تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 108 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1077

نام تاپيک: Crysis Warhead

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

نهایت کیفیت بازی یا همون ماکسیمم گرافیک کلا واسه دکور هست و هیچ سیستم خانگی که محصول سال 2008 باشه نتونست روی اون درجه بازی رو بیاره و این اشکالی بود که سازنده بازی (آقای یرلی) هم به اون معترف شدند. البته میشه حدس زد که اینکار رو کردند شاید بخواند بعد از گذشت چند سال که سیستمهای خانگی بسیار پیشرفته تر خواهند شد اون موقع مردم بیان این بازی رو انجام بدند و روی ماکسیمم کیفیت البته چیز قابل توجیهی نیست و یه بازی باید با در نظر گرفته شدن recomanded system باید اون گیم رو روی نهایت کیفیت بیاره. عجیبه که کریسیس وارهد رو نمیشه با هیچ سیستمی روی بیشترین کیفیت بازی کرد واگه کسی این ادعا رو بکنه فقط خالی بسته و حرف مفت زده
    منظور از نهایت گرافیک چیه ؟ اینه که همه گزینه های گرافیک روی آخرین درجه باشند و ... ؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

نهایت کیفیت بازی یا همون ماکسیمم گرافیک کلا واسه دکور هست و هیچ سیستم خانگی که محصول سال 2008 باشه نتونست روی اون درجه بازی رو بیاره و این اشکالی بود که سازنده بازی (آقای یرلی) هم به اون معترف شدند. البته میشه حدس زد که اینکار رو کردند شاید بخواند بعد از گذشت چند سال که سیستمهای خانگی بسیار پیشرفته تر خواهند شد اون موقع مردم بیان این بازی رو انجام بدند و روی ماکسیمم کیفیت البته چیز قابل توجیهی نیست و یه بازی باید با در نظر گرفته شدن recomanded system باید اون گیم رو روی نهایت کیفیت بیاره. عجیبه که کریسیس وارهد رو نمیشه با هیچ سیستمی روی بیشترین کیفیت بازی کرد واگه کسی این ادعا رو بکنه فقط خالی بسته و حرف مفت زده
    خوب اخه تا چند سال دیگه گرافیک کرایسیس پیش پا افتاده میشه نسبت به بازی های بعدی..مردم میرن اونا رو بازی میکنن

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

البته فکر نکنید چیز زیاد خفنیه ها ... هیچی نیست ، اصلا گرافیک نداره بازی ، من ویندوز قبلیم رو پاک کردم ، روی این مشکل داره ، در ضمن توی ویستا هم هستم ... ایشالله اگر اجرا شد چند تا شات میذارم ببینید ...
    شما هر وقت تونستی با اخرین گرافیک اجراش کنی و این حرف رو زدید کاملا قبول دارم .
    گرافیک این بازی فوق العادس !!! باور نکردنیه !!!
    نمیدونم شما رو چه حسایبی این حرفو میزنید .
    اصلا نمیشه این بازی رو با حد اکثر گرافیک اجرا کرد ( به هیچ وجه فعلا )

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

خوب اخه تا چند سال دیگه گرافیک کرایسیس پیش پا افتاده میشه نسبت به بازی های بعدی..مردم میرن اونا رو بازی میکنن
    به این زودیا گرافیکش پیش پا افتاده نمیشه . چون همینم کسی نمیتونه اجرا کنه چه برسه گرافیک بالاتر !!!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به این زودیا گرافیکش پیش پا افتاده نمیشه . چون همینم کسی نمیتونه اجرا کنه چه برسه گرافیک بالاتر !!!
    تائید میشه منظور من هم همین بود واگه بازی رو روی بالاترین درجه گرافیک بذاریم شاید سیستم های چند سال آینده بتونن اجرا کنن

نه رفیق شایعه فرض کن ولی شنیدم وقتی روی نهایت گرافیک میذاری بازی رو چیزی شبیه فیلم واقعی میشه البته دور از ذهن نیست چون روی مینیمم هم که میذاری عین واقعیته

منظور از نهایت گرافیک چیه ؟ اینه که همه گزینه های گرافیک روی آخرین درجه باشند و ... ؟
    بله همون کسی نمیتونه روی این درجه قرار بده بازی رو و سیستم های Ultra هم حریفش نشدند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

بله همون کسی نمیتونه روی این درجه قرار بده بازی رو و سیستم های ultra هم حریفش نشدند
    خوب شما به من بگو چجوری از بازی شات بذارم ، من هم ثابت کنم دارم روی آخرین درجه گرافیک بازی می کنم.
    شما هر وقت تونستی با اخرین گرافیک اجراش کنی و این حرف رو زدید کاملا قبول دارم .
    گرافیک این بازی فوق العادس !!! باور نکردنیه !!!
    نمیدونم شما رو چه حسایبی این حرفو میزنید .
    اصلا نمیشه این بازی رو با حد اکثر گرافیک اجرا کرد ( به هیچ وجه فعلا )
    بابا غلط کردم ، به خدا شوخی کردم ....

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب شما به من بگو چجوری از بازی شات بذارم ، من هم ثابت کنم دارم روی آخرین درجه گرافیک بازی می کنم.
    پرینت اسکرین بزن ولی روی آخرین درجه نمیتونی بازی رو انجام بدی احتمالا روی یکی مونده به آخری بازی می کنی

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

پرینت اسکرین بزن ولی روی آخرین درجه نمیتونی بازی رو انجام بدی احتمالا روی یکی مونده به آخری بازی می کنی
    من به شما اطمینان میدم دارم با نهایتش بازی می کنم ، یک درجه بعد از gamer ...
    فقط مشکل اینجاست در هنگام paste صفحه سیاه رو نشون میده .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من به شما اطمینان میدم دارم با نهایتش بازی می کنم ، یک درجه بعد از gamer ...
    فقط مشکل اینجاست در هنگام paste صفحه سیاه رو نشون میده .
    سلام
    از این برنامه استفاده کنید برای screenshot از f10 استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ببخشید که پا برهنه میام وست بحثتون
    ولی یه جورایی هم شما درست میگی هم دوستمون یعنی ایشون با این سیستم گردنکلفتشون راحت می تونند بازی رو توی آخرین درحه بازی کنند فقط این وسط یه چیز می مونه که موتور گرافیک crysis به شدت بهش حساسه یعنی رزولوشن بله این real world واقعا وجود داره که می تونیدببینید ولی وقتی شما وقتی می تونید توی بازی این رو حس کنید که از یه مانیتور full hd و در رزولوشن بالای 2000 استفاده کنید که حتی gtx 280 هم در این حالت باید لنگ بندازه

11. 4 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •