تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 299 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

اينم از پچ سينماتيك براي دمو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هرکی دمو رو داره این پچ رو حتما بریزه یه سری انیمیشنهای جدید به بازی اضافه میکنه واقعا قشنگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دست درد نكنه اشاره كردي ولي جسارت نشه اينو همه ميدونستن 100 بار تو تاپيك آورده شده و همينطور پست اول در هر صورت زنده باشي

واي اين فيفا خداي ابتكاره
    حرفمو در موردش پس گرفتم گوش كنيد داستانشو
    الان رفته بودم اومدم ديدم داداشم كه خداي استراتژي هست نشسته داره با ماوس جادو ميكنه تا حالا فوتبال بازي كردنش رو نديده بودم به خاطر ماوس نشسته بود دمو رو مي زد ديدم اين داره با ماوس جادو ميكنه تو عرض چند دقيقه بهم ياد داد كه چطور با ماوس ميشه فيفا رو بازي كرد الان از فرط سورپرايز نميدونم چيكار كنم فكر ميكنم تا فيفا 10 دربياد كاري به جز فيفا 09 بازي كردن نخواهم داشت فيفا 09 فقط با ماوس ديوانه ميكنه ادم رو يه افق وا كرده كه بدبخت ميكنه هممون رو اين EA وحشتناك حال ميده با ماوس دمو دارها امتحان كنن دوربين رو روي End to End بذاريد بعد با ماوس بازي كنيد ببينيد چي ميگم. ختم هيجان و اعتياده. به هر حال اگه معتاد بشيد سخته دل كندن ازش. الان كه دارم اينارو مينويسم ميخوام هرچه زودتر حرفام تموم بشخ برم فيفا 09 بازي كنم.فاشيست اون پچ يه دوربين اضافه مي كنه به بازي با اين دوربين ميتوني به همه جاي ورزشگاه بري مثلا ميتوني بري درست وايسي جلوي ورودي ورزشگاه يا حتي بري يك متري تماشا گران كه نري پيششون بهتره چون عين كاغذ مي مونن مي دوني كه دو بعدي ساخته شدن. ولي خيلي جالبه كه با دوربين ميتوني ميله هاي سقف ورزشگاه ويمبلي رو از چند سانتي بررسي كني. ولي عجب گرافيكي به هم زده لا مذهب اين كارنت باشه ببين نكست چيه گرافيك فيفا 09 از PES 2008 كه نكست بود خيلي بهتره. فقط گفتم قيافه هاي كريه و وحشتناك بازيكنا آدم و ناراحت ميكنه چشماشون از دم گود افتاده عين كراكي هاي معتاد اصيل شده قيافشون
    واي من ديگه طاقت ندارم رفتم بازي كنم
    دستت درد نکنه عجب راه کاری ارائه کردی هر کی دمو رو دانلود کرده همین کارو انجام بده و حالشو ببره ته هیجانه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نظرم عوض شد.من همون طرفدار فیفا میمونم.swamp این لینکی که گذاشتی رو نسخه کامل هم وقتی میاد میخونه؟

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

نظرم عوض شد.من همون طرفدار فیفا میمونم.swamp این لینکی که گذاشتی رو نسخه کامل هم وقتی میاد میخونه؟
    این لینک رو من نذاشتم واین مخصوصه نسخه دمو هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ای بابا.خب اشکال نداره.من برم بازی منچسترو ببینم زود.فقط میخوام بگم اگه کسی میتونه از سرخیو راموس و روبینیو تو فیفا عکس بذاره.ممنون.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ای بابا.خب اشکال نداره.من برم بازی منچسترو ببینم زود.فقط میخوام بگم اگه کسی میتونه از سرخیو راموس و روبینیو تو فیفا عکس بذاره.ممنون.
    احتمالا اون پچ براي دمو كار كنه ولي براي اصلشم يه امتحاني مي كنيم وقتي بياد سرخيو راموس اصلا و ابدا شبيه خودش نيست فكر كنم اشتباهي درست كردن قيافش رو با يه صورت ديگه اشتباه شده اصلا موهاشم سياه پر كلاغي درست كردن راموس كه اصلا بلونده تو دمو چشم و ابرو سياهه و موهاشم اصلا مدل موهاي راموس نيست روبينيو هم كه مثل زغاليه كه براش چشم ابرو كشيدن اصلا صورتش قابل تشخيص نيست. كلا بيخيال قيافه ها باش. با گيم پلي اونم با ماوس حال كن

