همه راه ها رو امتحان کردم. مودم رو به موت هست!مدلش Linksys WAG120N هست. قبلی هم سوجوکی بود که کاملا خراب شده.
همه راه ها رو امتحان کردم. مودم رو به موت هست!مدلش Linksys WAG120N هست. قبلی هم سوجوکی بود که کاملا خراب شده.
مخابرات هیچ جای ایران مثل آ.غ نیست!
واقعا داغونه! اصلا فاجعست!
حتی نمیتونی یک شرکت خوب که هیچ معمولی هم پیدا کنی! شاید باور نکنید اگرم بخوایید تستهاشو میذارم اینجا چندتا از دوستانم که توی اصفهان هستن با یاهو پینگ 30 یا 40 میگرند! منظورم با 4.2.2.4 هست! ماهم توی این خراب شده با داخل کشور پینگ 400 500 دارم! واقعا برای مخابرات این استان و مسئولینش متاسفم! یه مشت احمق دور هم جمع شدن...
و اینو هم اضافه کنم که بدترین مرکز مخابراتی هم متعلق به مرکز ایثار هست. کمی بیشتر از فاجعه اتفاق میافته
توی ارومیه واقعا شرکتی نیست که یه مگ رو راحت بده. وضعیت اسفناک هست
من خودم توی مهاباد هستم.و اینو هم اضافه کنم که بدترین مرکز مخابراتی هم متعلق به مرکز ایثار هست. کمی بیشتر از فاجعه اتفاق میافته
توی ارومیه واقعا شرکتی نیست که یه مگ رو راحت بده. وضعیت اسفناک هست
وضعیت اینجا خیلی خوب بود! از وقتی ارومیه اینجوری شده وضعیت ماهم بدنبالش به هم ریخته! حدود 2 ماه پیش بود با ماکسنت پینگ 117 داشتم!!! اما الان کمتر از 400 500 ندیدم! تازه گی هم از ماکس رفتم و از یکی از شرکت های اینجا وایرلس 2 مگ گرفتم که واقعا منو راضی کرده. پینگش زیر 200 هست و دانلود هم تا 250 میره و آپلود هم تا 150 میره! خلاصه بی خردی مسئولان مخابرات ارومیه وضعیت اینجارو هم بد کرده.
دوست من اگه قصد خرید مودم داشتید انواع tp-link واقعا مودمای عالین من خودم یک ساله دارم باور کنید شاید بعضی وقت ها 6 یا 7 روز پشت سر هم روشن میمونه.
-----
دوستان به نظرم شرکت های خصوصی خدمات بهتری میدن حداقلش اینه که به مواردی که میگن پایبندن!
کاک مسعود عزیز منم مهابادم . فکر میکردم فقط برای من اینطوری شده . من 9 ماهه مکس نت دارم . تا 1 ماه پیش یادش بخیر هم سرعت دانلود هم پینگ . الان که دارم اینو میفرستم پینگم 1100 هست خداشاهده. بقیه وقتا هم 500! . میخواستم مخابرات بگیرم که شما میگید اونم اینطوریه . واقعا خاک بر سر مصوبای این وضعیت.
راستی شما از کجا 2مگ وایرلس گرفتی ؟ خیلی گرون نشده ؟
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
اوه پس من حسابی قدر مودم TP-link خودمو بدونم . چون یه 9 ماهی میشه خاموش نشده
سلام.
من از ارتباط داده ها گرفتم.
اگر فیسبوک هستین منو ادد کنید تا راهنمایی کنم:
facebook.com/masoud.mousavi
والا نمیخوام که وصل کنم فقط موندم چطور بهت 2 مگ دادن !
كاملا با همه گفته هات موافقم، اما يه مساله اي هست مركز ايثار اگه اشتباه نكنم نسبت به بقيه مراكز خلوت تره مخصوصا نسبت به شهيد قندي كه خيلي شلوغه، همين خلوت بودن مركز ايثار باعث شده تا حداقل در مرود من سرويسم به بهترين شكل ممكن كار كنه، نه قطعي دارم نه افت سرعت. 2شبه كه حتي شبها هم سرعتم پايين نمياد و مثل وضعيتم در روز از adsl مخابرات دارم استفاده ميكنم.
چيزي كه ما در اروميه به اسم اينترنت داريم اصلا قابل مقايسه با خيلي از شهرهاي ايران نيست حتي همدان و كرمانشاه و بندرعباس هم وضعيتشون خيلي بهتر از اروميه س.
و اما حقيقت...
احساس ميكنم همه ي اين عقب ماندگيها باعثش بي عرضه گي مديران و نداشتن وجدان كاري در مديران و مقامات ارشد مخابرات استان هستش، يعني اصلا براشون مهم نيست كه اروميه اينترنت درست و حسابي داره يا نه فقط تو اين فكرن كه كي حقوق و يارانه ميگيرن!!!
مخابرات آ.غ حتي يه سايت درست و حسابي هم نداره بيشتر شبيه به يه پروژه طراحي سايت دانشجوهاي ترم اوله تا سايت يه شركت بزرگ.
Last edited by urumchi; 03-06-2011 at 01:19.
فکر کنم برای امکانات تو کل ایران بعد از ذاهدان دومیم ! (البته از آخر)![]()
Last edited by x8800; 03-06-2011 at 01:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)