تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 216 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2152

نام تاپيک: کلوپ N78

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عجب مسخره است پس اینکه میگفتند ان78 جدیدترین سیستم عامل را داره پس چی بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

لطفا برین ببینید

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

قیمتاش زیاد توفیقی نداره حدود 15000 تا20000 تومانه

2روز پیش تو اصفهان قیمت کردم گفت 290000 تومان

اگه بتونی فنلاند پیدا کنی خوبه ولی خیلی کمه البته چینی هم تحت لیسانسه وهیچ تفاوتی با فنلاند اون نداره

کسی نمیدونه این نرم افزار جدید (“over-the-air”) را از کجا میشه گیر آورد؟؟؟

کاراییاشم واسه دوستانی که نمیدونن میزارم:

گروه خبریGSM : نرم افزار جدیدی با نام “over-the-air” برای گوشی‎ها یN96 وN78 نوکیا معرفی شد.(خداییش کلاسا داری)
    به گزارش سایت نوکیا، این نرم‌افزار بلوتوث و موزیک را ارتقا می‌دهد و کیفیت تصویر را بهبود می‌بخشد. برای فعال کردن آن کافی است روی منوی گوشی، سپس Tools،Utilities، Device Manager،Select Options و Check for updates کلیک کنید و دستورالعمل‌ها را اجرا کنید.
    به خاطر داشته باشید که برای دانلود کردن برنامه‌های جدید می‌توانید از Wi-Fi استفاده کنید.
    نوکیا این نرم‌افزار را رایگان عرضه کرده است

یعنی چی از کجا میشه گیر آورد ؟ : دی خوب قسمت قرمز توضیح داده دیگه. میری تو اون قسمت و از طریق gprs دانلودش میکنی. البته باید بگم اون مسیری که گفته برای دانلود این برنامه کاملا اشتباهه و از اون جا فقط میشه گوشی رو آپدیت کرد. باید از قسمت دانلود دنبال این برنامه باشی که منم رفتم زیر رو کردم برنامه ای به این اسم نبود. البته اینکه نوشته بلوتوث و موزیک را ارتقا میدهد و کیفیت تصویر را بهبود می بخشد خودش معلومه چرت گفته.
    Last edited by M.etallic.A; 04-12-2008 at 20:04.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستی چرا وقتی داخل سایت gsm رای اینکه سیستم گوشیت را بفهمی که چه بازیهایی بهش میخوره میگه این گوشی دارای سیستم عامل نمیباشد
    منظورت سایت gsm.ir هست ؟ اون سایت چرت و پرت زیاد مینویسه. چیزای درست و حسابیشم ترجمه نوشته های سایتهای خارجی از خودشون چیزی ندارن...

5. این کاربر از M.etallic.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من الان یه 5700 دارم که میخوام n78 ویا n82 بگیرم.
    از یه طرف با دوربین n82 حال میکنم و از طرف دیگه از ظاهر n87 خوشم میاد.اگه ممکنه راهنمایی کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به نظر من n78 بگیری بهتره چون من خودم هم 5700 داشتم و وقتی این گوشی رو گرفتم یه فرقی احساس کردم، سیستم عامل جدید ترم داره.درکل اگه با هردوشون(n78 و n82 )کار کنی از n78 بیشتر خوشت میاد البته این نظر منه.

داره خودمونی میشه am.as.fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرات داخل فروم در مورد گوشی زیاد بود ولی درست نمی شه نتیجه گرفت میشه بابت پول داد؟
    من برای خرید دو مدل گوشی در نظر گرفتم که می خوام نظر شما رو هم در مورد اون بدونم
    p1 سونی اریکسون
    n78 نوکیا
    هر دوی اونها تقریبا در یه قیمت/یه دوربین/سیمبان/n78 دارای gps/ و p1دارای صفحه نمایش لمسی و
    حافظه داخلی و رم بیشتری
    هست

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببین این دوتا گوشی از لحاظ دوربین مساوی اند ولی سیمبین p1 uiq هست و در مقابل سیمبین n78 9/3،به نظر من ماله n78 بهتره، و همینطور گفتی رم p1 بیشتره؟ اگه منظورت رم داخل جعبه گوشیه که ماله n78 2gig ولی ماله p1 512. اگه لمسی دوست داری p1 هم خوبه.ولی اگه خود من بودم n78 میگرفتم.
    ارادت

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستی فهمیدم دلیل ری استارت کردن موقع اس ام اس اومدن چیه. اسم فایل زنگی که واسه اس ام اس میزارید نباید خیلی بلند باشه. فایلی که من گذاشتم از اینترنت دانلود کرده بودم که پشت بندش آدرس سایت و مشخصات خانوادگی مدیر سایت و ..... همه رو تو اسم فایل نوشته بودن. پاک کردم و اسمشو دو حرفی گذاشتم. فعلا که ری استارت نشد دیگه...

11. این کاربر از M.etallic.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من وقتی رو گوشی lock code میزارم وقتی ال سی دی خاموش میشه قفل رو که باز می کنم نور ال سی دی هر 5 ثانیه خاموش میشه ولی وقتی lock code نداره و فقط keypad رو قفل می کنم اینطوری نمیشه.
    نمی دونید مشکل از کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •