کسی میدونه که کدوم فایلها ماله نصب محیط داس ویندوز هست همون صفحه آبی که فایلها رو کپی میکنه و انتخاب پارتیشن و فرمت هست لطفا کمک کنید ممنون![]()
کسی میدونه که کدوم فایلها ماله نصب محیط داس ویندوز هست همون صفحه آبی که فایلها رو کپی میکنه و انتخاب پارتیشن و فرمت هست لطفا کمک کنید ممنون![]()
ببین من که تا حالا پیش نبودم.بعدم اگه کسی بدونه می گه لازم نیست این همه اذیت خودت کنی.
دانلود فایل برای ساخت Bootabe CD یک ISO به اندازه حدودا 1 مگابایت
آدرس دانلود در وبلاگ زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من براي تست ويندوز و برنامه هايي كه سايلنت مي كنم ، نرم افزار VirtualBox را بر روي رايانه نصب كرده ام و همچنين يك ويندوز مجازي. اما نمي دانم برنامه هايم را چگونه روي اين ويندوز نصب و امتحان كنم.همه جا را هم جستجو كردم،چيزي نيافتم.لطفا راهنمايي كنيد.
اللهم صل علي محمد و آل محمد![]()
کسی میدونه تو کدوم فایلها میشه قسمت اخر نصب ویندوز همون پنجره خوش آمد گویی و ایجاد یوزر که مرحله پایانی نصب هست تو کدوم فایلهایی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم ضروریه
کسی نبود کمکی به ما کنه ؟
برای تغییر بوت ویندوز اکس پی علاوه برتغییر فایلهایntoskrnl,ntkrnlmp موجودر فایل 1386 باید فایل driver cab را با استفاده از power archiver اکسترکت نمود واین فایلهارا نیزمیتوانید بعد از اکسترکت کردن مشاهده کنیدباید این فایلها را نیز ویرایش نمود تا بوتاسکرین دلخواه جایگزین شود در ضمن بعد از ویرایش این فایلها مجددا میتوان فایل اکسترکت شده را به driver cab با استفاده از power archiver تبدیل کرد وسی دی بوت ساخت واین بوت اسکرین ویرایش شده قابل اجرا میباشد در ضمن با استفاده از نرم افزار xp iso builder که خیلی بیشتر از nlite کار ایی داشته میتوان ویندوز دلخواه را ساخت
nima45
میشه بگید قسمت نصب اولیه همون صفحه آبی قسمت داس که میشه پارتیشنها رو انتخاب و فرمت کرد تو کدوم فایل هست ممنون ... هنوز اون فایلهایی که گفتید رو نگا نکردم ولی یک دنیا ممنون که جواب دادید ...![]()
می خوای نوشته ها را تغییر بدی یا عکس و از اینجور حرف ها؟
برا تغییر عکس که می تونی سرچ کنی و عکس ها را پیدا و تغییر بدی واسه نوشته ها هم برات می گم(اگه کسی میتونه زود تر بگه چه بهتر چون من جایی هستم که الان نمی تونم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)