ببخشید ها ما هم حوصله جواب دادن نداریم![]()
ببخشید ها ما هم حوصله جواب دادن نداریم![]()
همون فرقي كه بين the sims 2 و sims Life stories هست
ارزششو داره life stories رو بگیرم؟
لینک دانلودش رو دارین بزارین ما هم داشته باشیم
مرضیه جوننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننن(این پاچه خواری بود)جواب بده من بابام درمیاد تا برم جواب این سوال رو پیدا کنم
باهات موافقم گیاه باهال شده ولی اگر بتونم یک همچین گیاهی رو پیدا کنم خیلی خوب میشه![]()
باید بگم ارزش داره و یک چیز خوب هم به سیمز اضافه میشه اونم Demo بیده که مثلا زنه داره بچه به دنیا میاره چند تا جیغ مسخره نمیکشه بلکه یک Demo قشنگ میزاره
Demo فقط برای بچه دار شدن نیست بلکه برای عروسی نامزدی تولد و... Demo داریم ولی تنها Demo قشنگش اینه که وقتی یک نوجوون رو تو سیمز دانش جویان میبری دانشگاه یک Demo قشنگی داره دهنت کف میکه![]()
خوب عيبي نداره بابات در بياد
يعني تو اون گياهه رو تا حالا نديدي؟اين جايزه ي يكي از شغلاس بگرد تا بگرديم
![]()
از کجا میتونیم دانلودش کنیم
دیگه این رو نمیدونم چون من خریدم ولی خوب درخواست کنی بهت میدن برو تو تاپیک درخواست بازی اونجا بگو برات میزارن![]()
آخ راست میگی دیده بودم اصلا توجه نمیکردم بهش آخه یک عکس هپلی هپو داره آدم نمیفهمه چی هست
عکسش یک کلس که دور و برش چند تا برگه با یک گلدون راستی این که جون یکی دیگه رو میگره میده به یکی دیگه تا عمرش زیاد بشه من رو یاد یک تبلیغ بازرگانی انداخت که:
سیا ساکتی به یک آمبولانس راه نمیده بعد که سیا ساکتی که میره خونه میخوابه شب خواب میبینه که یک مریض بد حال تو آمبولانس بوده و حالش هم بد بوده
بعد میبینه که ههمه بهش میگن: ای قاتل قاتل
این گرگینه چی شد مرضیه مردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)