تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 905 اولاول ... 296975767778798081828389129179579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

این کار میتونه خطری برای سیستم ترمز داشته باشه یا همینجوری یه چیزی میگی ‏
    ببخشید شما مشکلی داری با حرفای من؟ یعنی چی همینجوری یچیزی میگی؟
    اصلا بحث خطر یا ضرر برا سیستم ترمز یا ماشین نیست!
    خطر برای خودتون! در صورتی که سیستم ترمز شما خدایی نکرده ایراد پیدا کنه و ماشین رو هم تویه دنده نزاشته باشین سرعت ماشین اگر در سراشیبی باشه غیر قابل کنترل میشه و در سراشیبی هم که نباشین کنترل ماشین خیلی سخت میشه و خدایی نکرده اگر بخواد خسارتی وارد بشه بسیار بیشتر از حالتی میشه ماشین تویه دنده باشه

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سوء تفاهم نشه منظورم این بود که اگه ماشین خلاص باشه تاثیری روی ترمز داره یا نه . ممنون از جوابتون

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که در مورد خلاص کردن توی سر پایینی سوال دارین، منم مثل شما خیلی توی کف این مساله بودم.
    اما یه کاری میگم شما هم بکنین، اونوقت به جواب سوالتون میرسین.
    یه بار که ماشینتون روشن هست و یه مدتی هم کار کرده و دور موتور تنظیم هست، همینجوری که ماشین خلاص هست و وایسادین چند بار پشت سر هم و به شدت ترمز بگیرین.
    خواهید دید که دور موتور میاد پایین.
    مثلا توی روآی من از 1000 اومد روی 700، 800 اینجورا.
    خب حالا فکر کنین مثلا با سرعت 100 تا توی سر پایینی، میخواین توی همون سرعت با این شدت ترمز بگیرین، دور موتورتون هم طبعا پایینترین حدش هست دیگه چون دنده خلاصه
    چند درصد احتمال میدین ماشین خاموش بشه؟
    بعد اگر خاموش بشه، ترمز دیگه کار نمیکنه دیگه.
    OK؟ فهمیدین خطرش چیه؟
    البته میگن ترمزت نمیدونم چوب میشه و این جریانات که اون هم جای خودش رو داره.

4. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    قبل از اینکه مشکلم رو توضیح بدم بگم که لطفا نگید گیربکس های پژو همینطوری هستن و صدا میدن. این صدایی که میخوام بگم، اون صدایی نیست که شما میگید. صدای گیربکس رو میدونم چه جوریه. البته اینم بگما، این مشکلی که من الان دارم شاید باز هم از گیربکس باشه ها، اما این صدایی که میده، اون صدایی نیست که میگن گیربکس های پژو این صدا رو میده. شاید اصلا این صدایی که میگم، از گیربکس نباشه.
    خوب، حالا توضیح مشکل:
    یه مدته که وقتی سرعتم حدود 90-100 که میرسه، صدای خاصی میاد. انگار که آب توی کتری داره میجوشه و صدای قل قل میده و در کتری رو تکون میده! دقیقا صدای در کتری و یا قابلمه میده! انگار در یه قابلمه داره تکون میخوره بخاطر قل قل کردن آب توش! از شانس بد من هروقت هم خواستم ببرم پیش مکانیک، دیگه صداش درنمیومد و ضایع میشدم. البته باید حدود 100 تا سرعت داشته باشم که معمولا مکانیکا نمیان واسه تست وقت بذارن و بریم اتوبان. به هر کدومشون گفتم، پیچونده. البته این بنده خدایی که آخرین بار رفته بودم پیشش، چندتا بزرگراه با هم رفتیم اما سرعتمون زیر 90 بود. شلوغ بودن بزرگراهها اما توی اون ساعت بزرگراه یادگار شمال به جنوبش خلوت بود اما هرچی بهش گفتم بریم شمال به جنوب یادگار، پیچوند. همش میگفت ماشینت عین ساعت داره کار میکنه! بعدش گفت بذار تست کنم شاید اون صدایی رو میگی که توی سرعت 110 از بعضی گیربکسا میاد بیرون! اگه اون باشه باید گیربکس بیاد پایین یا اینکه کلا عوض کنی گیربکسو! بعدش تست کرد گفت نه صدا نمیده!! اون لحظه بزرگراه خلوت شد و 110 هم رفتیم اما صدا نداد که نداد!! لعنتی هروقت خودم تنها هستم صدا میده، اما وقتی میبرم تعمیرگاه لج میکنه! دوستان، به نظر شما مشکل از کجاست؟ گیربکسه؟ موتوره؟ چیه؟ موتور ماشین من خداییش بهش فشار آنچنانی نیومده تا حالا، خیلی بی صدا کار میکنه. هرکی هم تا حالا نشسته تو ماشینم، چه دختر چه پسر، از بی صدا بودنش تعریف کرده. البته از وقتی این مشکل رو پیدا کردم، احساس میکنم صداش یه کم زیاد شده، بخصوص توی دنده های سنگین و موقعی که دارم شتاب میگیرم.
    امکانش هست از دیسک و صفحه باشه مثلا؟ آخه یه بار توی 30000 کارکرد رفتم دیسک و صفحه عوض کردم چون مکانیکه میگفت دیسک و صفحه ات داغونه و این حرفا، در صورتی که آخه من خیلی توی کلاچ گرفتن و دنده عوض کردن رعایت میکنم و خیلی درست نیم کلاچ میکنم. آخه توی 30000 که دیسک و صفحه عوض نمیکنن. این مشکل من فکر میکنم بعد از عوض کردن دیسک و صفحه پیش اومد.. البته دقیقش اینطوری بود که یه بار توی جاده بودیم و فاصله بین ماشینا کم بود، ماشین جلویی زد رو ترمز و من اصلا حواسم جای دیگه بود ( ) محکم زدم به ماشین جلویی و همون لحظه جلوم یه دست انداز مسخره بود و افتادم توش جوری که جلوبندی به هم ریخت مکانیکه کل جلوبندی رو به همراه گیربکس پیاده کرد و دوباره بست. البته انصافا خیلی تمیز بست. به نظرم از اولش هم بهتر شده! اما فکر کنم یه مشکلی واسه گیربکس یا دیسک و صفحه یا نمیدونم یه چیز دیگه ای بوجود اومده. آره. دقیقا بعد از اینکه واسه اولین بار گیربکسم اومد پایین این مشکل بوجود اومد. البته دل و روده ی گیربکسو نریخت بیرون، کلا خود گیربکس رو آورد پایین و دوباره بست، یعنی به توش کاری نداشت.
    ماشین من: پژو 405 مدل 85
    کارکرد: 57000

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اینم اضافه کنم:
    اون مکانیکی که جلوبندی رو آورد پایین، تعمیرگاه ایرانخودرو نبود. یعنی یه مکانیکی معمولی بود. اونی هم که دیسک و صفحه رو عوض کرد یه مکانیکی دیگه بود که چند ماه بعد از این مکانیکه بردم پیشش. اما اون آخریه که تست میگرفت، تعمیرگاه ایرانخودرو بود، مرکزی شماره 2، پل مدیریت.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان گرامی، نظرتون درباره این تاپیک چیه؟ شبیه مشکل منه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

كسى نيست جواب بده؟ راستى، ميتونم گيربكس زانتيا 1800 سى سى رو بندازم رو پژو؟ روى PARS ELX كه گيربكس پژو داره، موتورش سواره، حالا عكس اين قضيه هم صادقه؟ يعنى ميتونم موتور JPL3 داشته باشم اما گيربكس زانتيا؟ راستى، قفل اتوماتيك درها ديگه عمل نميكنه. البته قفل مركز بطور دستى عمل ميكنه ها، اما اتوماتيك ديگه قفل نميكنه. پمپ در رو هم عوض كردم اما درست نشد. با دياگ درست ميشه؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    والا دوست عزیز نظر من رو بخواین صدا اصلا مربوط به اجزایه داخلی گیرباکس نمیشه! نظر من اینه که شما چون معمولا به سرعت 100 میرسی لرزش موتور و گیرباکس به یه حدی میرسه حالا ممکنه یچیزی بالایه گیرباکس پیش ماهک ها و... شل بسته شده که باعث لرزش میشه! چون صدایی که میگید به صداهایه مربوط به گیرباکس این روزها در پژو شبیه نیست مثلا اگه ناله میکرد یا سوت میکشید یچیزی! و چون میگی چنتا جایه ماشینت باز شده ممکنه جایی شل بسته شده یه آچار کشی کامل ببر ماشینو سینی زیر ماشین و...
    در مورد دوم منظورتو واضحتر بگو یعنی با ریموت رویه سوییچ قفل مرکزی عمل نمیکنه؟ باتریشو چک کردی؟
    در مورد گیرباکس هم آره میتونی گیرباکس زانتیا استوک سالم بندازی روش

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

توی سایت phalls چند نفر مشکل مشابه منو داشتن (صدای هلیکوپتر) و انگار با تعویض بلبرینگ پلوس درست شده.
    قفل مرکز با ریموت عمل میکنه، با دکمه ی روی در هم عمل میکنه. منظورم قفل اتوماتیک بود. وقتی سوییچ رو میچرخوندم، بعد از چند ثانیه قفل مرکز بطور اتوماتیک عمل میکرد و درها رو قفل میکرد، اما دیگه عمل نمیکنه. پمپ در رو هم عوض کردم اما باز هم عمل نمیکنه. احتمالش هست که از توی ecu غیرفعال شده باشه؟ با دیاگ راه میفته؟
    راستی اگه گیربکس هنگام پر کردن دنده 2 و 3 توی سربالایی زوزه بکشه (یه کم، نه زیاد)، چطور میشه برطرفش کرد؟ صداش یه جوری شده جدیدا و شاید اون زوزه ای که منظور شماست فرق میکنه. البته همیشه این صدا رو نداره، بعضی وقتا... بخصوص وقتی ماشین خیلی وقت باشه بلااستفاده مونده باشه، آخه کلا کم استفاده میکنم و از کارکرد ماشین بعد از 4 سال و نیم معلومه دیگه..

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

توی سایت phalls چند نفر مشکل مشابه منو داشتن (صدای هلیکوپتر) و انگار با تعویض بلبرینگ پلوس درست شده.
    قفل مرکز با ریموت عمل میکنه، با دکمه ی روی در هم عمل میکنه. منظورم قفل اتوماتیک بود. وقتی سوییچ رو میچرخوندم، بعد از چند ثانیه قفل مرکز بطور اتوماتیک عمل میکرد و درها رو قفل میکرد، اما دیگه عمل نمیکنه. پمپ در رو هم عوض کردم اما باز هم عمل نمیکنه. احتمالش هست که از توی ecu غیرفعال شده باشه؟ با دیاگ راه میفته؟
    راستی اگه گیربکس هنگام پر کردن دنده 2 و یا 3 توی سربالایی زوزه بکشه (یه کم، نه زیاد)، چطور میشه برطرفش کرد؟ صداش یه جوری شده جدیدا و شاید اون زوزه ای که منظور شماست فرق میکنه. البته همیشه این صدا رو نداره، بعضی وقتا... بخصوص وقتی ماشین خیلی وقت باشه بلااستفاده مونده باشه، آخه کلا کم استفاده میکنم و از کارکرد ماشین بعد از 4 سال و نیم معلومه دیگه..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •