تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 97 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان

من جدیدم

میخواستم بگم اگه نمیتونین بازیکنی رو بخرین،تیمش رو انتخاب کنین.بعد از طرف باشگاه اول به باشگاه دوم پیشنهاد خرید بدین.حتی مجانی!!!!.........بعد هم از طرف باشگاه دوم با پیشنهاد باشگاه اول موافقت کنید...............خودمم نفهمیدم چی گفتم...........

مثلا من کاکا و پیرلو رو مجانی از میلان خریدم....نه دستمزد میدم و نه پول خرید....اونم با قراردادهای 5 ساله!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین......ضرر نداره.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

می خواستم بدونم این work permit مخصوص انگلیس یا لیگ های دیگه هم این مشکل رو دارن؟
    در مورد Pato هم نظز بدید . ممنون
    سوال اول تون را نمی دونم ؟
    اما الکساندر پاتو مفت هم نمی ارزد. به نظر من خوب نیست بازیکن از youth team خودت بیاری بهتره.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان

من جدیدم

میخواستم بگم اگه نمیتونین بازیکنی رو بخرین،تیمش رو انتخاب کنین.بعد از طرف باشگاه اول به باشگاه دوم پیشنهاد خرید بدین.حتی مجانی!!!!.........بعد هم از طرف باشگاه دوم با پیشنهاد باشگاه اول موافقت کنید...............خودمم نفهمیدم چی گفتم...........

مثلا من کاکا و پیرلو رو مجانی از میلان خریدم....نه دستمزد میدم و نه پول خرید....اونم با قراردادهای 5 ساله!!!!!!!
    پیشنهاد خوبیه ولی من برای بعضی از باشگاه ها که امتحان کرده بودم قبلا می گفت ارزش این بازیکن بیشتر از این حرفها هستش و مفت نمی تونی بگیری البته بازیکنان لیگ انگلیس.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام دوستان

من جدیدم

میشه یه کمی توضیح بدی.منظورت اینه که دو تا پلیر داشته باشیم و با دو تا باشگاه مختلف؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میشه یه کمی توضیح بدی.منظورت اینه که دو تا پلیر داشته باشیم و با دو تا باشگاه مختلف؟

بله درست فهمیدی.

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

می خواستم بدونم این work permit مخصوص انگلیس یا لیگ های دیگه هم این مشکل رو دارن؟
    اصلا این قانون چی هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

قانون اجازه کار کردن در کشور انگلیس.
    یعنی کسی که می خواد در فوتبال انگلیس مشغول باشه در حقیقت یک کارگر یا کارمند محسوب میشه و طبق قانون باید در سال چند تا(چند تا؟)بازی برای تیم ملی کشورش داشته باشه تا اجازه کار در انگلیس بهش بدن تا بتونه در یکی از باشگاههای انگلیس مشغول بشه.
    فکر می کنم آندو تیموریان یا حسین کعبی این مشکل رو داشتن.

البته من خودم هم برای بازی در تیم منچستر انگلیس این مشکل رو داشتم تا اینکه از خواب پریدم و فهمیدم خواب دیدم منچستر منو می خواد(مزاحی بیش نبود)
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قانون اجازه کار کردن در کشور انگلیس.
    یعنی کسی که می خواد در فوتبال انگلیس مشغول باشه در حقیقت یک کارگر یا کارمند محسوب میشه و طبق قانون باید در سال چند تا(چند تا؟)بازی برای تیم ملی کشورش داشته باشه تا اجازه کار در انگلیس بهش بدن تا بتونه در یکی از باشگاههای انگلیس مشغول بشه.
    فکر می کنم آندو تیموریان یا حسین کعبی این مشکل رو داشتن.

البته من خودم هم برای بازی در تیم منچستر انگلیس این مشکل رو داشتم تا اینکه از خواب پریدم و فهمیدم خواب دیدم منچستر منو می خواد(مزاحی بیش نبود)
    موفق باشید

گفتما چلسی هم این بامبول را برای من در اورد.
    اخه منو به جای فرانک یا دروگبا میخواستند.(جدی می گم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دقیقا...بعد از خرید بازیکن،میتونی از تیم دوم انصراف بدی....و اگه هم نتونستین بازیکنی رو بخرین میتونین مجانی به عنوان بازیکن قرضی ازش استفاده کنین.

مثلا من تیم منچستر یونایتد بودم ولی لمپارد رو با فقط با 3 میلیون از چلسی به مدت 1 سال قرض گرفتم....البته هر سال میشه این قرارداد رو تمدید کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •