نمیخام گله کنم ولی بودن دوستانی که کمک نکردن و بودن دوستانی که از جون و دل کمک کردن دست همشونو به گرمی میفشاریم
نمیخام گله کنم ولی بودن دوستانی که کمک نکردن و بودن دوستانی که از جون و دل کمک کردن دست همشونو به گرمی میفشاریم
با سلام مجدد امیدوارم مشکلات رفع بشه بتونیم دوباره کنار هم باشیم
دوستان سعی کنید همیشه به روز باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به تاپیک قدیمی با کاربرای قدیمی
Majeed
برنامه نویسی
با سلام اولین برنامه نوشته شده با وی بیسیک
این رو داشته باشید تا برسیم به توضیحات
توضیحات:
تمامی دستورات بین ماژول قرار گرفته یعنی خطوط 3 تا 15
در خط 5 main اصلی تعریف شده و دستورات اجرایی در داخل ساب مین یعنی خطوط 7و8 قرار گرفته
کار نمایش پیغام Hello World! رو توی خط 7 میبینیم که با دستور Console.out.Write یک خروجی به کنسول گرفتیم
برنامه Hello World همزبان در سه زبان مختلف ++C
VB.NET
JAVA
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
مرسی فقط دعا کن بتونم به قولی که دادم عمل کنم
پیش بچه های این تایپیک رو سفید باشم
تو سورس کد سه تایی دقت کنید
هر سه این برنامه ها کارشون نمایش یک پیغامه
ولی نحو ه ی نوشتنش با هم تفاوت داره
در جهت مشارکت در بحث هم میشه با این نکته مبحث رو ادامه داد:
که به >> عملگر خروجی میگن در واقع که مقادیر رو در سمت راستش به خروجی سمت چتش می بره که در اینجا عبارت "hello world.." رو به خروجی cout که به صفحه نمایش اشاره داره میفرسته که نتیجه نمایش عبارت در صفحه ی نمایش میشه.
شاید برای دوستانی که این با کامپایلر های قدیمی کار کرده باشند std:: جای سوال باشه که چرا قبل از cout اومده این به این دلیل هست که دستور cout در فضای نام std تعریف شده. که البته برای جلوگیره از تکرار این میتونیم از عبارت using namespace std; بعد از هدر میشه اون رو گذاشت:
باز هم نکته ای که بشه برای شروع گفت اینه که برنامه در اصلی در سی در داخل تابع main هست و اون int که قبل از main نوشته میشه به این منظوره که این تابع خروجی صحیح دارد تا اونجایی که من می دونم , سی ++ که ماکروسافت برای خودش سفارشی کرده برگردون یک عدد صحیح به عنوان صحت اتمام برنامه, اجباری هست اما در بعضی از کامپایلر ها این کار اختیاری هست ..(در صورتی که استاندارد نویسی باید این باز گشت ذکر شود.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شی گرایی در دو زبان جاوا وبیسیک در این مثال حس میشه در اینحا هم نکته ای که بشه اون آن اشاره کرد, شباهت جاوا با C++ هست که دلیل این امر این است که جاوا از سی زاده شده است!! اما نباید این فکر رو کرد که جاوا زبانی کمتر از سی هست بلکه زبانی کامل مستقل و کاملا شی و .. می باشد(و با طرفدارانی مخصوص به خود!!! :-))) ) که در تمام زندگی امروزه ما اجین شده و در زمینه های امنیتی کار گشای ما می باشد.البته شی گرا بودنش مشکلاتی رو از این نظر ها بوجود اورده...
__________________________________________________ _______________
من خط مشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز رو برای ادامه تاپیک و آموزششون رو نمی دونم و یا به چه صورتی می خوان ادامه بدن.. با این حال توضیحاتی رو برای دوستان که بدون پس زمینه ذهنی به این مطالب برخود کردن دادم بازم اگر پست هام مشکلی داشته باشه کاملا میتونن حذف یا ادیت کند.
بازم خوشحالم که پس از مدت ها بحث های علمی رو دوباره داخل این بخش شواهد خواهیم بود با تشکر Adrien![]()
Last edited by samasara; 16-09-2013 at 12:21.
ممنونم از شما
خط مشی من ادامه برنامه نویسی هستش تا برسیم به اکسپلویت نویسی
Last edited by ADRIEN; 15-09-2013 at 23:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)