تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 241 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

داره خودمونی میشه t0tem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام .
    آیا این recycler ویروسه یا جزو پوشه های خود ویندوزه؟ اگه ویروسه چطوری می شه بطور دستی از بین بردش؟

این به نوبه ی خود ویروس نیست. فقط و فقط یه فولدر هست ولی من دیدم که توش ویروس می ره. پاک هم کردم چیزی فرق نکرد.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام .
    آیا این recycler ویروسه یا جزو پوشه های خود ویندوزه؟ اگه ویروسه چطوری می شه بطور دستی از بین بردش؟
    سلام

هر درایوی برای خودش سطل بازیافت داره و این پوشه مربوط به سطل بازیافت درایوهاتون هست . باید به صورت سوپرهایدن و مخفی باشه .

موفق باشید .

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اقا مهدی واقعا خسته نباشید
    من هاردم خراب شده بود و مجبور به فرمت اون شدم و اطلاعات اون رو رویه هارد دیگه ریختم هارد طرف ویروس اتوران کپی اگسه و ..... داشت هارد من هم به ویروس مبتلا شدم
    وقتی ویندوز عوض کردم و انتی ویروس رو ریختم وسروس از بین رفت ولی folder optionپاک شد
    حالا تمام مراحلی که در صفحه ی اول گفته بودید رفتم تمام فایل ها رو اجرا کردم اما فولدر اپشن برنگشت و الان غیب شده
    ایا راه حل یا برنامه جدیدی برام سراغ داری

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

اقا مهدی واقعا خسته نباشید
    من هاردم خراب شده بود و مجبور به فرمت اون شدم و اطلاعات اون رو رویه هارد دیگه ریختم هارد طرف ویروس اتوران کپی اگسه و ..... داشت هارد من هم به ویروس مبتلا شدم
    وقتی ویندوز عوض کردم و انتی ویروس رو ریختم وسروس از بین رفت ولی folder optionپاک شد
    حالا تمام مراحلی که در صفحه ی اول گفته بودید رفتم تمام فایل ها رو اجرا کردم اما فولدر اپشن برنگشت و الان غیب شده
    ایا راه حل یا برنامه جدیدی برام سراغ داری
    سلام

شما هم خسته نباشید.

با این برنامه فولدر اپشن را برگردون

اگه با این برنامه برنگشت یا دوباره غیب شد بدون که هنوز توی سیستمت ویروس هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی .

5. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

عذر میخوام اگه اینجا هم مطرح میکنم . اما :
    سیستم من آلوده شده و در اولین حالت ویروس کظم غیض رو میبینم . تو همه درایو هام یه کظم غیض و یه Autorun دیده میشه .
    از روش های گفته شده هم استفاده کردم . برنامه ها رو هم دانلود کردم اما انگار نه انگار .

الان کسپر من غیر فعال شده :

موقعی هم که روی فایل Exe ش کلیک میکنی این پیغام رو میده :

ضمن اینکه همونطور که گفتم تو درایو هام کظم غیض و Autorun هم دارم :

امیدوارم راه حلی برای مشکلم باشه این تروجانه داره دیوونم میکنه . هنوز نمیدونم ویروس دیگه ای هم دارم یا نه ؟
    البته Svchost.exe هم تو Task Manager میبینم اما تو مسیر system . local setting . Network Service که فکر نکنم ویروس باشه ؟ تو این مسیرها فایل خود ویندوزه . درسته ؟!
    Last edited by lahij_web; 15-10-2008 at 22:06.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

عذر میخوام اگه اینجا هم مطرح میکنم . اما :
    سیستم من آلوده شده و در اولین حالت ویروس کظم غیض رو میبینم . تو همه درایو هام یه کظم غیض و یه Autorun دیده میشه .
    از روش های گفته شده هم استفاده کردم . برنامه ها رو هم دانلود کردم اما انگار نه انگار .
    الان کسپر من غیر فعال شده :

موقعی هم که روی فایل Exe ش کلیک میکنی این پیغام رو میده :

ضمن اینکه همونطور که گفتم تو درایو هام کظم غیض و Autorun هم دارم :

امیدوارم راه حلی برای مشکلم باشه این تروجانه داره دیوونم میکنه . هنوز نمیدونم ویروس دیگه ای هم دارم یا نه ؟
    البته Svchost.exe هم تو Task Manager میبینم اما تو مسیر system . local setting . Network Service که فکر نکنم ویروس باشه ؟ تو این مسیرها فایل خود ویندوزه . درسته ؟!
    سلام

هر کدوم از این مشکلات برای خودشون راه حل دارند .

برای از بین بردن ویروس کظم غیض توی صفحه اول همین تاپیک روشها و برنامه هایی معرفی کردم که باید حتما با اون برنامه ها و روشها این ویروس را از بین ببرید .

توی تاپیک زیر هم روشها و برنامه هایی برای از بین بردنش مطرح شده که اگه با دقت کارها را انجام بدید از شرش خلاص می شید . همون طور که خیلی ها تونستن از شرش راحت بشن .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای حل مشکل مربوط به ویروس اتوران باید حتما از انتی ویروس نود 32 ورژن 3 استفاده کنید . و حتما باید اونا اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید . اگه در حالت safe mode ویروس یابی را انجام بدید خیلی بهتر هستش .

حتما باید اخرین ورژن را نصب کنید و اپدیت کنید . چون ورژن های پایین تر فقط اونا تشخیص می دن و نمی تونند از بین ببرنند .

Svchost.exe هم همون طور که خودتون هم عنوان کردید خیلی احتمالش ضعیف هست که ویروس باشه .

برای حل مشکل فایلهای exe هم توی صفحه اول همین تاپیک یه برنامه به اشم regrepair گذاشتم اونا بگیرید و اجرا کنید .

موفق باشید .

8. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه برزخ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فارس

10 salam

سلام

مشکل اصلی ویروس اتوران هستش .

اگه این ویروس از روی سیستم پاک بشه 99 درصد مشکلات سیستم حل می شه .

بهترین انتی ویروسی که قادر هست در حال حاضر به راحتی با این ویروس مقابله کنه انتی ویروس نود 32 ورژن 3 هستش .

بهتره این انتی رویروس را روی سیستمتون نصب کنید و حتما اونا اپدیت کنید و بعد سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید .

برای مشکل show hidden files هم انتی ویروس بیدیفندر بهترین گزینه هست . که قادر هست این مشکل را حل کنه .

بهترین راه همون استفاده از انتی ویروس هست مخصوصا انتی ویروس نود 32 ورژن های بالا .

ورژن های پایین قادر به تشخیص این ویروس هستند ولی قادر به از بین بردنش نیستند . پس سعی کنید ورژن بالا را نصب کنید و اونا اپدیت کنید و سیستم را اسکن کنید .

موفق باشید .
    -----------------------------------------------

وقتي آنتي ويروس نود 32 نصب نميشه
    وقتي نميشه بري داخل سيف مد و سيستم ريستارت ميكنه

اون وقت چي !!!؟؟

منتظر جواب هستم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

-----------------------------------------------

وقتي آنتي ويروس نود 32 نصب نميشه
    وقتي نميشه بري داخل سيف مد و سيستم ريستارت ميكنه

اون وقت چي !!!؟؟

منتظر جواب هستم
    اونوقت یا باید از انتی ویروس های انلاین استفاده کنید

یا اینکه هارد خودتون را با یه هارد دیگه هارد به هارد کنید و با استفاده از هارد اون سیستم بالا بیایید و با انتی ویروس اون سیستم هارد خودتون را کامل اسکن کنید .
    فقط وقتی هارد به هارد کردید به هیچ عنوان روی درایوهای هارد خودتون کلیک کنید .

و اگه هم این کارها را نمی تونید انجام بدید باید ویندوز عوض کنید . یا یه انتی ویروس دیگه سعی کنید روی سیستم نصب کنید و ببینید نصب می شه یا نه و با اون سیستم را اسکن کنید تا مقداری از ویروس ها را از بین ببره تا بتونید نود را نصب کنید .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه برزخ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فارس

5 جواب

اونوقت یا باید از انتی ویروس های انلاین استفاده کنید

یا اینکه هارد خودتون را با یه هارد دیگه هارد به هارد کنید و با استفاده از هارد اون سیستم بالا بیایید و با انتی ویروس اون سیستم هارد خودتون را کامل اسکن کنید .
    فقط وقتی هارد به هارد کردید به هیچ عنوان روی درایوهای هارد خودتون کلیک کنید .

و اگه هم این کارها را نمی تونید انجام بدید باید ویندوز عوض کنید . یا یه انتی ویروس دیگه سعی کنید روی سیستم نصب کنید و ببینید نصب می شه یا نه و با اون سیستم را اسکن کنید تا مقداری از ویروس ها را از بین ببره تا بتونید نود را نصب کنید .

موفق باشید .
    -----------------

روي هارد به هارد اصلا نميشه حساب باز كرد

با اينترنت زغالي هم اسكن كردن فقط يه خوابي بيش نيست
    من طرفدار نود 32 هستم اما وقتي نتونست اين ويروسو بگيره از مايوس شدم
    چون فلشم كه ويروس داشت بردم پيش يكي از دوستانم كه نود32 آپديت روز داشت اما ويروس پيدا نكرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من وقتی روی اینترنت اکسپلورر کلیک می کنم چند بار باز می شه و فحه پر می شه از اینترنت اکسپلورر...
    این چه ویروسیه؟
    چه طوری از بین می ره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •