ميكم من Exterme رو دارم ... اكه با اون بازي مي كنين من هستم ! ولي اون يكش جيز ديكه اي بودا ! اين اكسترمه خيلي زاغارته ! كلي لشكر مي سازي ! با يه دكمه ! همشون رو ميده هوا !!!
ميكم من Exterme رو دارم ... اكه با اون بازي مي كنين من هستم ! ولي اون يكش جيز ديكه اي بودا ! اين اكسترمه خيلي زاغارته ! كلي لشكر مي سازي ! با يه دكمه ! همشون رو ميده هوا !!!
آخه عزیز من چه فرقی می کنه ؟ شما پچ رو نصب کنید میشه همون قدیمی !! با همون قدیمی بازی می کنید .
اي بابا ! خب باشه ! اسم منم بنويس ! من نصبش مي كنم ...
نه ... فقط یک سیستم هستش ( ! )نمی دونم این یه مورد رو ! نکنه سیستم هاتون رو شبکه کردید ؟ 2 تا سیستم ندارید که ؟
جدی ؟ برای من که باز نمیشه ...لینک دانلود که سالم هستش ؟!! تست زدم کامل دانلود میشه !![]()
-----------
تو هرکاری گند بازی درنیاد نمیشه که ...
نمی دونم چی شده !!
خبر ندارم ! این جور مشکلی ندیدم . یه بار دیگه اینترنتتون رو چک کنید ببینید درست هستش یا نه ؟
آخرین جملتون رو نفمیدم یعنی چی ؟!! میشه بیشتر توضیح بدی ؟
نه ... مشکل از اون نیست ... نمیدونم چه مرگشه ... حالا یه کاریش میکنم ... ممنون به خاطر راهنمایی ( ! )
منظورم اینه که هرکاری میکنم یه مشکلی پیش میاد ...
سلام فكر ميكنم كه نوشته هاتون كامل نيست چون وقتي من همش دارم نكست ميزنم اونجا كه ميگه اسم شهر رو بگيد ايران نيست من عراق رو زدم بعد چند تا ايميل اومد ديگه بقيش خارجيه و قتي ميرم تو سايتش كه تو ايميلم اومده خارجي مينويسه يعني اينگليسي.
سلام .
من که همچین چیزی موقع نصب ندیدم . شاید جدیدا اضافه شده .
یه کاریش بکنید فعلا ! سرم خیلی شلوغه . اگه نتونستید بگید تا بیام !
آقا حامد تبریک می گم که تاپیک دوباره شلوغ شد.
چرا شما یک clan نمی زنید؟
منظورت از Clan چیه ؟!! من تا دیپلم درس خوندم داداش !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)