تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 79 از 151 اولاول ... 296975767778798081828389129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ضمن تشکر فراوان میتونم بگم دیتابیستون دقیقا همونه که مد نظرم بود و تقریبا همون طوری که فکر می کردم باید 2 تا ارتباط برقرار می کردیم (یعنی مثلا اول حاضرین را به دست آورده و در کوییری دوم که مربوط به نمرات بود از آن استفاده می کردیم)

حالا اگه ممکنه یکم درباره نحوه انجام این کار توضیح بدید.
    ممنون...
    میتونم اضافه کنم که برای کامل کردن این نمونه، ضمن افزودن فیلدهای مورد نیاز بیشتر، میشه فرم هایی رو برای ورود اطلاعات به جداول، طراحی کرد.
    منظورتون از نحوه انجام کار، کدوم قسمتش هست؟ از کجاش رو میخواین بیشتر بدونین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

میتونم اضافه کنم که برای کامل کردن این نمونه، ضمن افزودن فیلدهای مورد نیاز بیشتر، میشه فرم هایی رو برای ورود اطلاعات به جداول، طراحی کرد.
    منظورتون از نحوه انجام کار، کدوم قسمتش هست؟ از کجاش رو میخواین بیشتر بدونین؟
    شاید این چیزی که می خوام بگم از دید شما یک مسئله ساده باشه اما....

اما مشکل من "نحوه ایجاد ریپورت" است.
    البته به این شکل که شما انجام دادید که از یک report در یک report دیگر استفاده کردید
    اگه میشه در این رابطه توضیح بفرمایید که دیگه مزاحمتون نشم...

با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شاید این چیزی که می خوام بگم از دید شما یک مسئله ساده باشه اما....

اما مشکل من "نحوه ایجاد ریپورت" است.
    البته به این شکل که شما انجام دادید که از یک report در یک report دیگر استفاده کردید
    اگه میشه در این رابطه توضیح بفرمایید که دیگه مزاحمتون نشم...

با تشکر
    خواهش میکنم، مراحمید !

بطور اجمالی وقتی جداول 1 و 2 و 3 رو داشته باشیم که رابطه 1 با 2 ، یک رابطه One-to-Many هست، همچنین رابطه 1 با 3 هم یک رابطه One-to-Many ، و بخواییم در گزارشمون از هر سه این جدول ها استفاده کنیم و نتایج رو بر حسب یک فیلد مشترکشون گروهبندی ( ف ی ل ت ر) کنیم، اون وقت (به نظر من) برای یکی از جداول 2 یا 3 میشه از قابلیت Grouping استفاده کرد و برای اون یکی دیگه از یک sub-report ( با Link master Field و Link Child Field فیلد مشترک ).

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خواهش میکنم، مراحمید !

بطور اجمالی وقتی جداول 1 و 2 و 3 رو داشته باشیم که رابطه 1 با 2 ، یک رابطه One-to-Many هست، همچنین رابطه 1 با 3 هم یک رابطه One-to-Many ، و بخواییم در گزارشمون از هر سه این جدول ها استفاده کنیم و نتایج رو بر حسب یک فیلد مشترکشون گروهبندی ( ف ی ل ت ر) کنیم، اون وقت (به نظر من) برای یکی از جداول 2 یا 3 میشه از قابلیت Grouping استفاده کرد و برای اون یکی دیگه از یک sub-report ( با Link master Field و Link Child Field فیلد مشترک ).
    می خواستم این قسمت آخر رو توضیح بدید (ایجاد sub report)
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

می خواستم این قسمت آخر رو توضیح بدید (ایجاد sub report)
    با تشکر
    سلام،
    اصولا sub-report ها و sub-form ها در مواقعی کاربرد دارن که رکوردهای فرم/گزارش اصلی، یک رابطه یک به چند ، با رکوردهای یک جدول یا کوئری دیگه ای که همزمان نیاز به نمایش اونا در فرم/گزارش اصلی هست، داشته باشن. برای ساخت اونها هم به چند روش میشه عمل کرد، که یکیش استفاده از ویزارد ساخت فرم/گزارشه. یکیش هم ساخت یک فرم/گزارش بعنوان ساب فرم/گزارشه و بعد drag and drop کردن اون در فرم اصلی؛ و یا استفاده از دکمه ساخت ساب فرم/گزارش در فرم/گزارش اصلی و سپس تعیین مشخصات Sorce Object, Link Master Fields و Link Child Fields اون بطور دستی . که در مشخصه Link Master Fields ،فیلد کلید اصلی فرم/گزارش اصلی، PK ، و در Link Child Fields ، فیلد کلید خارجی فرم/گزارش دوم که بعنوان ساب فرم/گزارش قراره استفاده بشه ، FK ، انتخاب و درج میشه.
    Last edited by mohammad96; 07-07-2009 at 00:13.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

چند سوال...
    1ـ چگونه یک text box را به فلان فیلد وصل کنم؟
    (من یک text box می گذارم و به کمک قسمت Control Source از سربرگ Data مثلا فیلد ID را به صورت ([Personely]![ID]=) در آن مقدار دهی می کنم اما در خروجی چیزی جز ?Name# نشان نمی دهد)

2ـ وقتی هم که مثلا 2 تا subReport می گذارم اطلاعات را به صورت یکجا نشان می دهد یعنی همه اطلاعات فلان جدول را نشان می دهد و بعد هم اطلاعات جدول دوم را نشان می دهد در صورتی می خواهم اطلاعات هر شخص را مجزا نشان دهد.

البته فکر می کنم اگه مشکل اول برطرف شود مشکل دوم هم حل شود...

