برای سوال 2
در مورد تابع rand سرچ کن
برای سوال 3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای سوال 2
در مورد تابع rand سرچ کن
برای سوال 3
این روش فقط برای ماتریس 3*3 درسته. برای 4*4 باید نسبت به یه سطر یا ستون بسط بدین. یعنی یه سطر(یا ستون)در نظر بگیرین برای هر عنصرش این کارو انجام بدین:
سطر و ستون شامل این عنصرو حدف کنین. دترمینان ماتریس 3*3 باقیمانده رو محاسبه کنین.حاصل رو در همون عنصر ضرب کنین.اگر i+j (شماره سطر و ستون عنصر) فرد بود در 1- ضرب کنین.
حالا برای همه عناصر همون سطر (یا ستون) یه عددی به دست اوردین. این اعدادو با در نظر گرفتن علامتشون با هم جمع کنین. دترمینان به دست میاد.
null یعنی بگین تو همش هیچیه. خالیه.البته فک کنم به صورت پیش فرض همه عناصر null باشن اما اگه بگین مطمئنتر میشین.
در کل اون مشکلی نداره باید اجرا شه کامپایلرو عوض کنید از همون 5.02 که دوستمون گفتند استفاده کنید چون منم تو همون کامپایل کردم
سعی کنید خودتون روش فکر کنید باز مشکلی بود بگید
از صحت فایل هاش مطمئن نیستم چون سرچ کردم
سوال آخر هم سوال خوبیه تازه استاد زحمت کشیده فوق العاده اذیتتون کرده گفته از توابع آماده استفاده نکنید!!
سوال خیلی کار میبره. شما شروع کنین به نوشتن . هرجایی به مشکل برخوردین بیاین بپرسین. نه اینکه کل کدو یکی بزنه اینجا براتون بذاره ، اینجوری هیچی یاد نمیگیرین!
مسعود جان ممنون
میشه در مورد خوندن یه خط از فایل از یه کاراکتر خاص تا یه کاراکتر خاص دیگه توضیح بدین؟
منمنون میشم یادم رفته:43:
سلام این سورس کد مربوط به سربار گذاری عملگر هاست دو تا ازش نوشتم ولی اور هاش باهم فرق می کنه لطفا کمک کنید
این دومی 2 تا اور میده
برای اولی :
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید مسعود جان این جواب نداد میشه یک بار دیگه از اول ( باورودی و خروجی ) بنویسی
ممنون.راستی فرض کن i<n,j<nهست.
کسی نیست جواب منو بده!
فکر کنم c++ برای این کار تابع داره
خیلی وقته ازش استفاده نمی کنم یادم رفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)