تا اونجا که من فهمیدم نسخه ی gold edition ترکیبیه از fsX delux به همراه accelerationهست که لینک دانلودش رو هم پیدا نکردم
تا اونجا که من فهمیدم نسخه ی gold edition ترکیبیه از fsX delux به همراه accelerationهست که لینک دانلودش رو هم پیدا نکردم
دوستاني كه از نسخه نوين پندار استفاده ميكنند. اكثر Addon ها اين نسخه رو نميشناسند در نتيجه نميشه ازشون استفاده كرد. ام دونسخه از addon هائي كه روي نوين پندار نصب نميشد رو روي يك سيستم ديگه نصب كرديم و فايل ها رو بيرون كشيديم و با ريختم فايل ها روي نسخه نوين پندار addon ها قابل استفاده شدند.مورد هاي بيشتري هم چك ميشه و نتيجه رو اعلام ميكنم.
البته در بعضي موارد بايد كليد هاي رجيستري رو هم بيرون بكشيد. ميتونيد از برنامه هائي كه موقع نصب نرم افزار ها سيستمتون رو مونيتور ميكنند استفاده كنيد تا بدونيد دقيقا چه چيزهائي بايد كپي بشن.(لطفا يك نسخه حرفه اي براي اين كار اگر ميشناسيد معرفي كنيد. ايني كه من دارم به درد لاي جرز ميخوره!) اگر نميتونيد از نسخه نوين پندار دل بكنيد اين يك راه هست. البته صد در صد همه Addon ها اينجوري كار نميكنند.
بايد بيشتر بررسي بشه تا بدونيم ناهماهنگي نوين پندار با addon ها به چه دليل هست.
تقيير كليد هاي رجيستري يا دستكاري شدن فايل ها.
لطفا اگر كسي در اين زمينه كاري كرده اطلاع بده بنده به تنهائي كاري نميتونم انجام بدم.
پاينده باشيد
اگر کسی ADSL داره یک سرور درست کنه
بگه ما هم بیاییم
من هر چند یک وقت با dial up بازی میکنم
تنها ( بدون هیچ ایرانی ) خوش نمیگذره
راست میگم اگر کسی مایل هست این کار را بکنه
خیلی خوب میشه
Last edited by Harry.Potter; 26-08-2009 at 19:47.
امتحان کردم - خوب بود ولی DEmo بود - باز هم ممنون دنی جون
hاون نسخه آکرو چی چی شن که همین سایت هم میفروشه خوبه؟؟؟مال نوین پندار هم نیست.
دوستان سلام
من یه مشکل دارم. اگر کسی وارد هست به من یک کمکی در این زمینه بکنه...
وقتی که هواپیما میشینه و من مسیر تاکسی وی در یکی از گیتها دریافت میکنم مثل فرودگاه لاسوگاس در آمریکا.
هرچی ctrl + j رو میزنم در هنگام ایست هیچ خبری از پلکان نیست. در رو هم باز میکنم که شاید در اون صورت بیاد اما بازم ...
فرودگاه خفنی هم هست اما اصلا انگار در این بازی خبری از پلکان برای مسافرا نیست.
من از flight simulator x delux edition استفاده میکنم.
یک جا نوشته بود اگه فرودگاه معتبر باشه پلکان مید. فرودگاه لاسوگاس لوس آنجس و دبی مگه معتبر نیست ؟!؟!؟
ممنون میشم که بگید مشکل از کجاست.
منم هرچی پرسیدم نتونستم دلیل این مضوع رو بفهمم.برای من که پلکان نمیاد،من میرم کنا ایر بریدج و از اون تریق بندگان خدا رو پیاده میکنم.
آقا این ایر بریدج چی هست حالا ؟ کجاس ؟
یه راهنمایی کنید تا منم یاد بگیرم.
با سلام
آیا کسی میدونه که هواپیمای Boeing 737-800 را که میشه از تمامی دکمه هاش استفاده کرد و دارای FMC است را برای FSX
از کجا دانلود کنم؟
من نتونستم فايل fsx.CFG رو پيدا كنم . ميشه آدرسش رو بديد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)