تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 202 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2012

نام تاپيک: Need for Speed: Undercover

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

كاربراي گيم اسپات كه تا حالا به ps2 بازي دادن 9.6 !!!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من خودم يه مشكلي كه ديدم توي بازي اينه كه يه جاهايي از بازي داري مي ري هيچي جلوت نيست بعد يهو در و ديوار و خيابونو همه چي يهو با هم ظاهر مي شن!!!
    فكر كنم به اين مي گن باگ اگه اشتباه نكنم!!!
    ولي به نظر من طراحي ماشينا حرف نداره.
    اسپورت كردنم متاسفانه خيلي محدوده و توي اسپورت كردن NFS هيچ وقت به midnight club نمي رسه
    البته غير از Undergroand2!!!
    مشكل نور بازيم كه گفتم جايي كه آفتابه خيلي خيلي روشنه جايي كه سايس خيلي تاريكه !!!
    جاهايي كه سايس يه وقتايي به قدري تاريكه كه جلوتو نمي بيني!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

Gameplayer اولین ریویوی آنلاین این بازی رو منتشر کرد که نمره ای بهتر از 6.5 رو به بازی نداد!
    خیلی ناامید کننده بود اکثر گفته بودن بازی اصلا در حد انتظار نیست حتی بعضیا گفته بودن از ProStreet هم بدتره و اصلا با بازیهای همزمان خودش مثل Burnout یا حتی MidnightClub قابل مقایسه نیست .
    خوب سایت IGN هم بازی رو سرافراز کرد و نمره ضعیف 5 رو بهش داد!

خوب گویا این بازی واقعا همین حد هستش! چون نمره دیگر هم در همین سطح هستش چون سکه سایت GamePro هم به بازی نمره ای بهتر از 2.5 از 5 نداد!!
    دوستان یه دفعه دیگه این پست 645 من رو بخونید (مخصوصا اونایی که اعتراض داشتن که چرا اینو میگم)
    نمیخوام بگم من خیلی از گیم سرم میشه یا کلاس بزارم که دیدین من این رو گفتم
    فقط می خوام بگم یکی که سالهاست بازی میکنه دیگه خم و چم کار دستش میاد با یه تریلر تشخیص میده چی به چیه!!!!!

بازی باحال شده اما!!!!!!!....
    یه امای بزرگ مطرحه می دونید چرا؟؟؟؟

دوستانی که تریلرها رو دیدن حتما یه چیزی رو کاملا متوجه شدن .این بازی در حقیقت mostwanted2 هست تا یه سری جدید از NFS
    احتمالا EA به خاطر انتقادات شدید از دو نسخه قبلی (carbonوpro street) خواسته ایندفعه به جای هر گونه خلاقیت و نوآوری به سراغ تقلید از نسخه ای بره که امنحانشو بین گیمرها پس داده

شاید خیلی از شما خوشحال باشید که 2باره یه عنوان زیبا مثل MW رو می تونید بازی کنید(خود من هم بازی میکنم و قطعا لذتش هم میبرم)
    اما برای اونایی که سالهاست NFS بازی میکنن این یه اقدام کاملا تجاری و سوژه ای جواب پس دادست که از نو آوری و خلاقیت چیزی توش نیست

واقعا دلم برای چند سال گذشته تنگ شده وقتی سری NFS عنوان hotpurche رو تولید کرد یا وقتی که underground اومد یا همین MW خودمون(اون روزا اینا انتخواب های اول هر گیمری بودن) سوژه هایی دست نخورده و آماده برای موفقیت(و همچنین تضمینی برای نام NFS تا سالها)

آخر فروم باز qo0oick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

P30World هم بازی رو برای فروش گذاشت...
    دوست خوبمونم که بازی رو دیده بود و بازی کرده بود تعریف می کرد نمی دونم شما چجوری میگید افتضاحه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

من بازی رو گرفتم از مرکز کامپیوتر ولیعر همین الان هم نصب میکنم ببینم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اهههههههه عجب افتضاحی IGN به نسخه PS3 بازی نمره 4.0 داده این دیگه واقعا واقعا نا امید کنندست . یک افتضاح در تاریخ NFS به حساب میاد . مثل اینکه تو GamePlay بازی هم گند زدن رفته با توجه به چیزهایی تو Review گفته البته من کامل نخوندم فقط یه نگاه اجمالی انداختم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستاني كه بازي رسيده دستشون، بازي كنن، بيان نظر بدن، ببينيم بالاخره افتضاحه يا خوبه
    از اين طرف كاربراي گيم اسپات نمره بالاتر از 8 و 9 دادن از اون طرف بعضي سايتا بهش زير 6 دادن
    قضيه از چه قراره؟!؟!!؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستاني كه بازي رسيده دستشون، بازي كنن، بيان نظر بدن، ببينيم بالاخره افتضاحه يا خوبه
    از اين طرف كاربراي گيم اسپات نمره بالاتر از 8 و 9 دادن از اون طرف بعضي سايتا بهش زير 6 دادن
    قضيه از چه قراره؟!؟!!؟
    دوست عزیز تو روزهای اول بازی که بازی میاد امتیاز کاربرا اصلا ملاک نیست چون شما هنوزم بازی نکردی چون طرفدار بازی هستی میری الکی امتیاز بالا میدی.

آخر فروم باز qo0oick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اهههههههه عجب افتضاحی IGN به نسخه PS3 بازی نمره 4.0 داده این دیگه واقعا واقعا نا امید کنندست . یک افتضاح در تاریخ NFS به حساب میاد . مثل اینکه تو GamePlay بازی هم گند زدن رفته با توجه به چیزهایی تو Review گفته البته من کامل نخوندم فقط یه نگاه اجمالی انداختم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیگه دارم کم کم نا امید میشم
    آخه چرا EA با ما اینجوری می کنه؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

کجا؟
    چندروزه؟
    از کی تا کی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •