عجب مسخره است پس اینکه میگفتند ان78 جدیدترین سیستم عامل را داره پس چی بود
عجب مسخره است پس اینکه میگفتند ان78 جدیدترین سیستم عامل را داره پس چی بود
لطفا برین ببینید
یعنی چی از کجا میشه گیر آورد ؟ : دی خوب قسمت قرمز توضیح داده دیگه. میری تو اون قسمت و از طریق gprs دانلودش میکنی. البته باید بگم اون مسیری که گفته برای دانلود این برنامه کاملا اشتباهه و از اون جا فقط میشه گوشی رو آپدیت کرد. باید از قسمت دانلود دنبال این برنامه باشی که منم رفتم زیر رو کردم برنامه ای به این اسم نبود. البته اینکه نوشته بلوتوث و موزیک را ارتقا میدهد و کیفیت تصویر را بهبود می بخشد خودش معلومه چرت گفته.
Last edited by M.etallic.A; 04-12-2008 at 20:04.
منظورت سایت gsm.ir هست ؟ اون سایت چرت و پرت زیاد مینویسه. چیزای درست و حسابیشم ترجمه نوشته های سایتهای خارجی از خودشون چیزی ندارن...
سلام به همه دوستان
من الان یه 5700 دارم که میخوام n78 ویا n82 بگیرم.
از یه طرف با دوربین n82 حال میکنم و از طرف دیگه از ظاهر n87 خوشم میاد.اگه ممکنه راهنمایی کنید.
سلام به نظر من n78 بگیری بهتره چون من خودم هم 5700 داشتم و وقتی این گوشی رو گرفتم یه فرقی احساس کردم، سیستم عامل جدید ترم داره.درکل اگه با هردوشون(n78 و n82 )کار کنی از n78 بیشتر خوشت میاد البته این نظر منه.
سلام دوستان
نظرات داخل فروم در مورد گوشی زیاد بود ولی درست نمی شه نتیجه گرفت میشه بابت پول داد؟
من برای خرید دو مدل گوشی در نظر گرفتم که می خوام نظر شما رو هم در مورد اون بدونم
p1 سونی اریکسون
n78 نوکیا
هر دوی اونها تقریبا در یه قیمت/یه دوربین/سیمبان/n78 دارای gps/ و p1دارای صفحه نمایش لمسی و
حافظه داخلی و رم بیشتری
هست
ببین این دوتا گوشی از لحاظ دوربین مساوی اند ولی سیمبین p1 uiq هست و در مقابل سیمبین n78 9/3،به نظر من ماله n78 بهتره، و همینطور گفتی رم p1 بیشتره؟ اگه منظورت رم داخل جعبه گوشیه که ماله n78 2gig ولی ماله p1 512. اگه لمسی دوست داری p1 هم خوبه.ولی اگه خود من بودم n78 میگرفتم.
ارادت
راستی فهمیدم دلیل ری استارت کردن موقع اس ام اس اومدن چیه. اسم فایل زنگی که واسه اس ام اس میزارید نباید خیلی بلند باشه. فایلی که من گذاشتم از اینترنت دانلود کرده بودم که پشت بندش آدرس سایت و مشخصات خانوادگی مدیر سایت و ..... همه رو تو اسم فایل نوشته بودن. پاک کردم و اسمشو دو حرفی گذاشتم. فعلا که ری استارت نشد دیگه...
من وقتی رو گوشی lock code میزارم وقتی ال سی دی خاموش میشه قفل رو که باز می کنم نور ال سی دی هر 5 ثانیه خاموش میشه ولی وقتی lock code نداره و فقط keypad رو قفل می کنم اینطوری نمیشه.
نمی دونید مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)