تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 97 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

سلام دوستان

من چند هفته اي ميشه دنبال يك ال سي دي 37 اينچ خوب براي خانه هستم و بين چند مدل گير كردم

اولن اينكه اگر شما بخاين 2200 با ميز و سينما خانگي خرج كنيد كدام مجموعه را معرفي ميكنيد ؟

و اينكه من اين مدل هارو در نظر دارم :

samsung 37R88

sony 37s310
    اگر قيمت و زيبايي رو در نظر بگيري سامسونگ

اگر حرفه اي بودن و nature color و براویا رو مد نظر داری سوني

سامسونگ در 32 اينچ حرف اول رو در تمام برندها ميزنه .
    اسپم

هنوز همه 32 اينچ ها به طور کامل وارد بازار نشدند که يه کمپاني بخواد حرف اول رو بزنه

سلام ...

دوستان تلويزيون مدل KDL-32XBR6 سوني وارد بازار امريکا شده با قيمت تقريبي 1200 دلار.

ميخواستم بدونم اين تلويزيون وارد ايران هم ميشه ؟ با توجه به اينکه من بعد کمي جستجو ديدم که مدل

تقريبا مشابهي ( KDL-32W400A ) قراره وارد آسيا بشه ، به نظرتون مورد اول هم به ايران راه پيدا ميکنه ؟

چون من ميخواستم که مورد اولي رو خريداري کنم ( سري XBR نه W رو ) اما حالا کاملا نا اميد شدم چون

مثل اينکه مختص به امريکاست ! از طرفي نميدونم آيا سوني اين مدل رو براي آسيا هم با نام ديگه در نظر

ميگيره يا نه ؟ يا نه اصلا همونطوري ممکنه در ايران يافت بشه ؟

سوال ديگه اي که داشتم اينه که هدف اين تغيير نام مدل ها در اروپا و امريکا و آسيا چيه ؟ انحصاري کردن ؟

اصلا براي چي يک مدل نبايد در مناطق ديگه هم وجود داشته باشه ؟

پيشاپيش ممنون ...
    تو ایرا ن هر چیزی ممکنه که پیدا شه ،ممکنه اون مدل هم با قیمت گرون تر پیدا بشه.
    من LCD های سونی رو ساخت کارخانه های اسپانیا و مکزیک سونی بودند رو دیدم، که احتمالا بعضی از مدل های اون مال رجیون آسیا نیستند.مثلا لپ تاپ های سری SZ سونی رو که میاد توی ایران یک در میان یا ساخت آمریکا هستند یا ژاپن.
    ممکنه اون مدل هم ورد بشه.اما مسلما گرونتر خواهد بود به دلیل هزینه مسافت.
    این نامگذاری مختلف بدلیل شرایط هر کشور هست.مثلا فعالیت در مارکت ژاپن بدلیل وجود پیشرفته ترین فناوری ها در این کشور بسیار مشکله.خیلی از کمپانی ها مانند سامسونگ کاملا شعبه خودشون رو توی این کشور بدلیل فروش بد بستند.
    LCD های ما نیازی بداشتن ----T ندارند پس نیازی نداریم هزینه بیشتری بابت این فناوری داده باشیم.همچنین دلایل دیگر هم مانند قواننی کپی رایت برای رجیون بندی محصولات وجود داره.از طرفی هیچ کمپانی نمی تونه روی دو محصول متفاوت، نامگذاری مشابه انجام بده.

نظرت در موردش چيه ؟ آيا بهتر از پلاسماي چيني يا سنگاپوري پاناسونيک نيست با اين مشخصات ؟ مگه پلاسما هاي سامسونگ خوب نيستن ؟ توي خيلي از سايت ها پلاسماهاي سامسونگ جز بهترين ها معرفي شدن !

سينما خانوادگي تا 500 تومن کدوم مدلش خوبه با اين پلاسما ؟

ممنون ميشم اگر نظرتون رو در مورد اين دو تا پلاسما هم بدونم حتما :

LG

42PG20

42PG30

42PG60
    شما بهتر تصوير يه پلاسماي پاناسونيک يا پاييونير رو در حال آپ اسکلينگ ببيني بعد بخواي با کمپاني هاي ديگه مقايسه کني.

به نظرتون با اين مدل هاي جديد و بهتر پلاسما که سامسونگ و ال جي زدن باز هم مطلقا پاناسونيک و پايونير رو قبول داريد ؟ يه نگاه به محصولات 2008 پلاسما اين دو شرکت بندازيد ! ممنون

اين مدل هاي پلاسماي الجي و سامسونگ رو ببينيد :

LG

PG30
    PG60
    PG20

SAMSUNG

Q99
    Q98
    550S1
    77F
    A410C1
    اگر هميشه دوست داري به مشخصات و تبليغان توجه کني بهت پيشنهاد ميکنم که يه سر به مارکت پلاسما و LCD هاي چيني بزني که اونجا بازار Fake رونق خوبي داره و بهترين LCD و پلاسما هاي دنيا رو اونجا ميزنند!
    سلام خسته نباشيد.
    يه درخواستي داشتم .ميخواستم بدونم شما از ميان تلويزيونهاي LCD کدوم مدل را پيشنهاد ميکنيد؟
    از بين samsong و panasonic حدودا 3 تا 3.5 ميليون تومان ميتونم پول بدم
    ممنون ميشم راهنماييم کنيد
    سامسونگ

من کلا اين عقيده رو دارم که سامسونگ محصول بدي بيرون نميده
    .

خوب تا چند سال پيش هم که محصول خوب بيرون نميداد! سامسونگ هنوز جا داره تا بتونه سطح کيفي همه محصولاتش رو بالا ببره.

سعيد جان نميشه گفت LG پلاسما بد ميزنه که و نميشه گفت فقط پايونير و پاناسونيک پلاسما خوب ميزنن !
    کسي نگفت LG بد ميزنه
    ولي دو کمپاني فوق مدت زياديه که دارن پلاسما توليد ميکنند و در هر مدل هم به تکامل بيشتري رسيدند.مسلاما نمي تونم و اين ريسک رو نمي کنم که پول بابت پلاسماي يه کمپاني ديگه بدم.

من حرفاي دوستان رو خوندم و خيلي هاشو قبول دارم اما نميشه گفت هيچ وقت هيچ برندي نميتونه توي پلاسما به فلان شرکت ها برسه يا حتي توي ال سي دي
    يه پيشنهاد دارم چرا LCD هاي LG رو try نمي کني؟
    Last edited by shenhaye_zaman; 01-06-2008 at 15:49.

2. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون

به نظرتون ال سي دي هاي سري جديد اسكارلت ال جي چطورن ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by babialex; 01-06-2008 at 16:03.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اسپم

هنوز همه 32 اينچ ها به طور کامل وارد بازار نشدند که يه کمپاني بخواد حرف اول رو بزنه
    شرمنده ولی من اینو تایید میکنم که سامسونگ در 32 اینچ حرف اول رو میزنه . کاری هم به ایران ندارم !

حالا به قول شما اسپم یا هرچیزی که بخواد باشه .

کسي نگفت Lg بد ميزنه
    ولي دو کمپاني فوق مدت زياديه که دارن پلاسما توليد ميکنند و در هر مدل هم به تکامل بيشتري رسيدند.مسلاما نمي تونم و اين ريسک رو نمي کنم که پول بابت پلاسماي يه کمپاني ديگه بدم.
    کسی هم نگفت 2 کمپانی فوق پلاسما بد میزنه !

من عاشق ریسک کردنم . از یکنواختی حالم به هم میخوره . ریسک کن تا همه چیز رو تجربه کنی چه خوب و چه بد .

من پلاسما سامسونگ دارم و هیچ نارضایتی ازش ندارم .

با این طرز فکر که این کمپانی یه عمره داره اینو میزنه و هیچ کمپانی بهش نمیرسه معلومه مشاوره چی میشه دیگه !

خدا نکنه بین ماها یه کمپانی اسم در کنه . دیگه وامصیبتا !

به نظرتون ال سي دي هاي سري جديد اسكارلت ال جي چطورن ؟
    همه کمپانیها خوبن . Lg هم عالیه و به نظر من انتخاب کن تا طعم ریسک رو بچشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

من اینو تایید میکنم که سامسونگ در 32 اینچ حرف اول رو میزنه
    منظورم بازار جهانی بود
    خوب در این مورد بحثی با کسی نمیکنم.زیاد مهم نیست

دوست عزیز من با نظر شما در مورد پلاسما مخالفم.مثل این میمونه که به فرض به جای خرید یه یخچال جنرال بیایم یه سامسونگ یا الجی یاBEEM بخریم به این دلیل که ریسک کردن کار خوبیه. یا مثلا به جای هدفون سونی.....
    به نظرم این راهنمایی دیگه اسمش مشاوره نیست. مطمئننا هیچ کمپانی نمیتونه از Popularity نون بخوره.نمی تونیم بگیم چون پاناسونیک
    Popularity بالایی داشته ، پس به همین دلیل بوده که تو سه ماه، 95% فروش پلاسماش زیاد شده.خود من یکی اصلا نه آمار فروش و نه اسم یه کمپانی واسم اهمیت نداره .اما پاناسونیک الان بهتر از بقیه داره عمل میکنه. اطمینان داشته باشید که پاناسونیک و پایونیر به این فکر نمی کنند که هیچ رقیبی ندارند و بازار رو بین خودشون تقسیم کنند.ولی وقتی قصد خرید پلاسما داراید این حق رو به این دو کمپانی باید داد که اول محصولات این دو رو یه نگاهی کرد بعد به سمت کمپانی های دیگه برید نه اینکه یه دفعه بگیم چون ریسک کردن کار خوبیه پس یه راست بریم سراغ کمپانی های دیگه. دوست داری چند تا لینک از ایراد های بی شمار پلاسما های غیر حرفه ای واست بزارم؟در حالی که روی همین پلاسما ها مشخصات و کنتراست های بالایی درج شده بود.از Side effect گرفته تا Jerking , ghosting و burning و کاهش کنتراست در لبه های تصویر .هیچ کس نمی گه سامسونگ و ال جی پلاسما های مزخرف تولید می کنند.اتفاقا این دو کمپانی در هر چهار رده فعالیت دارند( پلاسما ،LCD ، CRT ، پروجکشن ) و همچنین از طرفی کسی هم نمی گه پاناسونیک بهنرین رو میزنه و شما می دونی که همیشه گفتم این کلام با ادبیات مشاوره سنخیت نداره.ولی این کمپانی الان داره بهتر از بقیه عمل میکنه.
    Last edited by shenhaye_zaman; 02-06-2008 at 07:57.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

كاري با بقيه صحبتهاي شما ندارم ولي :

دوست داری چند تا لینک از ایراد های بی شمار پلاسما های غیر حرفه ای واست بزارم؟در
    يك ميليون لينك شما بزاري باز من ميگم اين ها همگي حرف هستش .

تا من چيزي رو با چشم خودم نبينم باور نميكنم . شماا خودت ديدي پاناسونيك خوبه و منم ديدم سامسونگ خوبه . پس واسه اينكه بگيم كدوم بهتره بايد هر 2 محصول رو امتحان كنيم . كه من نكردم و مطمئنا شما هم امتحان نكردي .

موفق باشي .
    Last edited by S A M S U N G; 02-06-2008 at 08:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض lcd 40 w 300

دوستان مي شه نظرتون رو راجع به خريدن lcd 40 w 300 sonyبگين؟

فكر كنم حدود 2700 ميليون باشه.

ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

به نظرم این راهنمایی دیگه اسمش مشاوره نیست. مطمئننا هیچ کمپانی نمیتونه از Popularity نون بخوره.نمی تونیم بگیم چون پاناسونیک Popularity بالایی داشته ، پس به همین دلیل بوده که تو سه ماه، 95% فروش پلاسماش زیاد شده.خود من یکی اصلا نه آمار فروش و نه اسم یه کمپانی واسم اهمیت نداره .اما پاناسونیک الان بهتر از بقیه داره عمل میکنه. اطمینان داشته باشید که پاناسونیک و پایونیر به این فکر نمی کنند که هیچ رقیبی ندارند و بازار رو بین خودشون تقسیم کنند.ولی وقتی قصد خرید پلاسما داراید این حق رو به این دو کمپانی باید داد که اول محصولات این دو رو یه نگاهی کرد بعد به سمت کمپانی های دیگه برید نه اینکه یه دفعه بگیم چون ریسک کردن کار خوبیه پس یه راست بریم سراغ کمپانی های دیگه. دوست داری چند تا لینک از ایراد های بی شمار پلاسما های غیر حرفه ای واست بزارم؟در حالی که روی همین پلاسما ها مشخصات و کنتراست های بالایی درج شده بود.از Side effect گرفته تا Jerking , ghosting و burning و کاهش کنتراست در لبه های تصویر ....
    كاري با بقيه صحبتهاي شما ندارم ولي يك ميليون لينك شما بزاري باز من ميگم اين ها همگي حرف هستش
    خوب نیازی به جواب نیست.از دو پست بالا همه چیز معلومه.همین جا بحث تموم میشه.
    خوب لابد اگه از flickering موتور تحفه DINe در PS-50Q91HDX 50 و چند مدل پلاسما و یا حتی LCD میگفتم ،شما در جواب میگفتید من دارم و همچین مشکلی رو نداره.

The DNIe (Dynamic Image Natural engine) setting has problems causing flickering

اما دوست عزیز مطمئن باشید که این رو برای شما نداشتم . اینو برای دوستانی میزارم که بر حسب نیاز به این تاپیک مراجعه میکنند و بیشتر به واقعیات توجه میکنند تا اینکه اظهاراتی از روی تعصب و فن بوی وارانه که روی برند خاصی پافشاری کنه.
    هر چند نیازی به جواب نبود و از 2 پست بالا همه چیز مشخص بود.

ممنونم
    اگر میتونی 300تومن بیشتر کنی میتونی x350 رو بخری که خیلی بهتر از w300 هست.
    Last edited by shenhaye_zaman; 02-06-2008 at 15:07.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اما دوست عزیز مطمئن باشید که این رو برای شما نداشتم
    بنده هم هيچ كدوم از پستام واسه اطلاع شما نبود .

از مشاوره كردن شما معلومه فن بوي نيستين !

موفق باشي .

پروفشنال mazdakaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ممنونم
    بنظر من هم 300 هزار تومن دیگه بذار سری X350 بگیر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بنظر من هم 300 هزار تومن دیگه بذار سری X350 بگیر
    بنظر من هم سوني X350 بگير واقعا عاليه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •