البته اين لباس پرسپوليس رو هم يه يه جوري بفرست يا بگو از كجا گير آوردي منم دانلود كنم بريزم لباس رو پچ آماده رو تحويل بدم
البته اين لباس پرسپوليس رو هم يه يه جوري بفرست يا بگو از كجا گير آوردي منم دانلود كنم بريزم لباس رو پچ آماده رو تحويل بدم
آقایون سلام . چند روزیه که من فیفا 08 با گزارش عادل فردوسی پور رو خریدم . گزارش بسیار عالیه . ولی باید بگم که در رابطه با لیگ ایران و تیم ملی ، گلاب به روتون ، ریـــــــــدن !
راستش میخواستم از شما پچر های خوب درخواست بکنم که پچ لباس ها و چهره های لیگ برتر رو برا دانلود بذارید که من بریزم روی بازی . چون توی این افتضاح نوین پندار ، نه چهره کسی طراحی شده نه لباسی . فقط گزارش هست که باعث میشه آدم از خریدش نسوزه!
هرچی نیاز هست بگید اطلاعات میدم ، لطف کنید ، جون من ، پچ لباس و چهره های لیگ برتر رو بذارید .
ممنون .
برای دانلود پچ لباس برو توی این سایتاین سایت بهتره از این پچ لباس رو بگیر درضمن اگه حجم چهره ها هم کم بود بگیر با تشکر امید وارم بتونم جبران کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی من این پچ که شما اماده کردید رو باید چطور به فیفا انتقال بدم؟ در بارهی این هم توضیح بدینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همين الان دارم پچ ليگ برتر همراه با تيم ملي ايران رو ميسازم همراه با لباس هاي داخل و خارج براي تو كه نگي پرسپوليس نيست
آي قربون اين استعدادت بشم يه تيم پرسپوليس رو نميتوني با كريشن مستر اضافه كني به فيفا؟
مشكلت اينه بي حوصله هستي دقت كن به آيكن هاي نرم افزار انگليسي هاش رو بخون ببين چي نوشته باور كن كسي انگليسي هم نتونه بخونه از روي آيكونها ميتونه تشخيص بده كه بايد چيكار كنه
پچ من در واقع اسكلت ليگ هست كسي اينو بريزه ميتونه اسم هاي بازيكنان رو از تو خود بازي تغيير بده
با تشکر بسیاااااااااااااار فراوان اخه باید توی این دنیا یکی مثل من پیدا بشه که استعدادهای شما مشخص بشه با تشکر منتظرم ببینم چی میسازی می خوام کف کنم ها؟
از ما به دل نگيريا من يكم شوخم الهي قربونت بشم
منظورم اينه كه اگه حوصله به خرج بدي ميتوني كار كني با كريشن مستر
وگرنه شكي تو استعدادت نيست داداشي
ببين پچ رو اگه امروز بخواي ناقص تحويل ميدم ولي اگه تا فردا مهلت بدي يه پچ تميز ومنظم ميسازم چون خودت ميدوني پچ ساختن هميشه طول ميكشه پچي كه علي مظفري ساخت 6 ماه طول كشيد
فقط چهار تيم ديگه مونده مهلت بدي فردا اسامي و صورتهاشونو هم رديف ميكنم
چشم تو جوووووووووووووووووووووووو نبخواه منتظر پچ زیبات هستم پس تا فردا
خيلي مخلصيم الان مونده فقط اسامي بازيكنان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)