سلام به استادان عزیز
من من کرک و یا سریال فعال سازی برنامه reget 5.2 را میخواستم
سلام به استادان عزیز
من من کرک و یا سریال فعال سازی برنامه reget 5.2 را میخواستم
بابا دمتون گرم یعنی هیچکس حاضر نیست یه جوابی به من بده . کم کمش که میتونستید بگید کرکش و ندارید دست شما درد نکنه .![]()
سلام
ورژن 1.2يا1.3 يا 1.4 company of heroes opposing front اگه هست لينكشو قرار دهيد
از اين صفحه دانلود كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود پتچ و كرك بازي پرنس آف پرشيا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز! بازی Company of Heroes: Opposing Front ورژنش 2.100.0 هست که در پایین منوی اصلی بازی دیده میشه.
احتیاجی به Patch های 1.2 يا 1.3 يا 1.4 نیست. بلکه این Patch ها فقط برای نسخه اصلی این بازی یعنی Company of Heroes لازمه.
Last edited by havas_1980; 15-01-2008 at 20:45.
سلام.اسم كامل بازيBlack است
برا PS2
گیم شارک PALداری
اگه بالا تر از اين ورژن هست خوب بگو
اگه پچشو هم داري بزار
همه Patch های بازی Company of Heroes: Opposing Front رو اینجا قرار میدم. تموم این Patch ها پشت سر هم منتشر شده و همگی دنباله همدیگرند.
یعنی اگه بخواهید Patch آخر رو نصب کنید باید به ترتیب اولی و دومی و سومی رو هم نصب کنید. سایز هر Patch در جلوی خودش درج شده.
Company of Heroes: Opposing Fronts v2.100 to v2.101 Patch Size: 140.5MB
Company of Heroes: Opposing Fronts v2.101 to v2.102 Patch Size: 5.3MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Company of Heroes: Opposing Fronts v2.102 to v2.103 Patch Size: 11.9MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Company of Heroes: Opposing Fronts v2.103 to v2.201 Patch Size: 115.4MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددریافت کراکهای همه Patch های بازی Company of Heroes: Opposing Front از این آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by havas_1980; 15-01-2008 at 23:38.
كسي سريال اينارو نداره ه ه؟
PyraCubes
The Gret Tree
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)