تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 1045 اولاول ... 296975767778798081828389129179579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت farshid_mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

word options
    advance
    numeral
    را به contex تغییر دهید

داره خودمونی میشه Professional_IT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض یک سرگرمی عجیب در ورد

با سلام
    یک چند وقتی بود که نمی تونستم بیام توی تاپیک از اینکه باز هم وارد این تاپیک میشم خوشحالم
    و اما:
    حتماً شما هم حادثه ۱۱ سپتامبر را یادتون هست ؟ روزی که هواپیما ها به برج های دو قلوی نیویورک برخورد کردند.

حتماً می پرسید این چه ربطی به نرم افزار Word داره ؟ الان عرض می کنم:

اول نرم افزار Word را اجرا کنید ؛ سپس شماره ی هواپیمایی را که روز ۱۱سپتامبر به برج های دوقلوی نیویورک بر خورد کرد را وارد کنید ؛ یعنی این شماره : Q۳۳NY

حالا فونت آن را به Wingdings تغییر دهید. حالا چی می بینید ؟

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

جالب بود. هواپیما+دو کاغذ (می تونی برج های دوقلو فرضشون کنی)+علامت مرگ+مثلث (می تونی پرچم اسرائیل فرض کنی). اگر قوه تخیل قوی داشته باشی می تونی چیز های جالبی ازش بگیری! مثلا اینکه اسرائیل اون کار رو کرده!!! یا اینکه موقع ساخت فونت به این نکته توجه شده و مخصوصا اینطور ساخته شده و ... !!!!!!!!
    +++
    انگار جدی جدی اون فونت به همین منظور درست شده و یه چیزی شبیه زبون رمز هست و اون نوشته هم اتفاقی اونطور نمی شه!! (به نقل از منابع ناشناخته اینترنت!)
    Last edited by Hoom@n; 01-10-2007 at 17:51.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام
    یک چند وقتی بود که نمی تونستم بیام توی تاپیک از اینکه باز هم وارد این تاپیک میشم خوشحالم
    و اما:
    حتماً شما هم حادثه ۱۱ سپتامبر را یادتون هست ؟ روزی که هواپیما ها به برج های دو قلوی نیویورک برخورد کردند.

حتماً می پرسید این چه ربطی به نرم افزار Word داره ؟ الان عرض می کنم:

اول نرم افزار Word را اجرا کنید ؛ سپس شماره ی هواپیمایی را که روز ۱۱سپتامبر به برج های دوقلوی نیویورک بر خورد کرد را وارد کنید ؛ یعنی این شماره : Q۳۳NY

حالا فونت آن را به Wingdings تغییر دهید. حالا چی می بینید ؟
    سلام دوست عزيز

هرچند اين مطلب خيلي قديمي بود ولي يادآوري اون ، اونم تو ماه سپتامبر بد نبود

خوش باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه saamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز

اين مشكل ممكنه مرتبط با چند موضوع باشه

اولا چك كنيد ببينيد كه كاغذ A4 باشه و Letter نباشه

ثانيا نكته بعدي كه به ذهنم خطور ميكنه اينه :

از زبانه Page Border كادر مربوطه دكمه option رو بزنيد و از باكس Measure From گزينه Edge Of Page رو بزنيد

اگه درست شد يا نشد خبرم كنيد

خوش باشي
    ممنون... درست شد
    شرمنده كه دير جواب دادم

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض نرم افزار تایپ فرمول های ریاضی MathType v5.2

wordist عزیز خوب داری به این تاپیک حال میدی ها
    یک نرم افزار دیگه
    قبل از توضیحات این را بگم که در آفیس 2007 فرمول نویسی بهتر شده
    نرم افزار MathType ابزاري قدرتمند براي ويندوز و مکينتاش مي باشد که به شما اجازه مي دهد به راحتي نماد هاي رياضي را براي کار در word ، صفحان وب ، چاپ کردن ، نمايش و Tex , Latex , MathML documents به کار ببريد.
    حتما براي شما هم پيش آمده که بخواهيد فرمول هاي رياضي ، فيزيک و ... را تايپ کنيد ، اگر در اين کار مبتدي باشيد حتما از سختي تايپ کلافه مي شويد ، MathType با امکانات زياد و فرمول هاي آماده نه تنها کاربران مبتدي را در حد پيشرفته اي کمک مي کند بلکه کاربران حرفه اي خيلي سرسعتر و راحت تر مي توانند از فرمول ها استفاده نمايند . نماد هاي بسيار و قالب ها و فونت هاي همراه با اين نرم افزار خيلي از نياز هاي شما را براي ايجاد يک فرمول با شکل دلخواه بر طرف مي کند.مي توانيد به راحتي از نماد هاي رياضي موجود بر روي سيستم خود نيز استفاده کنيد و در نرم افزار ذخيره کنيد پس اگر نيازمند فرمول خاصي هستيد کافي است آن را دانلود کنيد و به راحتي به نرم افزار اضافه کنيد . اگر از یک نماد رياضي بسيار استفاده مي کنيد مي توانيد براي آن يک کليد ترکيبي تعيين کنيد تا سريع در دسترس شما باشد.به راحتي فرمول ها را ويرايش کنيد مانند کلمات معمولي آن ها را رنگي کنيد و استايل مورد نظر خود را به آن بدهيد . اين نرم افزار به عنوان پلاگ اين به راحتي با نرم افزار هاي Microsoft Word , PowerPoint , Quark XPress documents , Adobe InDesign layouts , Excel spreadsheets , HTML pages و ... همراه می شود تا راحت تر بتوان از آن استفاده کرد.

دانلود نرم افزار با حجم ۴.۲ مگابایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد فایل :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع : کمیاب آن لاین
    Last edited by Professional_IT; 02-10-2007 at 15:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MIG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو چي فكر مي كني؟

پيش فرض

سلام دوستان .چند تا سوال : يكي اينكه چرا تو افيس 2007 نميشه شماره صفحه گذاشت از طريق Insert> Page Numberكه جواب نمي ده.دوم اينكه چطوري عدد فارسي تايپ كنيم.درمورمشكل اول من تمام راههايي كه جناب جواد گفته بودن انجام دادم.وتوي قسمت Microsoft Office> Word Options> Add-Ins,

فايل Footers and WaterMarks هم هست .
    Last edited by MIG; 02-10-2007 at 17:16.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان .چند تا سوال : يكي اينكه چرا تو افيس 2007 نميشه شماره صفحه گذاشت از طريق Insert> Page Numberكه جواب نمي ده.دوم اينكه چطوري عدد فارسي تايپ كنيم.درمورمشكل اول من تمام راههايي كه جناب جواد گفته بودن انجام دادم.وتوي قسمت Microsoft Office> Word Options> Add-Ins,

فايل Footers and WaterMarks هم هست .
    سلام
    دوست من ؛ من هم همين مشكل را داشتم يعني هر كاري مي كردم شماره صفحه درج نمي شد
    ولي وقتي ويندوزم را عوض كردم( نسخه چشم آبي ويندوز) مشكلم بكل حل شد نمي دونم شايد از ويندوز بود البته منوهاي من غير فعال بود
    و اما چاره اي كه من مي گم هموني كه آقا جواد در پاسخ سوال من اين راه حل را پيشنهاد كردند كه جواب داد
    به نقل از آقا جواد: insert---quick parts----fieid
    بعد هم گزينه page را از ليست categories انتخاب كن و در سمت راست هر كدام را كه مي خواي انتخاب كن براي درج شماره صفحه 1.2.3 را انتخاب كن
    درمورد مشكل دوم هم كه زياد توي اين تاپيك بحث شده اگه چند پست گذشته را مرور كنيد به جوابتون خواهيد رسيد.
    اگه حل نشد بفرماييد توضيح دهيم
    Last edited by Professional_IT; 02-10-2007 at 21:19.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون می شم این مشکل اعداد فارسی رو برای من توضیح بدید. چون من می تونم همه اعداد رو فارسی یا انگلیسی کنم. ولی برای ترکیب راهی ندارم (بعضی فارسی و بعضی هم انگلیسی)

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    ببخشید نمی دونم سوالم تکراری هست یا نه
    من یه عکس از یک قاب وارد وورد کردم
    می خوام ببینم چه جوری می تونم توی این قاب(عکس قالب)متنی بنویسم

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •