به نظر من نقد و صحبتهای عیسی جلالی عالی بود . حتما تکرارشو ببینید البته فردا فقط خود فیلمو فکر کنم نشون بده
به نظر من نقد و صحبتهای عیسی جلالی عالی بود . حتما تکرارشو ببینید البته فردا فقط خود فیلمو فکر کنم نشون بده
«مستند راز» مفاهيم عميقي از زندگي را پيش روي مخاطب قرار ميدهد. اين فيلم با شعار «راز تمام مرزها را در مينوردد تا تو را بيابد» در سينماهاي جهان اكران شد
.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، «مستند راز» محصول سال 2006 استراليا و آمريكاست كه در مدت زمان يك ساعت و نيم به شيوهي رنگي و با صداي دالبي ديجيتال ساخته شده است. كارگرداني اين مستند را درو هريوت بر عهده دارد كه در كشورش استراليا، علاوه بر كارگرداني تهيهكنندگي و تدوين را نيز انجام ميدهد.
دربارهي فيلممستند «راز»، مصاحبه با نويسندگان، فلاسفه و دانشمندان را در دستور كار خود قرار داده است و بحثي عميق را پيرامون قانون جاذبه با آنان مطرح ميكند.
در مستند «راز» به تماشاگر نشان داده ميشود كه چگونه ميتوان رازي كه در زندگي روزمره هر فردي وجود دارد، آموخت و به كار برد.
اين فيلم مستند از مدت زمان يك فيلم داستاني بهره ميبرد و سعي دارد «راز» بزرگ جهان را آشكار كند. براي رسيدن به اين هدف فيلم عصرهاي مختلف و كشورهاي گوناگون را در مينوردد.اين «راز» هر آن چيزي است كه وجود دارد. راز لذت بينهايت، سلامتي، پول، عشق و جواني نامحدود.
به تصوير كشيدن جهان دانشمندان، نويسندگان و فلاسفه پيشگام در اين مستند، «راز»، حيات را كه طي قرنها باعث موفقيت مشاهيري چون افلاطون، نيوتن، بتهوون، شكسپير، انيشتن و غيره شده است را پيش روي بيننده تلويزيوني قرار ميدهد.
درو هريوت در اين فيلم مستند به خوبي تصاوير مختلف را در كنار هم قرار داده است كه در مجموعه همگي درصدد القاي شيوه درست زندگي به مخاطب هستند.
حضور در جشنوارههاي جهاني و اكران در سينماهابراي مستند «راز»، هيچ حضور موفق و حتي ناموفقي در جشنوارههاي جهاني به ثبت نرسيده است. اما فيلم در كشورهايي چون برزيل، استراليا و سنگاپور به اكران عمومي درآمده است.
دربارهي فيلمنامهنويسانفيلمنامه «راز» را روندا و اسكاي بايرن با همكاري هم به نگارش درآوردهاند. روندا بايرن نويسنده اصلي «راز» علاوه بر نويسندگي، تهيهكنندگي هم ميكند و در حقيقت بيش از آن كه يك نويسنده باشد، يك تهيهكننده است. او تهيهكنندگي اجرايي «راز» را نيز بر عهده داشت و اين فيلم آخرين كارش در مقام تهيهكننده محسوب ميشود.
«ادراك قتل» (2004)، سريال «درون بيرحم» (2004) و سريال «دوستم داره، دوستم ندارم» (2003)، ديگر كارهايي است كه بايرن تهيهكنندگي آنها را بر عهده داشته است.
دربارهي كارگرداندرو هريوت، علاوه بر «راز»، سه فيلم ديگر را نيز كارگرداني كرده است كه تهيهكنندگي هر سه اين كارها را رواندا بايرن بر عهده داشته است. او تنها تهيهكنندگي يك قسمت از يك سريال با عنوان «ادراك قتل» را در سال 2004 در پرونده كاري خود در مقام تهيهكننده به ثبت رسانده است.
هريوت تدوين سريال «دوستم داره، دوستم نداره» و فيلم تلويزيوني «ادارك قتل» را نيز بر عهده داشته است.
با سلام
من امروز در تله تکست دیدم که مثل اینکه برنامه این هفته سینما 1 درباره اسپایدرمن 3 هست و میخواهد این فیلم را نشان دهد. امیدوارم دوباره سینما 1 زیر قولش نزند.
امکان نداره راست بگن!با سلام
من امروز در تله تکست دیدم که مثل اینکه برنامه این هفته سینما 1 درباره اسپایدرمن 3 هست و میخواهد این فیلم را نشان دهد. امیدوارم دوباره سینما 1 زیر قولش نزند.
اونم سینما 1 که فقط بلده حال آدمو بگیره
من که باور نمی کنم
چاخان کردن
اولین بار که رازو دیدم فکر کردم هنوز دارن در مورد فیلم توضیح میدن...نیم ساعت که گذشت تازه فهمیدم این خود فیلمه!
من خبر دوبله شدنش رو برای سینما یک قبلا گذاشتم ... به تلتکس زیاد اعتمادی نیست ...صبر کنید احتمالا فردا یا پس فردابا سلام
قطعی میشه ...
چرا ؟؟؟ تا حالا که سینما یک که کارهای قشنگی پخش کرده ... باور کن ...امکان نداره راست بگن!
اونم سینما 1 که فقط بلده حال آدمو بگیره
من که باور نمی کنم
چاخان کردن
اخه اصلا فیلم نیست ... مستنده !!!اولین بار که رازو دیدم فکر کردم هنوز دارن در مورد فیلم توضیح میدن...نیم ساعت که گذشت تازه فهمیدم این خود فیلمه!
![]()
Last edited by S@eid; 02-07-2007 at 17:24.
فیلم قشنگ که آره من نگفتم چیزای خوب نذاشتن اما چیزی که زیاد دادن وعده الکیهچرا ؟؟؟ تا حالا که سینما یک که کارهای قشنگی پخش کرده ... باور کن ...
تا حالا چندبار یه چیزی گفتن یه چیز دیگه پخش کردن منم نفهمیدم آخه چرا!!!!
من اخرش نفهميدم داستان اين فيلم يا مستند چيه ؟ كه مسير زندگي رو عوض ميكنه![]()
البته من این مطلب را (در مورد اسپایدرمن3) در سایت شبکه یک هم دیدم.
کلش این بود که آدم به هرچی فکر کنه واسش همون اتفاقم میوفته.
یه کتاب هست به اسم "باور کنید تا ببینید" از وین دایر.خیلی معروفه.اونم در باره همین موضوعه.
ولی خیلی قشنگ بود.
دم پی سی گرم که اگه نبود این فیلم(یا مستند!) رو از دست میدادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)