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بنده چندتا سوال داشتم
    بازی سرعتش فضایی هستش؟؟؟
    ماشینهای دریبل زنی در بازی نیستند؟؟؟
    بازی سخت هست؟؟؟یعنی منظور باید جون بکنی تا گل بزنی
    یک عکس از چهره دکو بذارید
    ضربه ازادها طبیعی هست؟؟
    دویدن و راه رفتن بازیکنها عادی هست!!!
    من یک تریلر از بازی دیدم خیلی خوب بود!یعنی همه چیز طبیعی و برخورد ها خیلی عالی بودند من خوشم امد خالا باید ببینیم چجوری هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بازی سرعتش فضایی هستش؟؟؟
    نه خیلی .
    ماشینهای دریبل زنی در بازی نیستند؟؟؟
    می شه گفت هستن.
    بازی سخت هست؟؟؟یعنی منظور باید جون بکنی تا گل بزنی
    تو دمو فقط یه درجه هست که چیزی معلوم نیست.
    یک عکس از چهره دکو بذارید

ضربه ازادها طبیعی هست؟؟
    تقریبا مثل همیشه خوبه.
    دویدن و راه رفتن بازیکنها عادی هست!!!
    بسیار شبیه قبلیه.
    من یک تریلر از بازی دیدم خیلی خوب بود!یعنی همه چیز طبیعی و برخورد ها خیلی عالی بودند من خوشم امد خالا باید ببینیم چجوری هست
    اشتباه دیدی!!!!دی
    حتما نسخه ی نکست بوده.

9. این کاربر از Armin 2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بیا....
    بعد میگید فیفا پیشرفت داشته
    اینایی که ارمین گفت همش ضعفه...ea همه رو گذاشته سر کار
    قیافه ها هم که به هیچ وجه شبیه نیست...من موندم این فیفا فقط رو گرافیک کار کرده؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بیا....
    بعد میگید فیفا پیشرفت داشته
    اینایی که ارمین گفت همش ضعفه...ea همه رو گذاشته سر کار
    قیافه ها هم که به هیچ وجه شبیه نیست...من موندم این فیفا فقط رو گرافیک کار کرده؟؟؟؟؟
    منم نظر تو رو دارم .
    دست درد نكنه اشاره كردي ولي جسارت نشه اينو همه ميدونستن 100 بار تو تاپيك آورده شده و همينطور پست اول در هر صورت زنده باشي

واي اين فيفا خداي ابتكاره
    حرفمو در موردش پس گرفتم گوش كنيد داستانشو
    الان رفته بودم اومدم ديدم داداشم كه خداي استراتژي هست نشسته داره با ماوس جادو ميكنه تا حالا فوتبال بازي كردنش رو نديده بودم به خاطر ماوس نشسته بود دمو رو مي زد ديدم اين داره با ماوس جادو ميكنه تو عرض چند دقيقه بهم ياد داد كه چطور با ماوس ميشه فيفا رو بازي كرد الان از فرط سورپرايز نميدونم چيكار كنم فكر ميكنم تا فيفا 10 دربياد كاري به جز فيفا 09 بازي كردن نخواهم داشت فيفا 09 فقط با ماوس ديوانه ميكنه ادم رو يه افق وا كرده كه بدبخت ميكنه هممون رو اين EA وحشتناك حال ميده با ماوس دمو دارها امتحان كنن دوربين رو روي End to End بذاريد بعد با ماوس بازي كنيد ببينيد چي ميگم. ختم هيجان و اعتياده. به هر حال اگه معتاد بشيد سخته دل كندن ازش. الان كه دارم اينارو مينويسم ميخوام هرچه زودتر حرفام تموم بشخ برم فيفا 09 بازي كنم.فاشيست اون پچ يه دوربين اضافه مي كنه به بازي با اين دوربين ميتوني به همه جاي ورزشگاه بري مثلا ميتوني بري درست وايسي جلوي ورودي ورزشگاه يا حتي بري يك متري تماشا گران كه نري پيششون بهتره چون عين كاغذ مي مونن مي دوني كه دو بعدي ساخته شدن. ولي خيلي جالبه كه با دوربين ميتوني ميله هاي سقف ورزشگاه ويمبلي رو از چند سانتي بررسي كني. ولي عجب گرافيكي به هم زده لا مذهب اين كارنت باشه ببين نكست چيه گرافيك فيفا 09 از PES 2008 كه نكست بود خيلي بهتره. فقط گفتم قيافه هاي كريه و وحشتناك بازيكنا آدم و ناراحت ميكنه چشماشون از دم گود افتاده عين كراكي هاي معتاد اصيل شده قيافشون
    واي من ديگه طاقت ندارم رفتم بازي كنم
    اونجوری که ارمین می گه شبیه زمانی هست که تو لودینگ کنسول ها با زاویه ی سوم شخص بازیکن بازی می کنه و تکنیک می ذاره.پس
    EA سرمون رو شیره مالیده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •