وقتی product code رو enable میکنم و روی write کلیک میکنم,گوشه ی پایین سمت چپ پنجره مینویسه writing ...Error
وقتی product code رو enable میکنم و روی write کلیک میکنم,گوشه ی پایین سمت چپ پنجره مینویسه writing ...Error
................ لطفا پاک شود..................
Last edited by metana; 10-02-2009 at 20:03. دليل: بی ربطی به تاپیک...
موقعی که میخوای نحوه ی اتصال usb رو انتخاب کنی اول روی Media برو و مکث کن تا کامپیوترت پیغام بده بعد برو رو حالت پی سی سوییت و انتخاب کن...بعد کد رو بنویس ببین قبول میکنه...خبرشو بده
اگه فلش میخوای اینجا جاش نیست
اما اگه میخوای آپدیت کنی صفحه اول همین تاپیک هست
0536418
بفرما
خیییییییییلی ممنون DJ.Mamalجون
درست شد. اول اپدیت NNSرو دانلود کردم بعد همون کاری که گفتی بعدش هم writing new values...Done
دیشب نوکیا سافت ویر اپدیتر رو دانلود کردم,اگه امشب بتونم اپدیت کنم خیلی توپ میشه.
فقط یه سوال,اگه موقع اپدیت پروفایل روی جنرال باشه و من networkرو به umtsعوض کنم که زنگ نخوره مشکلی پیش نمیاد؟؟
Last edited by .SA33D.; 10-02-2009 at 20:29.
واااااااااااای این چرا اینجوری کرد
مثل بچه ادم داشت میرفتا!!! نیم ساعت که شد رسید به 44mg یهو یه ارور مسخره داد
نوشته بود علت ناموفق بودنش یا از کابل یا از پایین بودن کیفیت اینترنت بوده...که جفتشون جوک بودن.اخه توی 20 دقیقه نزدیک 60%رفته بود کابل هم سالمه سالم,وقتی retryکردم هم باز همونو گفت ,یه بار کلا از اول شروع کردم باز هم... یعنی اشکال از کجاست؟؟
![]()
اپدیتر رو دوباره نصب کن...سیستم رو ریست کن و دوباره تست کن...
باید درست بشه
اگه نشد متن ارور رو بنویس
با موفقیت به 9.42 آپدیت کردم
5310
با استفاده از بلوتوث نمیشه آپدیت کرد ؟ آخه من کابل گوشی رو ندارم و قیمتش هم 7 تومنه...
اگر بخوام بدم بیرون برام آپدیتش کنن باید کجا برم ؟ و چند میگیرن ؟( من یکبار رفتم نمایندگی خدمات طلایی نوکیا گفت آپدیت نمیکنیم...)
خوبه
مدل گوشیت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)