تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 79 از 2550 اولاول ... 2969757677787980818283891291795791079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه vendee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من وقتی میخوام برم به تنظیمات مودم . تو مرورگر اینترنت تایپ میکنم198.192.1.1
    اما پسوردم فکر کنم اشتباهه دوباره پسورد میخواد.مودم من هم alfex است.
    ممنونم .. منتظر جواب هستم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من وقتی میخوام برم به تنظیمات مودم . تو مرورگر اینترنت تایپ میکنم198.192.1.1
    اما پسوردم فکر کنم اشتباهه دوباره پسورد میخواد.مودم من هم alfex است.
    ممنونم .. منتظر جواب هستم.
    برای مودم های Alfex ، فکر میکنم یوزرنیم و پسورد ، admin باشه. (با حروف کوچک)
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو یوزرنیم و پسورد admin زدم ولی باز هم اشتباهه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آره admin هست.
    اما من این مودم ها رو با ip 192.168.1.1 تنظیم می کردم.
    مدل شما چیه ؟

در ضمن اگر پسورد رو قبول نمی کنه شما لطف کنین مودم رو خاموش و کامپیوتر رو restart کنید.
    100% درست میشه اما اگه نشد پس در وارد کردن رمز صحیح مشکل دارین.

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

6

مسعود جان اگه به متنی که بالای اون اطلاعات نوشته شده دقت کنید، متوجه میشید جریان چیه؟

جریان اینطوریه: آخرین باری که کانکت شدید، سرعت کانکشن رو در DownStream و UpStream مینوسیه.

مسعود جان؛ یه سوال:
    من که از همارا اینترنت گرفتم، مگه میتونم با داشتن یوزرنیم و پسورد ماکس نت، از ADSL ماکس نت استفاده کنم؟
    اگه رفتی؛ بگو به یه نگهبان دیگه احتیاج ندارید؟

این تست برای چیه؟

آپگرید مودم به چه دردی میخوره؟ منظورم اینه که چه تاثیری در سرعت و اینجور چیزها داره؟
    با تشکر.
    موفق باشید
    از اونجایی که این اعداد برابر سرعت اسمی هست یعنی اینکه اینو یکی ست کرده قبلا / چون امکان نداره یه سرویس برابر سرعت اسمیش باشه / ولی نوشته میگه که اینو خود مودم اندازه گرفته

نمیدونم کدومش درسته !!!

فکر نکنم یوزر همارا بتونه با یوزر نیم ماکس نت کانکت بشه

والله دیروز هم یکی از دوستان که نمایندگی فروش ماکس نت رو داره باهاش که بودیم از جلوی ساختمون جدیدشون رد شدیم کلی تعریف کرد / که نمیدونم درهاش اتوماتیکه / دوربین داره / درهاش کانتر داره و . . ..

ایسوس های سری قدیم می گفتن هر 6 ساعت دیس میشن برا همین پرسیدم

اگه آپگریدش پیدا بشه این مشکل رفع میشه ( خوشبختانه خودم این مشکل رو ندارم )

عجله دارم باید برم. فعلا بای.
    روزبه کیه دیگه ؟

یکی از دوستان هستن که تو ماکس نت فعالیت داشتن
    !!!

این رو شرکت ست میکنه.
    من که مودمم رو ندادم شرکت پس میمونه اینکه رو پورت من ست کنه و مودم باهوش من هم از اونجا بفهمه

ولی اگه شرکت ست کرده چرا رو 512 ست نکرده ؟

سرعت یک اسمه . مهم پهنا هست که بهت میدن اوکی ؟

خوب شد این جریان پهنای باند اومد وسط

میشه نسبت Share سرویسای مختلف رو برا شرکتای مختلف بگی ؟

مثلا ماکس نت 128 خانگی رو 1 به 8 شیر میکنه

آره اواخر متوجه شدند و تو کلاینتها محدودیت گذاشتن . مثلا ----- کردن عملیات شیرین دانلود.
    ولی نمی دونستند که آقاشون چطوری میتونه یواشکی محدودیت رو برداره و اصلا هم ندونستند. چون چیزی از شبکه نمیدونند که فقط طوطی واری می دونن این اینجوری میکنه فلان اونجوری .

دلیل نمیشه ها که من می دونم .

من برای اینکه بیام تو قسمت DSL یه ISP کار کنم چه مدرکی می خوان ازم ؟ / راستی استخدام هست یا قراردادی ؟

این " لیز " دیگه چیه ؟ ( نکنه منظور همون Leased Line هست ؟ )
    اره همونه . توضیح می خوای بدم ؟

ممنون میشم اینکارو بکنی

شما کدوم یک از اینا رو میشناسی ؟ / آقایان شهرام جواهریان / جلیل زاده / آرش ماهوتی /

هیچ کدوم ...... نه صبر کن فکر کنم همه شونو میشناسم . به به همشون که ... نه نه یه لحظه . من سومی مشکوکم و اونیکی ها رو هم نمیشناسم .
    بالاخره چی شد ؟ می خوای یه اسم دیگه هم اضافه کنیم به لیست ----> مهران خباز الان چی میگی ؟

نه بزودی حل میشه و بیشتر هم میشه .
    بزودی یعنی کی ؟ ( می خوام برا دانلودام برنامه ریزی کنم ) / فکر کنم ISP هایی که ازین استفاده میکنن باید منتظر باشن تا شرکتی که نرم افزار IBSNG رو نوشته این کارو کنه دیگه نه ؟

نه اون فرق میکنه . یه مشترک معمولی نیست که .
    خب همین فرقاشو می خوام بدونم

مثلا از چه سرعتی به بالا مشتری برا ISP فرق میکنه و سیم کشیش رو نوع دیگه میکنه یا کارای خاصی رو خطش اعمال میکنه ؟

هزینه هاش بر عهده ی کیه ؟

یه چیزی بگم . بهتر برا بازی هم شده برید شرکت رو ببینید چون فکر کنم از نظر زیبایی تو تبریز بهترین شرکت باشه
    همین امروز فردا میرم یه سر میزنم ببینم جریان چیه ؟ ( خوب شد یه سوژه ی خنده گیر آوردیم )

دیروز که از جلوش رد شدیم چیز خاصی نبوود یه ساختمون 3 یا چهار طبقه ی معمولی

خیلی برادرانه و راحت تست کن . زنگ بزن بگو یکی هی داره با پسورد من کانکت میشه و برای من 691 میده . چیکار کنم این کیه آخه تو رو خدا نگاه کنینن ببینی چقدر داره از ترافیکم کم میشه .
    یکمی این بالایی رو روشن کنه اصلا منظورت رو نفهمیدم

راستی به نظرت الان من برم رو این روش سرمایه گزاری کنم ؟

یعنی از اونی که این کارو کرده و پسورد پارس آنلاین رو کش رفته بخوام برا منم یکی پیدا کنه ؟

اونطور که میگفت دو مرحله داره راه سخت ترش میگفت روتر هکینگ هست

امتحان کن شاید 192.168.2.1
    در ضمن زیر مودم معمولا مینویسه.
    اگه خیلی لازمه میتونم برا دقیق پیدا کنم.
    اینی که گفتی یوزر پسش بوود ؟

منظورم همونی هست که موقع وارد شدن به کانفیگش میپرسه

خیلی دنبال یوزر پس این مودم هستم تو سایتا هم نتونستم پیداش کنم ( یعنی کار نکرد )

یکی میگفت اینا یوزر پس Default ندارن و اولین بار باید یه چیزی خودت ست کنی ، درسته ؟

خبر خوشی که منتظرش بودیم در حال ارجاع برای اجرا شدن شد.

وزير ارتباطات : مخابرات از این پس می‌توانند با تلاش‌های صورت گرفته، با قدرت وارد این حوزه شده و ظرف یک سال آینده تا 3-4 میلیون پورت پر سرعت را در اختیار مردم قرار دهند

مخابرات و دولت عزیز متشکریم. به امید بهبود سرعت و هزینه اینترنت.

tohidkh : جان یعنی اینکه ارائه یرویسهای محدود دیگه داره ریسمانش پاره میشه . سرویسهای نامحدود با سرعت بالا و قیمت پایین . در راه هست. (انشاال.. به امید اجرا)
    تازگیا با AM602 کار کردی ؟ / آپگریدش چی ؟

یوزرای ویژه ( که اکثرا ادارات کله گنده هستن با اینترنت مگابیتی ) کدومشون از شاتل و کدومشون از همارا و کدومشون از ماکس سرویس میگیرن ؟

وزیر ارتباط هم (خدایا شکر)جهت پیشرفت کشورمون با همفکری همکارانشان در صدد هستند اینترنت رو (وضعیت) اصلاح نمایند. برای همین این روزها از ایشان خبرهای خوبی میشنویم.

این جریان که به استیضاحش ربط نداره ؟

راستی الان مخابرات می خواد خودش هم DSL بده یا اینکه می خواد تو اجاره پورتا با شرکتا درصدی کار کنه ؟
    Last edited by MaSoOd; 28-08-2008 at 18:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

MaSoOd جون :

شما خیلی برا من مشکوک شدی .
    ما شاا... MaSoOd جان لطفا اگه میشه یکی یکی بپرس بابا جان من.

این غیر ممکنه که شما dsl از همارا داشته باشی و بخوای با یه pass شاتل یا ... به شبکه connect بشی. حتما باید خط شما به سرور یکی از شرکتهای ارائه دهنده dsl مستقر در مخابرات متصل باشه . در مورد اینکه میشه 2 تاسرور روی خط شما باشه و بتونی با هز کدوم وصل بشی باید بگم که آره میشه چون من تست کردم قبلا ها . اما فقط من می تونستم یا بقیه که کنجکاو هستند. وگرنه برای شمای یوزر غیر ممکنه. (این کارها رو که من کردم فقط جنبه آموزشی و رفع سئوالات داشته و بایستی یه جوری این فکر و کنجکاویها تخلیه میشد.) مگه نه ؟

نه بابا اصلا مودم شما این وسط کاره ای نیست بار 1000 . این تنظیم ها از سوی شرکت و روی پورت شما هست تو مخابرات که اصلا نمیدونین چیه و کجاست و چه شکلیه . (مربوط به ست شدن 512).

لطفا اسم شرکتهای خوب رو به میان بیارید . هر اسمی رو بیخود نگید. لطفا

من رو هم اشتباه گرفتین ok ؟

برای کار مونده به شرکت که مثلا چی بخواد تو چه زمینه ای ؟ استخدام هست و فقط قراردادی میشه مگر شرایط خاص.
    بهترین شرایط دارای مدرک کاردان با بهترتر کارشناسی رشته کامپیوتر یا it . اگه تو رشته های مرتبط مثلا cisco داشته باشی هم مهمه .
    وگرنه اگر بخوان برای منشی یا نصاب یا .... می خوان.

خط لیز یا Leased به خطهایی میگن که به شکل مبدا و مقصد بهترتر بگم نقطه به نقطه استفاده میشه (برای وصل کردن یک نقطه با یه نقطه دیگه) . این خط ها امکان این رو دارن که اطلاعات و یا Data رو منتقل کنن و با سرعت فوق العاده بالا . روشن تر بگم فکر کن مر کز مخابرات رجایی با این خط به ولیعصی و سایر مراکز وصل میشن .

دولت هم گفته بودم MaSoOd جان که تو اون مراکزی که خدمات ندا نیست خودش پورت میده و نیز تو مراکزی که شرکتها نمی تونند درست و حسابی و کامل به کاربران خدمات بدهند.

تازه به فکر آشغالهای اونجا نباش شما که همارایی هستید و نمی تونید استفاده کنید . تازه مگه میشه همارا رو بیخیال شد و رفت یه جا دیگه ؟ اونم اون شرکت زرد . --- > yellow ISP

اره من هم گفتم که این همه چیز برا اون ادرس جدیدشون وصل کردن. از مدار بسته بگیر تا ... . بیخیال .

MaSoOd بابا چه اسراری هست من ادم ها رو شناسایی کنم .میخوای چی رو کشف کنی ؟ چی می خوای از دهنم بیرون بکشی .

در مورد شرکتهای طلایی نمیتونم این ها رو بگم . اگه قرار بود خود شرکتها اعلام می کردند . بعدا دردسر ساز میشه . بلاخره باید یه چیزهایی رو مثل راز تو دلت نگاه بداری نه ؟ .

MaSoOd جان دیگه کنجکاوی نکن به اون دوستات هم سلام برسون .بای می کنم.
    اگه سئوالی موند معنیش این هست که آسیاب به نوبت . یکی یکی آقا پسر بپرس.
    تقدیم با محبت .

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسی از شرکت inetiran هست کهadsl گرفته باشه.
    وضعیتش چطوریه؟

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

Bizimt جان
    من الان چجوری اپگرید کنم
    لینک دانلود یا حالا لینک سایت رو میفرمایید ؟
    بعدشم شما کجا کار میکنید ؟ (معلومه که یه چیزی هست )
    ایا میشه از مخابرات پورت گرفت ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما کدوم یک از اینا رو میشناسی ؟ / آقایان شهرام جواهریان / جلیل زاده / آرش ماهوتی / بالاخره چی شد ؟ می خوای یه اسم دیگه هم اضافه کنیم به لیست ----> مهران خباز الان چی میگی ؟
    بابا چه اسراری هست من ادم ها رو شناسایی کنم .میخوای چی رو کشف کنی ؟ چی می خوای از دهنم بیرون بکشی . .؟
    بعدشم شما کجا کار میکنید ؟ (معلومه که یه چیزی هست )
    Bizimt جان؛ خب! حالا که اینطوری شد بذارین من یه چیزی بپرسم.
    اولا قبل از سوال بگم که برای من و بقیه دوستان این تاپیک ثابت شده که شما کارمند هماراسیستم هستید
    پس لطفا دیگه در این مورد تفره نرید.
    سوال: شما آقای الماسیان رو میشناسید؟ (در بخش فنی Adsl کار میکنن.) (خب! من هم میشناسم)
    یه سوال دیگه؛ مودم من Am602 هست. تقریبا 6 ماه میشه که خریدم. آیا این مودم هم نیاز به آپگرید داره؟
    با تشکر

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

Bizimt جان؛ خب! حالا که اینطوری شد بذارین من یه چیزی بپرسم.
    اولا قبل از سوال بگم که برای من و بقیه دوستان این تاپیک ثابت شده که شما کارمند هماراسیستم هستید
    پس لطفا دیگه در این مورد تفره نرید.
    سوال: شما آقای الماسیان رو میشناسید؟ (در بخش فنی Adsl کار میکنن.) (خب! من هم میشناسم)
    یه سوال دیگه؛ مودم من Am602 هست. تقریبا 6 ماه میشه که خریدم. آیا این مودم هم نیاز به آپگرید داره؟
    با تشکر
    پس به امید وزیر ارتباط
    یعنی کی میشه 1 MG رو بدن 100 هزار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •