تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 141 اولاول ... 296975767778798081828389129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

من cd bootable بيت ديفندرو گرفتم بعد از ريستارت سيستم اجرا كردم ولي نميدونم چرا گزينه اي نداره كه هاردو درايوهامو يتونم اسكن كنم كسي ميتونه منو راهنمايي كنه

اين 2010قضيه آپديتش چطوريه كركش مث قبلياس يا نه از ور‍ژن 2009 كه زياد خوشم نيوم بازم همون نود خودمون.
    Last edited by silhouette; 15-08-2009 at 23:23.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من cd bootable بيت ديفندرو گرفتم بعد از ريستارت سيستم اجرا كردم ولي نميدونم چرا گزينه اي نداره كه هاردو درايوهامو يتونم اسكن كنم كسي ميتونه منو راهنمايي كنه

اين 2010قضيه آپديتش چطوريه كركش مث قبلياس يا نه از ور‍ژن 2009 كه زياد خوشم نيوم بازم همون نود خودمون.
    در خصوص Bootable BitDefender Rescue Disk CD بايد توجه داشت بعد از اينكه فايل ISO مربوط به آنرا دانلود كرديد و روي CD رايت كرديد و سيستم خود را از روي CD بوت كرديد و مطابق تصوير زير با زدن دكمه Enter فايل مربوطه لود شد:

اين برنامه ميخواد از طريق اتصال به اينترنت ميخواد كه اسكنر و شناسايي ويروسها را آپديت كنه كه اگر سرعت اينترنت شما پايين باشه اين كار ممكنه زمان نسبتا زيادي ببره.بعد از پايان آپديت مطابق شكل زير صفحه مربوط به BitDefender Anti malware Scan ظاهر شده و شما با زدن دكمه Start ميتونيد هارد درايو خود را اسكن كنيد:

لازم به ذكره كه BitDefender 2008 Rescue Disk CD داراي حجمي در حدود 488MB ميباشه.

در مورد كرك هم بايد عرض كنم كه هنوز هيچ كركي براي اين نسخه منتشر نشده و اگر كسي سريال معتبر براي نسخه 2009 اين محصولات را داشته باشه براحتي ميتونه در نسخه 2010 نيز استفاده كنه.
    Last edited by hamilton; 16-08-2009 at 09:42.

3. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

اين cd bootable من 2009هستش صفحه اولش تقريبا همينطوريه ولي عكس دومي در ايت سي دي براي من نيست يه جوراي ديگه س از سايت خودشم دان كردم 300واندي مگ بود ولي اصلا نتونستم تون طوري كه ميخواستم ازش استفاده كنم دليلش هم همينه كه گفتم هاردمو نمي دونم چطوري باهاش اسكن كنم درصفحه اولش 4 5 گزينه داره كه تو هركدوم رفتم هيچ فايده نداشت يا مموري رو اسكن ميكرد يا اصلا صفحه سياه ميشد وهيچي نميومد وآخرشم ريست ميكردم درواقع بايد بگم اصلا لود نميشدچون اون ايكونهايي كه تو تصويردوم هست رو اصلا من نديدم
    بهرحال ممنون
    Last edited by silhouette; 16-08-2009 at 22:53.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اين cd bootable من 2009هستش صفحه اولش تقريبا همينطوريه ولي عكس دومي در ايت سي دي براي من نيست يه جوراي ديگه س از سايت خودشم دان كردم 300واندي مگ بود ولي اصلا نتونستم تون طوري كه ميخواستم ازش استفاده كنم دليلش هم همينه كه گفتم هاردمو نمي دونم چطوري باهاش اسكن كنم درصفحه اولش 4 5 گزينه داره كه تو هركدوم رفتم هيچ فايده نداشت يا مموري رو اسكن ميكرد يا اصلا صفحه سياه ميشد وهيچي نميومد وآخرشم ريست ميكردم درواقع بايد بگم اصلا لود نميشدچون اون ايكونهايي كه تو تصويردوم هست رو اصلا من نديدم
    بهرحال ممنون
    شما اين فايل 300 و خورده اي مگ را از چه آدرسي دانلود كرديد؟شما آخرين نسخه آپديت شده اين برنامه را از لينك زير با حجم 262MB قابل دانلود ميباشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توصيه ميكنم قبل از استفاده از آن حتما آنرا آپديت كنيد تا رابط كاربري مربوط به اسكن ظاهر بشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

very good
    Last edited by silhouette; 17-08-2009 at 19:28.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

درمورد آپديت وقتي با cd بوت ميشم چطوري به اينترنت وصل شم ؟
    ازهمون آدرسي كه شما زدي دان كردم شايد حجمشو به شما اشنباه گفته باشم نميدونم.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

درمورد آپديت وقتي با cd بوت ميشم چطوري به اينترنت وصل شم ؟
    ازهمون آدرسي كه شما زدي دان كردم شايد حجمشو به شما اشنباه گفته باشم نميدونم.
    طريق آپديت BitDefender RescueCD در خود سايت Bitdefender در آدرس زير كه 2 خط هم بيشتر نيست توضيح داده شده است:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض کرک یا سریال بیت دفندر 2010

کرک یا سریالی داره

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

فعلا خبري نيست.در صورتيكه كرك معتبري پيدا كنم حتما جهت استفاده دوستان معرفي ميكنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض سريال معتبر 6 ماهه مختص BitDefender Total Security 2010

سريال معتبر 6 ماهه مختص BitDefender Total Security 2010

دوستان عزيز ميتوانند از سريال زير براي مدت 6 ماه در محصول BitDefender Total Security 2010 استفاده كنند:

BB7798E9A1E6E5B1E044

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •