word options
advance
numeral
را به contex تغییر دهید
word options
advance
numeral
را به contex تغییر دهید
با سلام
یک چند وقتی بود که نمی تونستم بیام توی تاپیک از اینکه باز هم وارد این تاپیک میشم خوشحالم
و اما:
حتماً شما هم حادثه ۱۱ سپتامبر را یادتون هست ؟ روزی که هواپیما ها به برج های دو قلوی نیویورک برخورد کردند.
حتماً می پرسید این چه ربطی به نرم افزار Word داره ؟ الان عرض می کنم:
اول نرم افزار Word را اجرا کنید ؛ سپس شماره ی هواپیمایی را که روز ۱۱سپتامبر به برج های دوقلوی نیویورک بر خورد کرد را وارد کنید ؛ یعنی این شماره : Q۳۳NY
حالا فونت آن را به Wingdings تغییر دهید. حالا چی می بینید ؟
جالب بود. هواپیما+دو کاغذ (می تونی برج های دوقلو فرضشون کنی)+علامت مرگ+مثلث (می تونی پرچم اسرائیل فرض کنی). اگر قوه تخیل قوی داشته باشی می تونی چیز های جالبی ازش بگیری! مثلا اینکه اسرائیل اون کار رو کرده!!! یا اینکه موقع ساخت فونت به این نکته توجه شده و مخصوصا اینطور ساخته شده و ... !!!!!!!!
+++
انگار جدی جدی اون فونت به همین منظور درست شده و یه چیزی شبیه زبون رمز هست و اون نوشته هم اتفاقی اونطور نمی شه!! (به نقل از منابع ناشناخته اینترنت!)
Last edited by Hoom@n; 01-10-2007 at 17:51.
سلام دوست عزيز
هرچند اين مطلب خيلي قديمي بود ولي يادآوري اون ، اونم تو ماه سپتامبر بد نبود
خوش باشي
ممنون... درست شد
شرمنده كه دير جواب دادم
wordist عزیز خوب داری به این تاپیک حال میدی ها
یک نرم افزار دیگه
قبل از توضیحات این را بگم که در آفیس 2007 فرمول نویسی بهتر شده
نرم افزار MathType ابزاري قدرتمند براي ويندوز و مکينتاش مي باشد که به شما اجازه مي دهد به راحتي نماد هاي رياضي را براي کار در word ، صفحان وب ، چاپ کردن ، نمايش و Tex , Latex , MathML documents به کار ببريد.
حتما براي شما هم پيش آمده که بخواهيد فرمول هاي رياضي ، فيزيک و ... را تايپ کنيد ، اگر در اين کار مبتدي باشيد حتما از سختي تايپ کلافه مي شويد ، MathType با امکانات زياد و فرمول هاي آماده نه تنها کاربران مبتدي را در حد پيشرفته اي کمک مي کند بلکه کاربران حرفه اي خيلي سرسعتر و راحت تر مي توانند از فرمول ها استفاده نمايند . نماد هاي بسيار و قالب ها و فونت هاي همراه با اين نرم افزار خيلي از نياز هاي شما را براي ايجاد يک فرمول با شکل دلخواه بر طرف مي کند.مي توانيد به راحتي از نماد هاي رياضي موجود بر روي سيستم خود نيز استفاده کنيد و در نرم افزار ذخيره کنيد پس اگر نيازمند فرمول خاصي هستيد کافي است آن را دانلود کنيد و به راحتي به نرم افزار اضافه کنيد . اگر از یک نماد رياضي بسيار استفاده مي کنيد مي توانيد براي آن يک کليد ترکيبي تعيين کنيد تا سريع در دسترس شما باشد.به راحتي فرمول ها را ويرايش کنيد مانند کلمات معمولي آن ها را رنگي کنيد و استايل مورد نظر خود را به آن بدهيد . اين نرم افزار به عنوان پلاگ اين به راحتي با نرم افزار هاي Microsoft Word , PowerPoint , Quark XPress documents , Adobe InDesign layouts , Excel spreadsheets , HTML pages و ... همراه می شود تا راحت تر بتوان از آن استفاده کرد.
دانلود نرم افزار با حجم ۴.۲ مگابایت:
پسورد فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع : کمیاب آن لاینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Professional_IT; 02-10-2007 at 15:08.
سلام دوستان .چند تا سوال : يكي اينكه چرا تو افيس 2007 نميشه شماره صفحه گذاشت از طريق Insert> Page Numberكه جواب نمي ده.دوم اينكه چطوري عدد فارسي تايپ كنيم.درمورمشكل اول من تمام راههايي كه جناب جواد گفته بودن انجام دادم.وتوي قسمت Microsoft Office> Word Options> Add-Ins,
فايل Footers and WaterMarks هم هست .
Last edited by MIG; 02-10-2007 at 17:16.
سلام
دوست من ؛ من هم همين مشكل را داشتم يعني هر كاري مي كردم شماره صفحه درج نمي شد
ولي وقتي ويندوزم را عوض كردم( نسخه چشم آبي ويندوز) مشكلم بكل حل شد نمي دونم شايد از ويندوز بود البته منوهاي من غير فعال بود
و اما چاره اي كه من مي گم هموني كه آقا جواد در پاسخ سوال من اين راه حل را پيشنهاد كردند كه جواب داد
به نقل از آقا جواد: insert---quick parts----fieid
بعد هم گزينه page را از ليست categories انتخاب كن و در سمت راست هر كدام را كه مي خواي انتخاب كن براي درج شماره صفحه 1.2.3 را انتخاب كن
درمورد مشكل دوم هم كه زياد توي اين تاپيك بحث شده اگه چند پست گذشته را مرور كنيد به جوابتون خواهيد رسيد.
اگه حل نشد بفرماييد توضيح دهيم
Last edited by Professional_IT; 02-10-2007 at 21:19.
ممنون می شم این مشکل اعداد فارسی رو برای من توضیح بدید. چون من می تونم همه اعداد رو فارسی یا انگلیسی کنم. ولی برای ترکیب راهی ندارم (بعضی فارسی و بعضی هم انگلیسی)
سلام
ببخشید نمی دونم سوالم تکراری هست یا نه
من یه عکس از یک قاب وارد وورد کردم
می خوام ببینم چه جوری می تونم توی این قاب(عکس قالب)متنی بنویسم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)