اونایی که بهت شلیک میکنن از دشمنان تو هستن
اکشن بازی تکراری هستش
بیشتر وقتها میتونی پنهانی رد بشی
دشمنان از گروه مخالف تو هستش
اونایی که بهت شلیک میکنن از دشمنان تو هستن
اکشن بازی تکراری هستش
بیشتر وقتها میتونی پنهانی رد بشی
دشمنان از گروه مخالف تو هستش
آقا کسی پچ بازی رو نگرفته ! یکی کمک کنه من پچ رو نصب کردم الا دیگه نمیتونم بازی کم سریال می خواد !!!!!![]()
تو تاپیک درخواست سریال و کرک بگو بهت بدن!آقا کسی پچ بازی رو نگرفته ! یکی کمک کنه من پچ رو نصب کردم الا دیگه نمیتونم بازی کم سریال می خواد !!!!!![]()
سلام من 8 در صدش رو رد کردم ولی دیگه مرحله ای نیست باید چیکار کنم؟؟؟؟/
بابد بری تو قسمت هایی از نقشه که بصورت علامت تعجب نارنجی هستش و ماموریت بگیری! مثل !gtaسلام من 8 در صدش رو رد کردم ولی دیگه مرحله ای نیست باید چیکار کنم؟؟؟؟/
دوستان چرا هوش دشمنا در حد هویچ پخته هستش!!
بعضی وقتا میبینی که یکی از کنارت رد میشه بعد متوجه میشی که دشمنت هستش!
نه تیری میزنن و نه واکنشی نشون میدن!
سلام
من یه نکته ای رو تو این بازی متوجه شدم اونم اینه که تمام اسلحه ها و اتومبیل ها ساخت چین هستند. زیرا ماشینها با دوتا برخورد با چمن زود جوش میارن و خراب میشن. اسلحه ها هم که دیگه آخرشن. یه خشاب باشون شلیک کنی سر خشاب دوم گیر می کنه و دیگه شلیک نمیکنه. وقتی R رو می زنی که مثلا درست بشه . مثلا درست میشه ولی یه چند بار شلیک کنی کل سیستمش میریزه به هم و از جا در میره.
تا 12 در صد رفتم جلو ولی بهم حال نداد دارم پاکش میکنم کرایسیس خیلی از این بیشتر حال میده
با اون که تخیلی هست ولی جذابه
بعد این هوش مصنوعی که باید بگم اصلا هوشی در کار نیست بعد کلی شلیک تازه می فهمن بعد هم می خوان بلند شن نمی تونن و مثل فرفره دور خودشون می چرخن ماشین ها رو هم که پست بالا توضیح داده
این صحنه ها رو چند بار دیدم
این قسمت گیر کردن سلاح موقع شلیک رو فکر کنم که از روی gears of war گرفته باشن!(البته نه به این شدت و جزئیات زیاد)سلام
من یه نکته ای رو تو این بازی متوجه شدم اونم اینه که تمام اسلحه ها و اتومبیل ها ساخت چین هستند. زیرا ماشینها با دوتا برخورد با چمن زود جوش میارن و خراب میشن. اسلحه ها هم که دیگه آخرشن. یه خشاب باشون شلیک کنی سر خشاب دوم گیر می کنه و دیگه شلیک نمیکنه. وقتی R رو می زنی که مثلا درست بشه . مثلا درست میشه ولی یه چند بار شلیک کنی کل سیستمش میریزه به هم و از جا در میره.
در کل کار جالبی هستش که سلاحی که زیاد ازش استفاده میکنی خراب بشه!
به نظر من اصلا بازی هیجان انگیزی نیستش و امتیازهایی هم که گرفته کافی هستش(اگه زیاد نباشه)!!
در ضمن بازی یه مشکل دیگه هم داره که وقتی با اسنایپ از فاصله دور به کسی شلیک میکنی بعضی وقتا که تیر به دشمنت میخوره بعد از چند لحظه مکث طرف خودشو میندازه زمین و می میره! مثل فیلم های حاجی سیدت رو کشتن : دی
Last edited by Masoud King; 08-11-2008 at 22:00.
سلام دوستان
من فارکرای رو نصب کردم
وقتی که بازی رو اجرا میکنم این خطا رو میده
your video card drivers are too old .please update them
lگرافیک من nvidia geforce 7200 با 512 مگابایت حافظه هست .رم هم یک گیگ هست . سی پی یو هم 3800 اینتل هست
آخرین درایور کارت گرافیک هم دانلود کردم و نصب کردم
ولی باز وقتی اجرا میکنم بعد از پیغام وقتی رو اون ok کنم وارد بازی میشود
بعد وسطای مرحله اول وقتی که میخواد از ایست بازرسی رد بشه نزدیک پل که رسید خود به خود از بازی میاد بیرون
نمیدونم چی کارش کنم
خواهش میکنم کمکم کنید
از زحمتاتون ممنونم
من كه با كلت راحت تر مي كشم تا با مسلسلاش!!!واقعا با مسلسل خيلي تير بايد بزنم تا بميرن.
head shotهم كه به سلامتي نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)