هرکی دمو رو داره این پچ رو حتما بریزه یه سری انیمیشنهای جدید به بازی اضافه میکنه واقعا قشنگه
هرکی دمو رو داره این پچ رو حتما بریزه یه سری انیمیشنهای جدید به بازی اضافه میکنه واقعا قشنگه
دستت درد نکنه عجب راه کاری ارائه کردی هر کی دمو رو دانلود کرده همین کارو انجام بده و حالشو ببره ته هیجانه![]()
![]()
نظرم عوض شد.من همون طرفدار فیفا میمونم.swamp این لینکی که گذاشتی رو نسخه کامل هم وقتی میاد میخونه؟
این لینک رو من نذاشتم واین مخصوصه نسخه دمو هست
ای بابا.خب اشکال نداره.من برم بازی منچسترو ببینم زود.فقط میخوام بگم اگه کسی میتونه از سرخیو راموس و روبینیو تو فیفا عکس بذاره.ممنون.
احتمالا اون پچ براي دمو كار كنه ولي براي اصلشم يه امتحاني مي كنيم وقتي بياد سرخيو راموس اصلا و ابدا شبيه خودش نيست فكر كنم اشتباهي درست كردن قيافش رو با يه صورت ديگه اشتباه شده اصلا موهاشم سياه پر كلاغي درست كردن راموس كه اصلا بلونده تو دمو چشم و ابرو سياهه و موهاشم اصلا مدل موهاي راموس نيست روبينيو هم كه مثل زغاليه كه براش چشم ابرو كشيدن اصلا صورتش قابل تشخيص نيست. كلا بيخيال قيافه ها باش. با گيم پلي اونم با ماوس حال كن
بنده چندتا سوال داشتم
بازی سرعتش فضایی هستش؟؟؟
ماشینهای دریبل زنی در بازی نیستند؟؟؟
بازی سخت هست؟؟؟یعنی منظور باید جون بکنی تا گل بزنی
یک عکس از چهره دکو بذارید
ضربه ازادها طبیعی هست؟؟
دویدن و راه رفتن بازیکنها عادی هست!!!
من یک تریلر از بازی دیدم خیلی خوب بود!یعنی همه چیز طبیعی و برخورد ها خیلی عالی بودند من خوشم امد خالا باید ببینیم چجوری هست
نه خیلی .بازی سرعتش فضایی هستش؟؟؟
می شه گفت هستن.ماشینهای دریبل زنی در بازی نیستند؟؟؟
تو دمو فقط یه درجه هست که چیزی معلوم نیست.بازی سخت هست؟؟؟یعنی منظور باید جون بکنی تا گل بزنی
یک عکس از چهره دکو بذارید
تقریبا مثل همیشه خوبه.ضربه ازادها طبیعی هست؟؟
بسیار شبیه قبلیه.دویدن و راه رفتن بازیکنها عادی هست!!!
اشتباه دیدی!!!!دیمن یک تریلر از بازی دیدم خیلی خوب بود!یعنی همه چیز طبیعی و برخورد ها خیلی عالی بودند من خوشم امد خالا باید ببینیم چجوری هست
حتما نسخه ی نکست بوده.
بیا....
بعد میگید فیفا پیشرفت داشته
اینایی که ارمین گفت همش ضعفه...ea همه رو گذاشته سر کار
قیافه ها هم که به هیچ وجه شبیه نیست...من موندم این فیفا فقط رو گرافیک کار کرده؟؟؟؟؟
منم نظر تو رو دارم .بیا....
بعد میگید فیفا پیشرفت داشته
اینایی که ارمین گفت همش ضعفه...ea همه رو گذاشته سر کار
قیافه ها هم که به هیچ وجه شبیه نیست...من موندم این فیفا فقط رو گرافیک کار کرده؟؟؟؟؟
اونجوری که ارمین می گه شبیه زمانی هست که تو لودینگ کنسول ها با زاویه ی سوم شخص بازیکن بازی می کنه و تکنیک می ذاره.پسدست درد نكنه اشاره كردي ولي جسارت نشه اينو همه ميدونستن 100 بار تو تاپيك آورده شده و همينطور پست اول در هر صورت زنده باشي
واي اين فيفا خداي ابتكاره
حرفمو در موردش پس گرفتم گوش كنيد داستانشو
الان رفته بودم اومدم ديدم داداشم كه خداي استراتژي هست نشسته داره با ماوس جادو ميكنه تا حالا فوتبال بازي كردنش رو نديده بودم به خاطر ماوس نشسته بود دمو رو مي زد ديدم اين داره با ماوس جادو ميكنه تو عرض چند دقيقه بهم ياد داد كه چطور با ماوس ميشه فيفا رو بازي كرد الان از فرط سورپرايز نميدونم چيكار كنم فكر ميكنم تا فيفا 10 دربياد كاري به جز فيفا 09 بازي كردن نخواهم داشت فيفا 09 فقط با ماوس ديوانه ميكنه ادم رو يه افق وا كرده كه بدبخت ميكنه هممون رو اين EA وحشتناك حال ميده با ماوس دمو دارها امتحان كنن دوربين رو روي End to End بذاريد بعد با ماوس بازي كنيد ببينيد چي ميگم. ختم هيجان و اعتياده. به هر حال اگه معتاد بشيد سخته دل كندن ازش. الان كه دارم اينارو مينويسم ميخوام هرچه زودتر حرفام تموم بشخ برم فيفا 09 بازي كنم.فاشيست اون پچ يه دوربين اضافه مي كنه به بازي با اين دوربين ميتوني به همه جاي ورزشگاه بري مثلا ميتوني بري درست وايسي جلوي ورودي ورزشگاه يا حتي بري يك متري تماشا گران كه نري پيششون بهتره چون عين كاغذ مي مونن مي دوني كه دو بعدي ساخته شدن. ولي خيلي جالبه كه با دوربين ميتوني ميله هاي سقف ورزشگاه ويمبلي رو از چند سانتي بررسي كني. ولي عجب گرافيكي به هم زده لا مذهب اين كارنت باشه ببين نكست چيه گرافيك فيفا 09 از PES 2008 كه نكست بود خيلي بهتره. فقط گفتم قيافه هاي كريه و وحشتناك بازيكنا آدم و ناراحت ميكنه چشماشون از دم گود افتاده عين كراكي هاي معتاد اصيل شده قيافشون
واي من ديگه طاقت ندارم رفتم بازي كنم
EA سرمون رو شیره مالیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)