال کرده باشی تا 2048 مگ حداکثر میتونید دانلود کنید. محدودیت ماهیانه 2 گیگ هست.
متوجه منظورتون نشدمدوست من اگه بسته ماهیانه فعال کرده باشی تا 2048 مگ حداکثر میتونید دانلود کنید. محدودیت ماهیانه 2 گیگ هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)