با این تفاصیل پس فعلاً دیافراگم رو عوض کنین . ساق پیستون دیافراگم رو هم چرب کنین
به احتمال زیاد درست میشه
نتیجه رو خبر بدین
دیافراگم خودش رو دور نندازین چون ممکنه سالم باشه و مشکل از چیز دیگه ای باشه
با این تفاصیل پس فعلاً دیافراگم رو عوض کنین . ساق پیستون دیافراگم رو هم چرب کنین
به احتمال زیاد درست میشه
نتیجه رو خبر بدین
دیافراگم خودش رو دور نندازین چون ممکنه سالم باشه و مشکل از چیز دیگه ای باشه
دیافراگم سالم بود یعنی به نظر می رسید ؛ اما بازم عوض کردم ؛ درست شد .
ممنون از راهنمایی شما
سلام بر دوستان
آبگرمکن من بوتان مدل B52 هستش
از سه سال پیش که من دارمش هیچ قطعه ای ازش تعویض نشده
چند وقته که همزمان با روشن بودن آبگرمکن اون قطعه ای که بعد از کاربراتور آب قرار داره و شبیه چکشه مدام بالا و پایین میره
هیچ مشکلی هم از نظر تامین دما ندارم فقط همزمان با بالا و پایین شدن این قطعه شعله هم کم و زیاد میشه و فشار آب هم همین ضربان رو داره ولی خفیفه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام
ظاهراً فشار آب در ساختمان نوسان زیاد داره و باعث حرکت دیافراگم و پیستون دیافراگم میشه و درنتیجه شعله ی مشعل کم و زیاد میشه
دیافراگم رو عوض کنین , ساق پیستون دیافراگم رو هم چرب کنین تا روان باشه, اگر توی کاربراتور آب رسوب هست اون رو هم تمیز کنین
اگر باز هم مشکل حل نشد پس مشکل در لوله کشی خانه یا اشتباه در تنظیم اتوماتیکِ پمپ آب هست و باعث شده آب ساختمان نوسان زیاد داشته باشه
دبافراگم خودش رو دور نندارین چون ممکنه سالم باشه . اگر هم خراب باشه باز هم برای خریدن نو به دردتون میخوره
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-07-2016 at 12:52.
اینطور که شما میگید باید ساق پیستون همیشه جلو و عقب بشه ولی کاربرات آب رو جدا کردم این اتفاق نیفتاد و ثابت بود, دوباره که وصلش کردم باز جلو و عقب شد.
من فکر میکنم هرچی که هست از سمت کاربرات گاز باشه. ضمنا دیافراگم هم که گفتید چک کردم ولی مشکلی نداشت به ظاهر.
ربطی به بردش نداره؟
سلام
بین کاربراتورهای گاز و آب یک کانال هست که داخلش میله ی پیستون هست که یک قطعه رو تکون میده و اون قطعه هم به دکمه ی فندک فشار میاره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی شیر رو باز میکنین آیا اون قطعه به دکمه ی فندک کامل فشار میاره ؟
اگر نه پس مشکل همینه
ممکنه دیافراگم مشکل داره و پیستون رو کامل حرکت نمیده
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-11-2016 at 07:50.
سلام، من یک بوتان b3215 دارم چند روزه شیر گرم رو که باز میکنی اثری از جرقه زدن و استارت زدن و روشن شدن نیست ولی به محض اینکه برق آداپتور رو قطع و سپس وصل میکنیم استارت میکنه و روشن میشه، ممنون میشم راهنمایی کنید؟
تکراری.لطفا حذف شود ,,,,,,,,,,,,
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-08-2016 at 09:12.
ممنون از پاسخ اون فقط اگر مشکل دیافراگم و اینهاست چرا درحالی که شیر آب بازه سیم برق رو قطع و سپس وصل میکنم استارت و روشن میکنه؟
سلام
سوالتون به جا هست .
عیب یابی از توی اینترنت کار ساده ای نیست . چون باید همه چیز تست بشه تا معلوم بشه کدوم قسمت یا کدوم قطعه کارش رو درست انجام نمیده
بنده به خیلی چیزها شک دارم:
دبافراگم,قطعه ای که به دکمه فندک فشار میده , دکمه فندک , ترانس برق یا منبع تغذیه
اول باید دکمه و اون قطعه و منبع تغذیه چک بشه
اما اگر اون قطعه به دکمه فشار نمیاره پس یا رگلاژ نیست یا دبافراگم مشکل داره یا ساق پیستون خشک و سفت هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)