تو هم توجه کن.من گفتم امکان داره.نگفتم حتما.من قبل از انتشار بازی هیچ نظری نمیخوام بدم.فقط احتمالی میگم.
تو هم توجه کن.من گفتم امکان داره.نگفتم حتما.من قبل از انتشار بازی هیچ نظری نمیخوام بدم.فقط احتمالی میگم.
سلام
نظر = احتمال دادن!!!
دوست من ترجیح میدم سکوت کنم تا تاپیک منحرف نشه!
دوستان کسی از لایسنس شدن لیگ انگلستان خبر داره (یه جا دیدم لایسنس نشده!)
به نظرم ندادن دمو از طرف KONAMI خیلی مشکوکه!
چون همون طور که میدونید سخن گوی KONAMI وجود هر گونه دموی قابل بازی رو رد کرده
دمو میتونست حد اقا من رو از نگرانی در بیاره![]()
منم ازت معذرت میخوام.کسی هم نگفت لیگ انگلیس لیسانس شده.فقط 4 تا تیم لیسانس شدن.و دمو هم خب شاید میخواد طرفداراشو سورپرایز کنه.من خیلی دوست دارم بازیشو زود تر ببینم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست من اگه میشه به صورت لینک تصویر قرار بدهید خیلی از دوستان از جمله خودم هنگام بازدی دچار مشکل میشن ممنون![]()
شما هم به تاریخ انتشار خبر روی خبر گزاری نگاه کن...
6/23
نور پردازی ... نور پردازی !!!
کو من که تفاوتی نمی بینم با قبلی شاید بعضی جاها که خواستن هوا رو بعد از ظهر در بیارن یکم رنگهای طلایی یا قهوه ای در نور وجود داره ! خیلی مهمه این نور پردازیه !!!!
جرارد هم یکم سرو تنش با هم نمی خونه مخصوصا تویه اون عکسی که همه ی تیم کنار هم ایستادن جراردو نگاه کنید !
سلام
نور پردازی خوبه به انعکاس نور روی توپ تو عکس یکی مونده به آخر دقت کنید!
بعضی عکس ها انگار مال 2008 هست !!![]()
بعضي عكسها ماله 2008 هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...................
عكسهاي ساكر 8 رو با ساكر 9 از هر نظر مقايسه كن بعد اين حرف رو بزن
نورپردازي 9 از 8 خيلي بهتر شده و همچنين طراحي چهره بازيكنها....
.........................................
در مورد اينكه بعضيها ميگن تيمهاي انگليسي ليسانس نشدن بايد بگم مگه ميشه كونامي عكس بده بيرون از تيمهاي انگليسي بعد اونا ليسانس نشده باشن .
سره خودش كه كلاه نميزاره يا چرا...
مطمئن باشيد تو تيم ليورپول و منچستر ليسانس شدن و دو تيم چلسي و آرسنال هم در حال مذاكره هستند..
.................................................. ......
Last edited by google_boy07; 14-09-2008 at 10:19.
تا انجام رسیدگی و اصلاح این تاپیک بسته میمونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)