سلام کسی save که همه غول ها رو زدی و 1000 تا light seed داشته باشی رو میزاره عالی میشه.(من ایرانیما از طرز نوشتنم تابلوئه)
سلام کسی save که همه غول ها رو زدی و 1000 تا light seed داشته باشی رو میزاره عالی میشه.(من ایرانیما از طرز نوشتنم تابلوئه)
اونوقت بازی کردنش چه لطفی داره؟ خوده این بازی با تمام قشنگی چند تا غول بیشتر نداره. یکی هم بیاد سیو آخر بازی رو بزاره . پس نقش شما این وسط چیه؟
شما معلومه داری نظرت رو تحمیل میکنی !
شما کلا مشکل با ضعف رو اشتباه میگیری ! مثل اینکه اون نقده خیلی روت تاثیر گذاشته ! این همه نقد وجود داره اونهایی که با دید مثبت بازی رو نقد کردن (خودم مثلا! ) برو بخون !
بازی داره روی اهریمن و... میگرده به نظر من اصلا این حرفو قبول ندارم دیالوگ های بازی متنوع بود به هر قسمتی که می رفتی از تاریخچه ی اون جا و... یا کلا یه چیز جدید بهت میگفت که اون وسط بالاخره باید به اهریمن یا اهورا ربط پیدا کنه یا نه ؟!!
تو دل من یکی که نزد !
سبک Cell Shade همینه یعنی نقاشی یا شبیه نقاشی !! اگه Afro Samurai رو دیده باشی اونم همین طوره کلا همه ی Cell Shade ها همینه !
ببینم شما ماریو بازی کردی ؟! اگه بازی کرده باشی ماریو هیچ غلطی جز پریدن نداره ! ولی ببین چقدر طرفدار داره تو دنیا به خاطر همین گیم پلی ساده اش ! حالا شما این همه کار میتونی اینجا بکنی !
دشمنان تکراری بود نه فوق العاده تکراری !!
کاملا معلومه شما قاطی کردی این پست رو زدی از سایز نوشته ها معلومه
اصلا نمی تونم این رو قبول کنم !
باشه آقا من تسلیم ولی آخرین چیز رو میخوام بگم : به پرنس های قبلی نمیرسید.
نه من قاطی نکردم فقط امروز قاطی کردم ( امضام )
در هر صورت بعضی مشکلات رو نمیشه انکار کرد من میترسم اگه بازم بگم کل تاپیک رو طرفدارانش روی سرم خراب کنن!!!!!!
همینطور تازه بنم بشم!
چون همکار ها هم طرفدار این بازین
بهرحال دیگه نمی گم شما می خواین هرچیزی بگین ولی از نظر عغلانی این بازی مشکل داره ( نه از نظر سلیقه )
یک چیز دیگه آخه برای این بازیه پر طرفدار باید سبک گرافیک Cell Shade بزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل از دیدگاه من (منی که عشق پرنس هستم)بازی خوبی بود اما اون انتظاراتی رو که من از studio montreal داشتم رو براورده نکرد با اون همه مانوری که ubi روی پرنس داد ....
l
من تو Royal Gardens گیر کردم، حوضچه ی اولی رو درست کردم ولی دومی رو نمی تونم، لطفا کمک کنید؟
اونجا رو که نمیشه کمک کرد دوست عزیز...خودتون باید یکم وقت بذارید
خیلی سادست به محل خروجی های حوضچه ها دقت کنید. بیبینید که مایع از کجا وارد میشه و به کجا میره که کاملا مشخصه بعد دستگیره هارو بچرخونید. یه خورده وقت بزارید حتما موفق می شید.
به پرنس 2 که نمیرسه و به بدی پرنس 3 هم نمیرسه !!!! البته اینیکه الیکا کمکت میکنه و با هم دشمناتو نابود میکنی و الیکا فارسی صحبت میکنه یه ایده جدید در pop بوده .
برای حل معمای طرف راست به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)
- دنده پایین, سمت راست رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت راست رو یک مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده پایین, سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت چپ رو دو مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)