دوست عزیز من راپید میخواستم چون خودم پرسرعت ندارم میدم یکی دیگه
mgha
دوست عزیز من راپید میخواستم چون خودم پرسرعت ندارم میدم یکی دیگه
mgha
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااوووووووووووووووو وووووووووو
بچه ها 68 69 خیلی قشنگ بود ناروتو بالاخره راز اون زن 5 المنت رو فهمید و نابودش کرد
از سیب زمینی سرخ شدن کونوها هم جلوگیری کردن اما یه چیز عجیب عجیب
کیوبی در بدن دو پسر مهر شدند سورا پسر دوم قشنگ مثل ناروتو تا 3 دم رفت حالا بعدش چی میشه مسله است ولی خیلی قشنگ بود اما باید زیر نویس فارسیش بیاد بفهمم سورا هم از اول اینجوری بوده یا این مرده می گه 5 سال پیش اینکارو با تو کردم کمی گیج شدم یکی منو از این گیجی در بیاره
سلام
دوست عزیز شما قسمت چندم و با چه فرمتی رو میخوای بگو تا من برات لینک رپیدش رو بزارم.
چقدر حساس شده.
یکی بگه قسمت بعدی شیپودن دقیقا چه تاریخی منتشر میشه؟
من به شدت منتظر قسمت بعدی هستم.این سورا باید از بین بره.اعصاب واسه من نذاشته.مسخره بازی که نیست هر کی از جاش پا میشه میگه من کیوبی هستم.خدا رو شکر همه اینا فیلره.
تا قسمت بعدی فقط خدا به من صبر بده.![]()
دوست عزیز مگه با زیر نویس انگلیسی ندیدی ؟ اونجا یارو گفت که وقتی اون روباه به کونوها حمله کرده بود و هوکاگه اونو تو بدن ناروتو مهر کرد اونا از چاکرای اون روباه که تو محیط مونده بود استفاده کردن و پنج سال طول کشید تا تو بدن سورا مهرش کنن در واقع سورا بدل اون روباه هستش.
اهان چرا با زیر نویس انگلیسی دیدم اما انگلیسیم زیاد قوی نیست در حد عالی ولی اینجوری باشه بچه ها فکرشو بکنید ناروتو و سورا به کنار 10 نفر دیگرم با چاکرا کیوبی اینطوری کنن در مبارزه با پین به درد می خوره هنوز که مانگا 411 رو نگرفتم ببینم چی شد
من 68 و69 را با کیفیت خوب میخوام عزیز
بفرما اینم برای شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هفته بعد ناروتو میخوردش اون سورا را.
حالم از هر چی فیلره بهم میخوره
تا انجا که من از قسمت بعدی حذس می زنم ناروتو گردن بندو می اندازه تو گردن سورا تا کمکش کنه . اخرش هم خودش رو کنترل می کنه یا کاکاشی و جیرایا میان کمک چون جور دیگه معنی نمی ده برای کمک
ویرایش:این تاپیک تصاویر انیمیشن هم عالی شده توش عکس های ناروتو هم هست فکر کنم انجا دیگر بتوانیم پر عکس از انیمه کنند
Last edited by zed2; 04-08-2008 at 23:56. دليل: ویرایش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)