تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 121 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1210

نام تاپيک: Prince of Persia

پروفشنال WaTeRsTyLeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تو باغچه

پيش فرض

سلام کسی save که همه غول ها رو زدی و 1000 تا light seed داشته باشی رو میزاره عالی میشه.(من ایرانیما از طرز نوشتنم تابلوئه)

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام کسی save که همه غول ها رو زدی و 1000 تا light seed داشته باشی رو میزاره عالی میشه.(من ایرانیما از طرز نوشتنم تابلوئه)
    اونوقت بازی کردنش چه لطفی داره؟ خوده این بازی با تمام قشنگی چند تا غول بیشتر نداره. یکی هم بیاد سیو آخر بازی رو بزاره . پس نقش شما این وسط چیه؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

صدا گزاری عالی بوددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

واستاااااااااااااااااااا حساب کن : کلمه های اورماز و اهریمن رو حساب کن توی بازی چند بار میگه ( ربطی به جادو نداره در مکالمه هاش ) ببین اگه 50 تومان برای هر کلمه نزاری ( به قول روزنامه ) میتونی کل خانوادتو پیتزا دعوت کنی ( بیشتر ) بعد اگه نشد ( همه رو گوش بدی ) من اینجا هرچی بخوای میدم

داستانش زد توی دل بازیکن واقعا زد .

این که دیگه مشخصه بازی دقیقا 4 تیکه ی اولش تکراری نبود بقیش همش یک حرکت بود هی بپر برو روی اون قدرت ها باز دوباره از رو دیوار رد شو و ... مخصوصا پیدا کردن لایت سید.

گرافیکش رو نگاه کن! کنار بدن پرنس سیاهی داره!! دقیقا مثل نقاشی اگه اونو حزف می کردن خوب میشد!!!

مسخره بازی و گیم آور هم که همه تاییدش کردن!!!

دشمنانشم فوق العاده تکراری بود .. اینو دیگه نمیشه انکار کرد همه یک نوع قدرت داشتند ( یا سیاه می شدند باید با الیکا می زدی یا یک نوع دیگه میشدن باید r میزدی و ... )

البته به کسی برنخوره من فقط میخواستم مشکلات رو بگم ( یه وقت فکر نکنین عصبانی شدما )

در کل قبول کنید ضعف های بازی بیشتر از خوبی هاش بود ( من که جز گرافیکش خوبی ای ندیدم تازه اونم ... )
    شما معلومه داری نظرت رو تحمیل میکنی !
    شما کلا مشکل با ضعف رو اشتباه میگیری ! مثل اینکه اون نقده خیلی روت تاثیر گذاشته ! این همه نقد وجود داره اونهایی که با دید مثبت بازی رو نقد کردن (خودم مثلا! ) برو بخون !
    بازی داره روی اهریمن و... میگرده به نظر من اصلا این حرفو قبول ندارم دیالوگ های بازی متنوع بود به هر قسمتی که می رفتی از تاریخچه ی اون جا و... یا کلا یه چیز جدید بهت میگفت که اون وسط بالاخره باید به اهریمن یا اهورا ربط پیدا کنه یا نه ؟!!

تو دل من یکی که نزد !

سبک Cell Shade همینه یعنی نقاشی یا شبیه نقاشی !! اگه Afro Samurai رو دیده باشی اونم همین طوره کلا همه ی Cell Shade ها همینه !

ببینم شما ماریو بازی کردی ؟! اگه بازی کرده باشی ماریو هیچ غلطی جز پریدن نداره ! ولی ببین چقدر طرفدار داره تو دنیا به خاطر همین گیم پلی ساده اش ! حالا شما این همه کار میتونی اینجا بکنی !

دشمنان تکراری بود نه فوق العاده تکراری !!

کاملا معلومه شما قاطی کردی این پست رو زدی از سایز نوشته ها معلومه

اصلا نمی تونم این رو قبول کنم !

4. 2 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

شما معلومه داری نظرت رو تحمیل میکنی !
    شما کلا مشکل با ضعف رو اشتباه میگیری ! مثل اینکه اون نقده خیلی روت تاثیر گذاشته ! این همه نقد وجود داره اونهایی که با دید مثبت بازی رو نقد کردن (خودم مثلا! ) برو بخون !
    بازی داره روی اهریمن و... میگرده به نظر من اصلا این حرفو قبول ندارم دیالوگ های بازی متنوع بود به هر قسمتی که می رفتی از تاریخچه ی اون جا و... یا کلا یه چیز جدید بهت میگفت که اون وسط بالاخره باید به اهریمن یا اهورا ربط پیدا کنه یا نه ؟!!

تو دل من یکی که نزد !

سبک Cell Shade همینه یعنی نقاشی یا شبیه نقاشی !! اگه Afro Samurai رو دیده باشی اونم همین طوره کلا همه ی Cell Shade ها همینه !

ببینم شما ماریو بازی کردی ؟! اگه بازی کرده باشی ماریو هیچ غلطی جز پریدن نداره ! ولی ببین چقدر طرفدار داره تو دنیا به خاطر همین گیم پلی ساده اش ! حالا شما این همه کار میتونی اینجا بکنی !

دشمنان تکراری بود نه فوق العاده تکراری !!

کاملا معلومه شما قاطی کردی این پست رو زدی از سایز نوشته ها معلومه

اصلا نمی تونم این رو قبول کنم !

باشه آقا من تسلیم ولی آخرین چیز رو میخوام بگم : به پرنس های قبلی نمیرسید.
    نه من قاطی نکردم فقط امروز قاطی کردم ( امضام )
    در هر صورت بعضی مشکلات رو نمیشه انکار کرد من میترسم اگه بازم بگم کل تاپیک رو طرفدارانش روی سرم خراب کنن!!!!!!
    همینطور تازه بنم بشم!
    چون همکار ها هم طرفدار این بازین
    بهرحال دیگه نمی گم شما می خواین هرچیزی بگین ولی از نظر عغلانی این بازی مشکل داره ( نه از نظر سلیقه )
    یک چیز دیگه آخه برای این بازیه پر طرفدار باید سبک گرافیک Cell Shade بزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    انزلی

پيش فرض دعوا بسه

در کل از دیدگاه من (منی که عشق پرنس هستم)بازی خوبی بود اما اون انتظاراتی رو که من از studio montreal داشتم رو براورده نکرد با اون همه مانوری که ubi روی پرنس داد ....
    l

داره خودمونی میشه Dream Of Fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    در آغوش اهورا

14 royal gardens

من تو Royal Gardens گیر کردم، حوضچه ی اولی رو درست کردم ولی دومی رو نمی تونم، لطفا کمک کنید؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اونجا رو که نمیشه کمک کرد دوست عزیز...خودتون باید یکم وقت بذارید

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من تو royal gardens گیر کردم، حوضچه ی اولی رو درست کردم ولی دومی رو نمی تونم، لطفا کمک کنید؟
    خیلی سادست به محل خروجی های حوضچه ها دقت کنید. بیبینید که مایع از کجا وارد میشه و به کجا میره که کاملا مشخصه بعد دستگیره هارو بچرخونید. یه خورده وقت بزارید حتما موفق می شید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

باشه آقا من تسلیم ولی آخرین چیز رو میخوام بگم : به پرنس های قبلی نمیرسید.
    نه من قاطی نکردم فقط امروز قاطی کردم ( امضام )
    در هر صورت بعضی مشکلات رو نمیشه انکار کرد من میترسم اگه بازم بگم کل تاپیک رو طرفدارانش روی سرم خراب کنن!!!!!!
    همینطور تازه بنم بشم!
    چون همکار ها هم طرفدار این بازین
    بهرحال دیگه نمی گم شما می خواین هرچیزی بگین ولی از نظر عغلانی این بازی مشکل داره ( نه از نظر سلیقه )
    یک چیز دیگه آخه برای این بازیه پر طرفدار باید سبک گرافیک Cell Shade بزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به پرنس 2 که نمیرسه و به بدی پرنس 3 هم نمیرسه !!!! البته اینیکه الیکا کمکت میکنه و با هم دشمناتو نابود میکنی و الیکا فارسی صحبت میکنه یه ایده جدید در pop بوده .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من تو royal gardens گیر کردم، حوضچه ی اولی رو درست کردم ولی دومی رو نمی تونم، لطفا کمک کنید؟
    برای حل معمای طرف راست به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)

- دنده پایین, سمت راست رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
    - دنده بالا, سمت راست رو یک مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
    - دنده پایین, سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
    - دنده بالا, سمت چپ رو دو مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •