تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 223 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من نقد و صحبتهای عیسی جلالی عالی بود . حتما تکرارشو ببینید البته فردا فقط خود فیلمو فکر کنم نشون بده

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

«مستند راز» مفاهيم عميقي از زندگي را پيش روي مخاطب قرار مي‌دهد. اين فيلم با شعار «راز تمام مرزها را در مي‌نوردد تا تو را بيابد» در سينماهاي جهان اكران شد
    .
    به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، «مستند راز» محصول سال 2006 استراليا و آمريكاست كه در مدت زمان يك ساعت و نيم به شيوه‌ي رنگي و با صداي دالبي ديجيتال ساخته شده است. كارگرداني اين مستند را درو هريوت بر عهده دارد كه در كشورش استراليا، علاوه بر كارگرداني تهيه‌كنندگي و تدوين را نيز انجام مي‌دهد.

درباره‌ي فيلم

مستند «راز»، مصاحبه با نويسندگان، فلاسفه و دانشمندان را در دستور كار خود قرار داده است و بحثي عميق را پيرامون قانون جاذبه با آنان مطرح مي‌كند.
    در مستند «راز» به تماشاگر نشان داده مي‌شود كه چگونه مي‌توان رازي كه در زندگي روزمره هر فردي وجود دارد، آموخت و به كار برد.
    اين فيلم مستند از مدت زمان يك فيلم داستاني بهره مي‌برد و سعي دارد «راز» بزرگ جهان را آشكار كند. براي رسيدن به اين هدف فيلم عصرهاي مختلف و كشورهاي گوناگون را در مي‌نوردد.اين «راز» هر آن چيزي است كه وجود دارد. راز لذت بي‌نهايت، سلامتي، پول، عشق و جواني نامحدود.
    به تصوير كشيدن جهان دانشمندان، نويسندگان و فلاسفه پيشگام در اين مستند، «راز»، حيات را كه طي قرن‌ها باعث موفقيت مشاهيري چون افلاطون، نيوتن، بتهوون، شكسپير، انيشتن و غيره شده است را پيش روي بيننده تلويزيوني قرار مي‌دهد.
    درو هريوت در اين فيلم مستند به خوبي تصاوير مختلف را در كنار هم قرار داده است كه در مجموعه همگي درصدد القاي شيوه درست زندگي به مخاطب هستند.

حضور در جشنواره‌هاي جهاني و اكران در سينماها

براي مستند «راز»، هيچ حضور موفق و حتي ناموفقي در جشنواره‌هاي جهاني به ثبت نرسيده است. اما فيلم در كشورهايي چون برزيل، استراليا و سنگاپور به اكران عمومي درآمده است.

درباره‌ي فيلمنامه‌نويسان

فيلمنامه «راز» را روندا و اسكاي بايرن با همكاري هم به نگارش درآورده‌اند. روندا بايرن نويسنده اصلي «راز» علاوه بر نويسندگي، تهيه‌كنندگي هم مي‌كند و در حقيقت بيش از آن كه يك نويسنده باشد، يك تهيه‌كننده است. او تهيه‌كنندگي اجرايي «راز» را نيز بر عهده داشت و اين فيلم آخرين كارش در مقام تهيه‌كننده محسوب مي‌شود.
    «ادراك قتل» (2004)، سريال «درون بي‌رحم» (2004) و سريال «دوستم داره، دوستم ندارم‌» (2003)، ديگر كارهايي است كه بايرن تهيه‌كنندگي آن‌ها را بر عهده داشته است.

درباره‌ي كارگردان

درو هريوت، علاوه بر «راز»، سه فيلم ديگر را نيز كارگرداني كرده است كه تهيه‌كنندگي هر سه اين كارها را رواندا بايرن بر عهده داشته است. او تنها تهيه‌كنندگي يك قسمت از يك سريال با عنوان «ادراك قتل» را در سال 2004 در پرونده كاري خود در مقام تهيه‌كننده به ثبت رسانده است.
    هريوت تدوين سريال «دوستم داره، دوستم نداره» و فيلم تلويزيوني «ادارك قتل» را نيز بر عهده داشته است.

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

با سلام
    من امروز در تله تکست دیدم که مثل اینکه برنامه این هفته سینما 1 درباره اسپایدرمن 3 هست و میخواهد این فیلم را نشان دهد. امیدوارم دوباره سینما 1 زیر قولش نزند.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام
    من امروز در تله تکست دیدم که مثل اینکه برنامه این هفته سینما 1 درباره اسپایدرمن 3 هست و میخواهد این فیلم را نشان دهد. امیدوارم دوباره سینما 1 زیر قولش نزند.
    امکان نداره راست بگن!
    اونم سینما 1 که فقط بلده حال آدمو بگیره
    من که باور نمی کنم
    چاخان کردن

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

اولین بار که رازو دیدم فکر کردم هنوز دارن در مورد فیلم توضیح میدن...نیم ساعت که گذشت تازه فهمیدم این خود فیلمه!

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من خبر دوبله شدنش رو برای سینما یک قبلا گذاشتم ... به تلتکس زیاد اعتمادی نیست ...صبر کنید احتمالا فردا یا پس فردا
    قطعی میشه ...

امکان نداره راست بگن!
    اونم سینما 1 که فقط بلده حال آدمو بگیره
    من که باور نمی کنم
    چاخان کردن
    چرا ؟؟؟ تا حالا که سینما یک که کارهای قشنگی پخش کرده ... باور کن ...

اولین بار که رازو دیدم فکر کردم هنوز دارن در مورد فیلم توضیح میدن...نیم ساعت که گذشت تازه فهمیدم این خود فیلمه!
    اخه اصلا فیلم نیست ... مستنده !!!
    Last edited by S@eid; 02-07-2007 at 17:24.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چرا ؟؟؟ تا حالا که سینما یک که کارهای قشنگی پخش کرده ... باور کن ...
    فیلم قشنگ که آره من نگفتم چیزای خوب نذاشتن اما چیزی که زیاد دادن وعده الکیه
    تا حالا چندبار یه چیزی گفتن یه چیز دیگه پخش کردن منم نفهمیدم آخه چرا!!!!

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

من اخرش نفهميدم داستان اين فيلم يا مستند چيه ؟ كه مسير زندگي رو عوض ميكنه

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

البته من این مطلب را (در مورد اسپایدرمن3) در سایت شبکه یک هم دیدم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اخرش نفهميدم داستان اين فيلم يا مستند چيه ؟ كه مسير زندگي رو عوض ميكنه
    کلش این بود که آدم به هرچی فکر کنه واسش همون اتفاقم میوفته.

یه کتاب هست به اسم "باور کنید تا ببینید" از وین دایر.خیلی معروفه.اونم در باره همین موضوعه.

ولی خیلی قشنگ بود.

دم پی سی گرم که اگه نبود این فیلم(یا مستند!) رو از دست میدادم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •