تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 196 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkangel85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند وقت پیش از اینترنت سکیوریتی ناد نسخه 3 استفاده میکردم که واقعا کلافم کرده بود و CPU Usage رو اگثر مواقع روی 100 میبرد، امدم اینجا دیدم بله!!! مشکل از من نبوده و از ناد بوده
    اخیرا آنتی ویروس کسپرسکی 7 رو نصب کردم که این واقعا واسم عجیب بود، با اینکه تنظیماتش رو روی حالت متوسط بود ولی به همه چیز گیر میده و منم بعضی وقتا گیج میشم که اجازه بهش بدم یا نه!!!!!!!!!!!! و وقتی که صحبت های مهران عزیز رو خوندم و گفته بود که کاربر باید شناخت نسبتا خوبی راجع به این آنتی ویروس و تنظیماتش داشته باشه فهمیدم که اینم نمیتونه زیاد برام مفید باشه!!!
    حالا از اساتید محترم یه درخواستی دارم: اگه ممکنه یه آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپایور بهم معرفی کنین که خیلی کار باهاش سخت نباشه، سرعت ویندوز رو نیاره پایین، آپدیتش راحت و بی دردسر باشه ، خیلی پیغام نده، الکی به فایل های غیر ویروس مثل کرک برنامه ها گیر نده، مهمتر از همه واسه مایی که توی ایران هستیم و آنتی ویروس اصل رو خریداری نمیکنیم واز نسخه های کرک شده استفاده میکنیم، این نسخه کرک شدش به خوبی کار کنه و تقریبا مثل نسخه اصلش باشه و در کل برای منی که یه استفاده خیلی معمولی از کامپوتر دارم و به اون شدت در معرض خطر ویروس قرار ندارم مناسب باشه!
    ممنون از توجه تون
    Last edited by darkangel85; 14-10-2008 at 11:16.

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند وقت پیش از اینترنت سکیوریتی ناد نسخه 3 استفاده میکردم که واقعا کلافم کرده بود و CPU Usage رو اگثر مواقع روی 100 میبرد، امدم اینجا دیدم بله!!! مشکل از من نبوده و از ناد بوده
    اخیرا آنتی ویروس کسپرسکی 7 رو نصب کردم که این واقعا واسم عجیب بود، با اینکه تنظیماتش رو روی حالت متوسط بود ولی به همه چیز گیر میده و منم بعضی وقتا گیج میشم که اجازه بهش بدم یا نه!!!!!!!!!!!! و وقتی که صحبت های مهران عزیز رو خوندم و گفته بود که کاربر باید شناخت نسبتا خوبی راجع به این آنتی ویروس و تنظیماتش داشته باشه فهمیدم که اینم نمیتونه زیاد برام مفید باشه!!!
    حالا از اساتید محترم یه درخواستی دارم: اگه ممکنه یه آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپایور بهم معرفی کنین که خیلی کار باهاش سخت نباشه، سرعت ویندوز رو نیاره پایین، آپدیتش راحت و بی دردسر باشه ، خیلی پیغام نده، الکی به فایل های غیر ویروس مثل کرک برنامه ها گیر نده، مهمتر از همه واسه مایی که توی ایران هستیم و آنتی ویروس اصل رو خریداری نمیکنیم واز نسخه های کرک شده استفاده میکنیم، این نسخه کرک شدش به خوبی کار کنه و تقریبا مثل نسخه اصلش باشه و در کل برای منی که یه استفاده خیلی معمولی از کامپوتر دارم و به اون شدت در معرض خطر ویروس قرار ندارم مناسب باشه!
    ممنون از توجه تون

چند پست بالاتر مهران عزیز Avira PE پیشنهاد کردن که من هم کاملا موافقم

3. این کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

من قبلا از آويرا كلاسيك استفاده ميكردم ولي به دليل الوده شدن به ويروسهاي خانواده هيدن به سمت كاسپر آمدم.يكسري ويروسهاي جديد را شناسايي ميكند ولي هنوز كاملا نتوانسته است جلوي اين خانواده را بگيرد .اگر به قسمت اورژانس سيستمهاي آلوده برويد و تاپيك راهنماي اين ويروسهاي هيدن را ببينيد متوجه منظورم ميشويد.

از هر 10 كامپيوتري كه من ديدم 9 تاشون حداقل الوده به يكي از اقسام اين خانواده بوده است و متاسفانه هنوز به انتي ويروسي برخورد نكردم كه بطور كامل پوشش بدهد .همين الان من از كاسپر 2009 آپديت امروز استفاده ميكنم ولي قبل از بالا امدن پنجره لوگين ويندوز چند تا پيغام ارور با كاراكترهاي عجيب دريافت ميكنم

به نظر شما كدام انتي ويروس كارم را راه مياندازد؟

آخر فروم باز talot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    فراتر از اندیشه

پيش فرض

یکی منو راهنمایی کنه کاسپر یا مکافی؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من قبلا از آويرا كلاسيك استفاده ميكردم ولي به دليل الوده شدن به ويروسهاي خانواده هيدن به سمت كاسپر آمدم.يكسري ويروسهاي جديد را شناسايي ميكند ولي هنوز كاملا نتوانسته است جلوي اين خانواده را بگيرد .اگر به قسمت اورژانس سيستمهاي آلوده برويد و تاپيك راهنماي اين ويروسهاي هيدن را ببينيد متوجه منظورم ميشويد.

از هر 10 كامپيوتري كه من ديدم 9 تاشون حداقل الوده به يكي از اقسام اين خانواده بوده است و متاسفانه هنوز به انتي ويروسي برخورد نكردم كه بطور كامل پوشش بدهد .همين الان من از كاسپر 2009 آپديت امروز استفاده ميكنم ولي قبل از بالا امدن پنجره لوگين ويندوز چند تا پيغام ارور با كاراكترهاي عجيب دريافت ميكنم

به نظر شما كدام انتي ويروس كارم را راه مياندازد؟
    دوست عزیز بحث پیشگیری از رفع آلودگی جداست

شما با یه آنتی ویروس خوب در صورت انجام تنظیمات درست قادر به محافظت کامل از سیستم خود هستید

بله درصدی از مشکلات به دلیل عدم شناسایی ویروس جدید توسط آنتی ویروس بوجود میاد

اما دلیل بسیاری از آلودگی های رایج خودمان هستیم که با عدم آپدیت روزانه محصول و تنظیمات دقیق

و نا آشنایی با هشدارهای آنتی ویروس سیستم خود را به خطر می اندازیم

درمورد کسپرسکی 2009 بهتره از نسخه اینترنت سکیوریتی اون بهره ببرید که گارد کاملتری داره

یا اگر صرفا قصد استفاده از آنتی ویروس کسپرسکی را دارید از نسخه 7.0.1.325 استفاده کنید

در مورد آویرا استفاده از نسخه پرمیوم گارد مناسب تری را در اختیار شما قرار میدهد

اگر هم از نسخه کلاسیک استفاده میکنید از جدیدترین ورژن آن بهره ببرید

آویرا برنامه ایست که در صدر شناسایی مخرب ها قرار دارد

ناد32 هم همواره جزو بهترین ها بوده و هست ... سعی کنید از نسخه های جدید آن استفاده کنید و همواره ان را آپدیت کنید

بیت دیفندر هم درسته که عیوبی داره ولی آنتی ویروس خوبیه فقط اگه قصد استفاده از اون رو دارید

حتما از نسخه 2009 استفاده کنید چون نسخه 2008 آن سیستم رو بسیار کند میکرد

Avast و نورتون و AVG هم آنتی ویروس های خوبیند که عملکرد قابل قبولی دارند

حال هر کدام که شما را راضی کرد میتوانید استفاده کنید ( چون انتی ویروس یک مسئله شخصیه)

چون به غیر از اینها فکر نکنم محصول دیگری هم قادر به تامین امنیت شما باشه

یکی منو راهنمایی کنه کاسپر یا مکافی؟
    در حال حاضر مک آفی توصیه نمیشه

از هریک از محصولاتیکه در بالا عنوان شده میتوانید بنابه نیاز و دانش خود استفاده کنید

7. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

دوست عزیز بحث پیشگیری از رفع آلودگی جداست

من از نسخه هاي آپديت روز استفاده ميكنم.منظور من از اون سوال اينه كه كدام يك از اين انتي ويروسها به صورت كاملتر از بقيه اين دسته از ويروسها كه اشاره شد را شناسايي ميكند.اينطور كه بررسي كردم در تاپيك ذكر شده اكثرشان با روشهاي دستي و موضعي بايد از حذف شوند و من دنبال انتي ويروس قدرتمند تو اين شاخه از ويروسها هستم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من از نسخه هاي آپديت روز استفاده ميكنم.منظور من از اون سوال اينه كه كدام يك از اين انتي ويروسها به صورت كاملتر از بقيه اين دسته از ويروسها كه اشاره شد را شناسايي ميكند.اينطور كه بررسي كردم در تاپيك ذكر شده اكثرشان با روشهاي دستي و موضعي بايد از حذف شوند و من دنبال انتي ويروس قدرتمند تو اين شاخه از ويروسها هستم
    نمیشه بطور قاطع نام یک آنتی ویروس رو برد

کسپرسکی همواره در برابر این نوع ویروسها عملکرد قدرتمندی داشته و مانع آلودگی سیستم میشه

آویرا در برابر ویروس های فلش عملکرد بسیار خوبی داره

نوع جدید ویروس اتوران رو هم ناد32 بهتر از بقیه پاک میکنه

هر سه آنتی ویروس فوق واقعا موثر عمل میکنند

منهای این سه شما بیت دیفندر ار هم مدنظر داشته باشید

10. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چرا آنتی ویروس کسپر ver 7.01 چرا8 نه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا آنتی ویروس کسپر ver 7.01 چرا8 نه ؟
    یه نگاهی به تاپیک زیر بنداید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته نسخه 8.0.0.454 رو چک نکردم ببینم مشکلش برقراره یا نه

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام میشه لطفا بگید بین nod32 و kaspersky و اویرا کدوم یکی بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •