من دقیقا حسابگر 128 دارم ... سرعتش هر بار تغییر میکنه .... الان 1هفته ای میشه که سرعت روی 8 هست ولی روزهای دیگه تا 18 هم رفته ...
من دقیقا حسابگر 128 دارم ... سرعتش هر بار تغییر میکنه .... الان 1هفته ای میشه که سرعت روی 8 هست ولی روزهای دیگه تا 18 هم رفته ...
دوستان من مودمم معمولی هست ... الان میخوام مودم وایرلیس بگیرم .... یکم در مورد مودم وایرلیس توضیح میدید ؟ سرعتش چطوره ؟
فکر نکنم سرعتش فرقی بکنه .
سرعتش با مودمهای معمولی هیچ فرقی نداره ، میخوای شبکه بی سیم راه بندازی ؟دوستان من مودمم معمولی هست ... الان میخوام مودم وایرلیس بگیرم .... یکم در مورد مودم وایرلیس توضیح میدید ؟ سرعتش چطوره ؟
حدود 9 ماه 128 دارم سرعتش بین 14 تا 16 متغیره
من زیاد اطلاعات ندارم .... میخواستم که با گوشیم از طریق wifi به اینترنت وصل بشم .... یه مقدار در این مورد توضیح میدید ؟سرعتش با مودمهای معمولی هیچ فرقی نداره ، میخوای شبکه بی سیم راه بندازی ؟
از لحاظ سرعت که با مودم روترهای معمولی هیچ فرقی نداره (البته تو ایران) . در مودمهای معمولی یک یا چند تا کامپیوتر رو از طریق کابل حالا یا کابل USB یا کابل LAN به مودم روتر وصل میکنیم ،ولی در مودمهای بی سیم کامپیوترهارو میشه هم از طریق کابل و از راه بی سیم به مودم وصل کرد ، کامپیوتری که بخواد از طریق بی سیم به مودم وصل بشه باید به جای کارت شبکه معمولی از کارت شبکه بی سیم استفاده کنه ، گوشی هم خیلی راحت میتونه از طریق Wifi به مودم روتر بی سیم متصل بشه.من زیاد اطلاعات ندارم .... میخواستم که با گوشیم از طریق wifi به اینترنت وصل بشم .... یه مقدار در این مورد توضیح میدید ؟
سوالی داشتی تو این تاپیک بپرس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان حسابگر سرویس رایگان شبانه داره؟
سرویس شبانه حسابگر از ساعت 2 تا 7 صبح رایگان است و سرعت شبانه هم معمولا خوب است و با 512 یا 1مگ میتوان بیش از 1 گیگ دانلود کرد .
سلام دوستان
من میخوام یه خط ADSL راه بندازم این تاپیک رو هم خوندم ولی نتیجه ای نگرفتم که بالاخره کدوم یک از (حسابگر یا صبانت) رو انتخاب کنم مثل اینکه یه دوره حسابگر خوب بوده یه وقت هم صبانت بهرحال....
من یه خط ۵۱۲ میخوام و البته محدود ... خیلی اهل دانلود نیستم ولی گه گاه یه چیزائی هم ممکنه دانلود کنم چیزی که واسه م اهمیت داره کیفیت خط هست یعنی قطعی مدوام و افت سرعت بیش از حد نداشته باشه مثلا یه خط ۵۱۲ اغلب همون حدود باشه حالا توی ساعاتی به ۲۵۶ هم رسید بیخیال
ولی بالاخره نفهمیدیم کدوم یک از شرکتها بهتر یک چنین سرویسی رو ارائه میدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)