یه سوال
گوشی آیفون یه قابلیت داره هنگامی که گوشی رو نزدیک گوش میگیری واسه صحبت صفحه خاموش میشه تا انرزی مصرف نشه حالا ماله من برعکسه همچین که از گوشم جداش میکنم صفحه خاموش میشه
حالا تنظیماتی داره
یه سوال
گوشی آیفون یه قابلیت داره هنگامی که گوشی رو نزدیک گوش میگیری واسه صحبت صفحه خاموش میشه تا انرزی مصرف نشه حالا ماله من برعکسه همچین که از گوشم جداش میکنم صفحه خاموش میشه
حالا تنظیماتی داره
اون مال سنسورای بالاشه. چه باحاله : دی
چه جالب.اون ماله سنسوره پرومیکسیه.یه بار گوشی رو ریست کن درست میشه.
با ریست درست نشد ولی فهمیدم ماله کجاست عیب از کیف هستش چون وقتی از کیف بیرونش میارم درست میشه حالا شنبه کیف رو عوض میکنم
خب برای خوندن اس ام اس فارسی چیکار کنم؟
Last edited by D o l f i n; 18-12-2008 at 22:58.
به جای کیف برو invisible shield بگیر، خیلی چیز توپیه، نه گوشی رو زشت می کنه نه یه خال رو گوشی میفته......
فارسی، دو راه داری:
1- مثل من باید عرب تالر بخری، با قیمت 30 تومان ناقابل، اینم یه عکس از گوشیم:
2- چند تا از بچه های فروم ------------ هم یه کیبرد فارسی ساختن، که متاسفانه فارسی رو خوب شون نمیده ولی خوبیش اینه که مجانیه... اسکرین شات شرمنده نمی تونم بذارم
خواستی تست کنی، باید یه سورس رو اضافه کنی و iPersian رو طبق فرمور گوشیت بگیری،
اگه 2.2 نیستی، فکر کنم این سورس بود:
اگه سورس اشتباس بچه ها بگین تا اصلاح کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by GiggleClub; 19-12-2008 at 11:02.
گیگل جان چه طوری خریدی ؟با کردیت کارد؟
ولی خیلی خوب نشون میده. ارزش داره.
اونی که بچه ها ساخته بودن یا جدا جدا نشون میداد یا حرف اخر هر کلمه رو با حرف کوچیک میزد.
آره، منم اول از iPersian استفاده می کردم، ولی چون من زیاد با گوشی وبگردی می کنم، فارسیش اذیت می کرد...
خلاصه با کردیت کارت دوستم خریدمش، 2X دلار بود فکر کنم
حسین جان من چطوری بخرم من نه کردیت کارت دارم نه دوستی دارم که کردیت کارت کارت داشته باشه
مگه تو ایران نیست؟
سلام اين invisible shield چيه قيمتش چنده؟
من امروز رفتم علائدين iphone شده 860 تا 910
910 ميگفت از ايتاليا اوردن و فكتوري انلاك هست توربو داخلي هم نيست
بچه ها جريان جعبه كوچيك و بزرگ چيه ؟
راستي شارژرش به پيريز ما ميخوره يا سري بايد بگيرم
يه چيزه ديگه يكي گفت رنگ سفيدش ليميتد هست اين يعني چي ؟
بچه ها این cycorder عجب چیزیه خیلی کیفیت بالا ضبط می کنه پیشنهاد می کنم از سیدیا اینستال کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)