كاربراي گيم اسپات كه تا حالا به ps2 بازي دادن 9.6 !!!!!!!!!!!!!!!!
كاربراي گيم اسپات كه تا حالا به ps2 بازي دادن 9.6 !!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم يه مشكلي كه ديدم توي بازي اينه كه يه جاهايي از بازي داري مي ري هيچي جلوت نيست بعد يهو در و ديوار و خيابونو همه چي يهو با هم ظاهر مي شن!!!
فكر كنم به اين مي گن باگ اگه اشتباه نكنم!!!
ولي به نظر من طراحي ماشينا حرف نداره.
اسپورت كردنم متاسفانه خيلي محدوده و توي اسپورت كردن NFS هيچ وقت به midnight club نمي رسه
البته غير از Undergroand2!!!
مشكل نور بازيم كه گفتم جايي كه آفتابه خيلي خيلي روشنه جايي كه سايس خيلي تاريكه !!!
جاهايي كه سايس يه وقتايي به قدري تاريكه كه جلوتو نمي بيني!!!
دوستان یه دفعه دیگه این پست 645 من رو بخونید (مخصوصا اونایی که اعتراض داشتن که چرا اینو میگم)
نمیخوام بگم من خیلی از گیم سرم میشه یا کلاس بزارم که دیدین من این رو گفتم
فقط می خوام بگم یکی که سالهاست بازی میکنه دیگه خم و چم کار دستش میاد با یه تریلر تشخیص میده چی به چیه!!!!!
P30World هم بازی رو برای فروش گذاشت...
دوست خوبمونم که بازی رو دیده بود و بازی کرده بود تعریف می کرد نمی دونم شما چجوری میگید افتضاحه....
![]()
من بازی رو گرفتم از مرکز کامپیوتر ولیعر همین الان هم نصب میکنم ببینم
اههههههههعجب افتضاحی IGN به نسخه PS3 بازی نمره 4.0 داده این دیگه واقعا واقعا نا امید کنندست . یک افتضاح در تاریخ NFS به حساب میاد . مثل اینکه تو GamePlay بازی هم گند زدن رفته با توجه به چیزهایی تو Review گفته البته من کامل نخوندم فقط یه نگاه اجمالی انداختم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستاني كه بازي رسيده دستشون، بازي كنن، بيان نظر بدن، ببينيم بالاخره افتضاحه يا خوبه
از اين طرف كاربراي گيم اسپات نمره بالاتر از 8 و 9 دادن از اون طرف بعضي سايتا بهش زير 6 دادن
قضيه از چه قراره؟!؟!!؟
دوست عزیز تو روزهای اول بازی که بازی میاد امتیاز کاربرا اصلا ملاک نیست چون شما هنوزم بازی نکردی چون طرفدار بازی هستی میری الکی امتیاز بالا میدی.
دیگه دارم کم کم نا امید میشم
آخه چرا EA با ما اینجوری می کنه؟؟؟؟؟؟
کجا؟
چندروزه؟
از کی تا کی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)