سلام من اين فايل رو دارم. ميدونستم يه روز به دردم ميخوره . به خاطر همين تو سيستمم ذخيره كردم.
در اولين فرصت ميزارمش اينجا
سلام من اين فايل رو دارم. ميدونستم يه روز به دردم ميخوره . به خاطر همين تو سيستمم ذخيره كردم.
در اولين فرصت ميزارمش اينجا
براي تمارض بايد سه تا كليد L1وL2وR1 رو با هم فشار بدي.
من ميخوام يه دستي به سيستمم بكشم مي خواستم بدونم با اين سيستم بازي رو مديوم اجرا ميشه پيشاپيش ممنون:
ram 1gb
video cart 256mb 7100 geforce
cpu 2.4
خواستم یه سری توضیحات راجع به بازی بدم
حتماً اونایی که هنوز بازیو نگرفتن ، از این همه اظهارات ضد و نقیض در مورد بازی تعجب می کنن. اما واقعیت چنین است:
بعد از نصب بازی ، با توجه به سیستم کامپیوترتون ، شما قادر خواهید بود که در یکی از سه حالت low یا medium یا high بازی کنید. همچنین تو setting یه قسمتی داره که شما باید از بین دو گزینه 3:4 و 16:9 یکی رو انتخاب کیند. چنانچه 3:4 رو انتخاب کنید ، تصویر در هنگام بازی مقداری پهن می شه و سرعت بازی نسبتاً زیاد می شه و هنگامی که پاس بلند می دید یا شوت می زنید ، دوربین جا می مونه. اگر 16:9 رو انتخاب کنید ، تصویر مقداری کش می آید ولی سرعت بازی پائین می آید و طبیعی تر می شود(بهتره همیشه 16:9 رو انتخاب کنید)
علت اینکه بعضیا از جاموندی دوربین وقتی که شوت می زنن ، می نالن اینه که گزینه 3:4 رو انتخاب می کنن.
کسایی که بازیو رو low اجرا می کنن ، به قول یکی از دوستان ، بهتره که اصلاً بازی نکنن ، چون نظرشون نسبت به PES خیلی منفی می شه(تو این حالت ، بازی یه جورایی شبیه به FIFA ست) تو این حالت دیگه شاهد تماشاچیا در ورزشگاه ها نخواهیم بود حتی نیمکت ذخیره و کمک داورا هم نشون نمیده. زمین تموم ورزشگاه ها هم یکی میشه و نمی تونی چمنشو عوض کنی ، گرافیک بازیکنا تا حدی پایین می یاد که دیگه نه دهنشونو باز می کنن و نه چشماشون حرکت می کنه و سایه بازیکنا هم بصورت یک دایره زیرشون قرار می گیره.
کسایی هم که بازیو رو medium اجرا می کنن ، بهتره اینجا راجع به خود بازی نظر ندن ، هر چند بازی تو این حالت نسبت به حالت قبل ، خیلی بهتر اجرا می شه و شاهد حضور کمک داور و تماشاچیان(با کیفیت پائین) و نیمکت ذخیره و گزینه انتخاب چمن ورزشگاه ها و گیم پلی روان تر هستیم ولی باز هم می توان از آن ایراد بنی اسرایئلی گرفت.
اما کسایی که بازیو رو high اجرا می کنن ، فکر نکنم وقت کنن بیان اینجا نظر بدن ، چون انقدر جذب این بازی می شن که نمی دونن وقت چطور می گذره و حاضر نیستن یه لحظه هم از بازی بیرون بیان. گیم پلی واقعاً روان ، پاس های عالی ، چمن سه بعدی ، تماشاچیان با کیفیت خیلی عالی(ولی دو بعدی) ، گرافیک فوق العاده مخصوصاً تو چهره و لباس بازیکنا و ... همه تو این حالت وجود داره.
در مورد کشیدن لباسم بگم که اینطور نیست که بتونین لباس بازیکنا رو بکشین و اونارو به زمین بزنین. وقتی بازیکنی صاحب توپه و داره می دوه اگه شما از پشت سر به دنبالش بیفتین و بخواین توپو ازش بگیرین ، با دستاش لباس بازیکن صاحب توپو می کشه.
برای اینکه بازیکن صاحب توپ ، خودشو به زمین بندازه ، باید سه تا کلید L1 و R1 و L2 را به ترتیب زد نه همزمان.
در مورد اینکه در هنگام ضربات کرنر می شه دربازه بانو جلو آورد ، چیزی نمی دونم ، اگه کسی می دونه ، بگه.
کی میگه 2 بعدی؟تماشاگرا 3 بعدین
بعدشم گیم پلی با اون طرز حرکت مسخره ضعیف شده نه قوی...![]()
بعدش نگه داریم یا رهاش کنیمبراي تمارض بايد سه تا كليد L1وl2وr1 رو با هم فشار بدي.
3تا دکمه رو اگه با هم بزنی .خودش رو می اندازه.دیگه احتیاجی به چیز دیگه ای نداره.
میگم یه کارت گرافیک معرفی کنید که حدود80 قیمتش باشه!! و برای این بازی مناسب باشه
بقیه فکر کنم خوب باشه:
رم 2* 512
سی پی یو 3 فول
مین برد 945 گیگا
فقط گرافیک اشغاله ATI X550
با چی عوض کنم که بتونم high رو روان اجر کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)