این هم ارتباط جداولی که من با اونا کار دارم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیح:
    جداول ثبت کلاس و کلاس در اینجا نقشی ندارند
    جدول موضوع در اصل اطلاعات کلاس هاست

در ضمن ببخشید دیگه، من با ویزارد کار کردم و با روش دستی مشکل دارم.
    Last edited by ahmad_r; 10-07-2009 at 15:58.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چند سوال...
    1ـ چگونه یک text box را به فلان فیلد وصل کنم؟
    (من یک text box می گذارم و به کمک قسمت Control Source از سربرگ Data مثلا فیلد ID را به صورت ([Personely]![ID]=) در آن مقدار دهی می کنم اما در خروجی چیزی جز ?Name# نشان نمی دهد)

2ـ وقتی هم که مثلا 2 تا subReport می گذارم اطلاعات را به صورت یکجا نشان می دهد یعنی همه اطلاعات فلان جدول را نشان می دهد و بعد هم اطلاعات جدول دوم را نشان می دهد در صورتی می خواهم اطلاعات هر شخص را مجزا نشان دهد.

البته فکر می کنم اگه مشکل اول برطرف شود مشکل دوم هم حل شود...

این هم ارتباط جداولی که من با اونا کار دارم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیح:
    جداول ثبت کلاس و کلاس در اینجا نقشی ندارند
    جدول موضوع در اصل اطلاعات کلاس هاست

در ضمن ببخشید دیگه، من با ویزارد کار کردم و با روش دستی مشکل دارم.
    سلام،

اول بگم که مستحب موکد هست که برای همه جدولها یک فیلد ID بعنوان Primary Key درست بشه که این در بعضی از جدولهای شما مشاهده نمیشه! بعد اینکه من جدول Mozoe رو نفهمیدم چی هست و چی کار قراره بکنه و به جدول Tarikh چه کار داره؟ بعد اینکه چرا جداول Nomarat و Hazerin با جدول Kelas هیچ ارتباطی ندارن؟!

1) وقتی فیلد مورد نظر، در جدول یا کوئری که فرم/گزارش بر اساس آن ساخته شده ( یعنی در قسمت Record Source فرم/گزارش) موجود باشه، اون وقت اون فیلد در کمبو باکس جلوی Control Source موجوده و فقط کافیه اونو انتخاب کنی.
    2) به گمانم مشخصه Link Master Field و Link Child Field سابریپورتها بدرستی تنظیم نشده باشه.

اگه براتون مقدور باشه که خود دیتابیس رو بذارید که از نزدیک بشه بهش نگاهی کرد، خیلی بهتر تر میشه.

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

دوستان لطف می کنید یه کار access که خیلی روش کار شده بذارید اینجا من یه ذره باهاش ور برم شاید یه چیزی یاد گرفتم!!
    آخه من اصلا تا حالا یه همچین فایلی ندیدم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام،

اول بگم که مستحب موکد هست که برای همه جدولها یک فیلد ID بعنوان Primary Key درست بشه که این در بعضی از جدولهای شما مشاهده نمیشه! بعد اینکه من جدول Mozoe رو نفهمیدم چی هست و چی کار قراره بکنه و به جدول Tarikh چه کار داره؟ بعد اینکه چرا جداول Nomarat و Hazerin با جدول Kelas هیچ ارتباطی ندارن؟!

1) وقتی فیلد مورد نظر، در جدول یا کوئری که فرم/گزارش بر اساس آن ساخته شده ( یعنی در قسمت Record Source فرم/گزارش) موجود باشه، اون وقت اون فیلد در کمبو باکس جلوی Control Source موجوده و فقط کافیه اونو انتخاب کنی.
    2) به گمانم مشخصه Link Master Field و Link Child Field سابریپورتها بدرستی تنظیم نشده باشه.

اگه براتون مقدور باشه که خود دیتابیس رو بذارید که از نزدیک بشه بهش نگاهی کرد، خیلی بهتر تر میشه.
    1_ آنجاهایی که از یک PrimaryKey استفاده نکرده ام به جای آن از دو فیلد کلید کمک گرفته ام چرا که مثلا یک شخص نباید در جدول Hazerin دو اطلاعات مشابه داشته باشد لذا دو فیلد کلید داریم TarikhID و PersonelyID

2_ جدول Mozoe بانک من در اصل همان جدول Class بانک شماست. (لازم به ذکر است برنامه من در اصل همان برنامه کلاس و درس و دانشگاه نیست برای جای دیگری است که شبیه به آن است و تفاوتهایی دارد لذا اینکه می بینید یجوریه مال اینه)
    شاید بهتر بود اسمشو می گذاشتم Barname چراکه ربطش با جدول Tarikh اینه که مثلا فلان برنامه در فلان تاریخ برگزار شد حال کد افراد حاضر در این تاریخ به اضافه کد تاریخ حضور در جدول Hazerin اضافه می شود تا حاضری آن را زده شده باشد همچنین نمره کسب شده آن هم به همین ترتیب در جدول Nomarat (همراه با نمره کسب شده) اضافه می شود

3_ در مورد جدول Kelas... (لازم به ذکر است برنامه من در اصل همان برنامه کلاس و درس و دانشگاه نیست....) Kelas را فعلا بی خیال ربطی به سوالم نداره

4_ حجم دیتا بیسم خیلی زیاد و سرعتم فوق العاده کمه وگرنه همون اول این کارو میکردم اما تلاشمو می کنم

بازم ممنونم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان لطف می کنید یه کار access که خیلی روش کار شده بذارید اینجا من یه ذره باهاش ور برم شاید یه چیزی یاد گرفتم!!
    آخه من اصلا تا حالا یه همچین فایلی ندیدم
    ممنون
    سلام،

همون دیتابیس های نمونه خود اکسس که هست. مثلا Northwind.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •