حالا كي اول؟ من! اينم از مسابقه:
اينم 3 تا سنگ تاريخي و شمش هاي مختلف:
![]()
حالا كي اول؟ من! اينم از مسابقه:
اينم 3 تا سنگ تاريخي و شمش هاي مختلف:
![]()
این هم الماس های من تا عصر دو برابرش می کنم
![]()
لومینا احساساتی به من می گه:
ببخشید خانوم شما از کجا پیداتون شد؟
به این میگن بازیکن واقعی خودشو در راند اول به سطح اول رسوند ولی...
تو مخم جا نمی گیره
منم یه پروژه دارم مثل همین اکسیر جوانی(کار کردن روی گل گاوی)دارم تمومش می کنم از 10 اسکیل 7 هستم ولی بازم .....
![]()
چيچي؟ لومينا ي احساساتي به من بودي؟
اين هم عكسي از teleporting كه وقتي بيشترين امتياز اسپرين رو داشته باشي ميتوني بخريش و از اين سر شهر در عرض 3 ثانيه بري اونور شهر:
![]()
گياه هاي مختلفي تو بازي هست ... يكيش گل مرده كه وقتي داري ميميري اين گل رو به عزرائيل بدي ميبخشتت.
آمبروسيا رو هم به سيمزم دادم خورد ... براي هميشه جوون شد.![]()
زنده جان قوانین رو مطالعه کردم ، بنده که هنوز خلافی نکردم ... کورش هستم ... این خاصیت تِـلِــپورتینگ چیه ؟ یعنی هر جای شهر که بخوای می تونی بری ؟ یه چیزی تو مایه های همون طی الارض خودمونه ؟!
بچه ها پچ از بين برنده ي سانسور هم اومده مث اينكه مال ما نميخوره خواستيد و اگه بچه ها نذاشته بودن تا بزارم.
اینجارو ببنید:
...بله در مورده این teleporting میشه توضیح بدید یعنی همه جای شهر میشه از اینا گیر اوورد یا جاهای مخصوصی هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاش یه جایی سایتی چیزی بود که مثلا اینجور چیز ها و چیز های مخفی رو میگفت!!!
راستی به این ادرس برید:
در اینجا نوشته نسخه استاندارد سیمس 3 با قیمت 49$. 95 سنت به فروش میرسه! میتونید ببینید یعنی این همین نسخه اصلی هستش دیگه چون از 2 june اومد !!!!!!نه؟ حرفم الکی نبودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی کسی نقشه کامل شهر رو داره؟
خوب اینا تو خارجه ... یادمه اون دوران که موست وانتد اومده بود تو اینترنت با قیمت 59.99$ بود ... ولی تو ایران یه دیویدی 1000 تومن .... اینجا کپی رایت رعایت نمی شه قیمت ها خیلی پایینه !در اینجا نوشته نسخه استاندارد سیمس 3 با قیمت 49$. 95 سنت به فروش میرسه! میتونید ببینید یعنی این همین نسخه اصلی هستش دیگه چون از 2 june اومد !!!!!!نه؟ حرفم الکی نبود
خوب بله همونطور هست اخه دوستان گفتن امکان نداره این قیمت باشه واسه همین گذاشتن شاید بنده خداها فکر کردن تو ایران رو میگم ولی به طور رسمی با این قیمتی که تو سایت میبینید به فروش میرسه دوستان و حجت جان!
امیر جان شما پچ رو از تو چه سایتی پیدا کردید میشه سایت رو بذارید و اینکه تو سایت ها تا حالا چه پچ هایی براش اومده البته اینا غیر رسمی هستند دیگه! ممنون میشم بگید!
(خوب همینطور هست دیگه این نسخه یی که دست ماست پچ و مود و اپدیت هایی که برای این نسخه مییاد رو ساپورت نمیکنه واسه همین باید اون یکی نسخه که امروز اومده رو بگیریم که هنوز ایران نیست!
با تشکر منتظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)