عالی بود .....
مثل اینکه میشه به بولدوزر امیدوار بود اخرین تستی که توی این تاپیک گذاشتم رو ببیند..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفيق خوبم اسم كاربري من تفكر من هست نه روي تعصب . اگر كلمه اي از كلمات ناسنجيده بود شما بگيد .
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
دوستان خوبم بايوس خيلي مهمه . amd اگر بتونه efi رو زودتر از اينتل هماهنگ كنه برنده اين بازي هست مثل ركورد 1 گيگاهرتزي
در این تاپیک جوابتون رو دادم عزیز:
چون این جا برای اخبار هست نه بحث...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
در جواب دوستی که میگن 8120 8 هسته ای جلو 2600 4 هسته ای کم اورده.
دوستان دقت داشته باشن که تو مقایسه ی دو تا پردازنده (مثلا intel core i7 2600k و amd FX-8120) در درجه ی اول بحث سر تعداد هسته نیست، بحث سر اینه که 2600k قیمتش حدودا 320دلاره در حالی که FX-8120 حدود 220 دلار، واین به این معناس که اگه کارایی این دو پردازنده اختلاف چشمگیری نداشته باشه 8120 خیلی بیشتر می ارزه و نسبت به قیمت کاراییش بیشتره. با توجه به معماری متفاوت پردازنده ها در نهایت چیزی که مهمه نسبت کارایی به قیمته. حالا به فزض که اصلا 2600k تک هسته ای باشه و اون یکی 60 هسته ای!![]()
Last edited by Mehrdad66; 14-10-2011 at 09:58.
دوستان مسئولین amd توضیح خاصی در این مورد ندادن؟
سلام بر اساتید محترم!
امان از دست بولدوزر که قبل و بعد از اومدنش تمام افکار ما رو تحت تاثیر خودش کرد!
در هر صورت من نمی خوام سرتون رو درد بیارم! فقط باید بگم فعلا از AMD به اندازه دوران گذشته انتظار داشته باشین!
در مورد APU ها یه مقاله تو تالار لیون گذاشته بودم ولی الان باز نمیشه! کارایی 3650 و حالت Dual Graphic رو بررسی کرده بود! که خیلی جالب بود! بعدا براتون میزارم!
برای ادامه بحث پیرامون بولدوزر لطفا به تاپیک بولدوزر مراجعه کنید! تشکر![]()
Last edited by Dj_aghamajid; 14-10-2011 at 16:15.
قابلیت Dual Graphic در APU های AMD
این مقاله مقایسه ایست بین قابلیت دووال گرافیک AMD و تفاوت کارایی آن با کارت مشابه با سندی بریج اینتل!
که هسته گرافیکی APU AMD با کارت گرافیک مچ میشن و عملکرد توام دارند و همچنین مقایسه همین قابلیت و افزایش کارایی نسبت به یه کارت بالاتر یعنی 6670!
همانطور که میبینین در مقایسه با 6670 در مجموع 1.4% قویتر عمل میکنه!
در مقایسه با سندی بریج هم 15.11% قویتر عمل میکنه!
AMD در این زمینه نشون داده که مثل قدیم کارایی بالا نسبت به قیمت پایین ارائه میکنه! و این طرفداران گیم و سطح زیادی از بازار رو به سمت این محصول می کشونه!
منبع: ExpReview
سلام به همگی
شاید باورتون نشه
ولی وقتی پارسال "درک می یر" استعفا کرد
حس کردم باید یه مشکلی وجود داشته باشه آخه اون رئیس تیم طراحی Athlon 64 بود
حالا می فهمم چرا از AMD فرار کرد
AMD شركتي هست كه روي سود هست تمام شركت توليد كننده به APU چراغ سبز نشون دادند . AMD فعلا تمركزش روي موباليتي هست تا دسكتاپ . البته به نظر من بولدوزر هنوز زوده قضاوت . يك مادربرد خوب ميتونه قدرت كاملش رو به رخ بكشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)