به نظرم این راهنمایی دیگه اسمش مشاوره نیست. مطمئننا هیچ کمپانی نمیتونه از Popularity نون بخوره.نمی تونیم بگیم چون پاناسونیک Popularity بالایی داشته ، پس به همین دلیل بوده که تو سه ماه، 95% فروش پلاسماش زیاد شده.خود من یکی اصلا نه آمار فروش و نه اسم یه کمپانی واسم اهمیت نداره .اما پاناسونیک الان بهتر از بقیه داره عمل میکنه. اطمینان داشته باشید که پاناسونیک و پایونیر به این فکر نمی کنند که هیچ رقیبی ندارند و بازار رو بین خودشون تقسیم کنند.ولی وقتی قصد خرید پلاسما داراید این حق رو به این دو کمپانی باید داد که اول محصولات این دو رو یه نگاهی کرد بعد به سمت کمپانی های دیگه برید نه اینکه یه دفعه بگیم چون ریسک کردن کار خوبیه پس یه راست بریم سراغ کمپانی های دیگه. دوست داری چند تا لینک از ایراد های بی شمار پلاسما های غیر حرفه ای واست بزارم؟در حالی که روی همین پلاسما ها مشخصات و کنتراست های بالایی درج شده بود.از Side effect گرفته تا Jerking , ghosting و burning و کاهش کنتراست در لبه های تصویر ....
كاري با بقيه صحبتهاي شما ندارم ولي يك ميليون لينك شما بزاري باز من ميگم اين ها همگي حرف هستش
خوب نیازی به جواب نیست.از دو پست بالا همه چیز معلومه.همین جا بحث تموم میشه.
خوب لابد اگه از flickering موتور تحفه DINe در PS-50Q91HDX 50 و چند مدل پلاسما و یا حتی LCD میگفتم ،شما در جواب میگفتید من دارم و همچین مشکلی رو نداره.
The DNIe (Dynamic Image Natural engine) setting has problems causing flickering
اما دوست عزیز مطمئن باشید که این رو برای شما نداشتم . اینو برای دوستانی میزارم که بر حسب نیاز به این تاپیک مراجعه میکنند و بیشتر به واقعیات توجه میکنند تا اینکه اظهاراتی از روی تعصب و فن بوی وارانه که روی برند خاصی پافشاری کنه.
هر چند نیازی به جواب نبود و از 2 پست بالا همه چیز مشخص بود.
دوستان مي شه نظرتون رو راجع به خريدن lcd 40 w 300 sonyبگين؟
فكر كنم حدود 2700 ميليون باشه.
ممنونم
اگر میتونی 300تومن بیشتر کنی میتونی x350 رو بخری که خیلی بهتر از w300 هست.