ميگم براي بك گرفتن از ويندوز ويستا و همچنين پارتيشن بندي لپ تاب ميشه از برنامه پارتيشن مجيك استفاده كرد يا نه؟؟؟
ميگم براي بك گرفتن از ويندوز ويستا و همچنين پارتيشن بندي لپ تاب ميشه از برنامه پارتيشن مجيك استفاده كرد يا نه؟؟؟
چرا کار خودتون رو سخت میکنین؟؟؟
با استفاده از Paragon Hard Disk Manager™ در محیط ویندوز به راحتی همه کارتون رو بکنین...بعد ری استارت و تمام...
نسخه بوت ایبیل واسه چیته؟
چرا مدیرهای انجمن این پستهای آشفته رو یکی نمیکنن؟
اگه 2ساعت وقت بذارین کل مشکلات خوانندگان حل میشه...
در پروفایل بنده مطرح کنید تا رسیدگی کنم
خود شما هم نباید اینجا مطرح میکردید
با تشکر
سلام.
دوستان من یه مشکل دارم و این هستش که هاردم رو از طریق paragon پارتیشن بندی کردم.
c=100
d=recovery
و دوتا درایو دیگه یکی 170و 180. هیچ مشکلی هم نداشتم.گفتم یه امتحان کنم ببینم اگه ویندوز رو از طریق درایو ریکاوری عوض کنم مشکلی پیش نمیاد.
من از این طریق ویندوز رو عوض کردم ویندوز هم کاملا نصب شد اما موقی که ویندوز می خواهد بالا بیاد بعد از wellcom که باید desktop بیاد یا reset میشه یا wizard نصب برنامه ها میاد.و از این دو حالت خارج نیست.تعویض ویندوز رو هم از طریق درایو ریکاوری و هم از طریق dvd های ریکاوری گزینه سومش یعنی System Recovery امتحان کردم و باز فایده نداشت.
مجبور شدم از dvd ریکاوری و گزینه چهارم یعنی reset factory استفاده کنم که مشکل حل شد اما درایو ها به حالت اول یعنی cو d برگشتن.
بنظر شما چی کار کنم که وقتی پارتیشن بندی رو انجام دادم و خواستم ویندوز رو از طزیق درایو ریکاوری یا گزینه سوم dvd ریکاوری عوض کنم این مشکل پیش نیاد. (بالا خره یه روزی لازم می شه ویندوز رو عوض کرد.)
( آخه از طریق این دو روش پارتیشن بندی که انجام دادیم دست نمی خوره)
ممنونم
با بکابی که روی دی وی دی برداشتی فاکتوری ریست کنی بر میگرده حالت اول
سلام دوستان
من از paragon خواستماستفاده کنم گزینه آخر که boot paragon فکر کنم بود رو انتخاب کردم بعد خودم سیستمو reset کردم اما ویندوز دیگه بالا نیومد.یه پیغام عجیب :please insert boot disc in floppy drive اومد
هرکار کردم درست نشد.dvd recovery رو گذاشتم و repair windows 7 رو زدم اما باز درست نشد.مجبور شدم ویندوز 7 کرک شده نصب کنم
.در ضمن diriver ها هم نصب نمیشن رو این ویندوز.dvd های ریکاوری 3تا هستن.درسته یا اینکه اشتباه رایت کردم
؟مدل لپ تاپم vaio cw 14fx.خواهش می کنم بگید چیکار کنم؟
سلام دوستان
من از paragon خواستماستفاده کنم گزینه آخر که boot paragon فکر کنم بود رو انتخاب کردم بعد خودم سیستمو reset کردم اما ویندوز دیگه بالا نیومد.یه پیغام عجیب :please insert boot disc in floppy drive اومد
هرکار کردم درست نشد.dvd recovery رو گذاشتم و repair windows 7 رو زدم اما باز درست نشد.مجبور شدم ویندوز 7 کرک شده نصب کنم
.در ضمن diriver ها هم نصب نمیشن رو این ویندوز.dvd های ریکاوری 3تا هستن.درسته یا اینکه اشتباه رایت کردم
سلام دوستان
دوستان من چند روز پیش این پست رو دادم اما هنوز جوابی نگرفتم.هر راهی رو هم بگید امتحان کردم.
خواهشمندم اساتید محترم اگر راه حلی دارند دریغ نکنند .ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)