تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 183 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز

این هم جدیدترین ویدیو از گیم پلی بازی که حدود 6 ساعت پیش در انجمن گفت و گوی سایت 2kgames گذاشته شد. این ویدیو چند ساعت قبل در کنفرانس PAX East 2010 کانادا پخش شده که در اون مصاحبه ای هم با Denby Grace انجام شده.
    عنوان این ویدیو Mafia II - PhysX developer's diary هستش که همون طوری که از اسمش پیداست، پیشرفت های گرافیکی بازی را در بازی به نمایش میذاره.

کیفیت متوسط:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کیفیت خوب:
    کد:
    کیفیت HD (کیفیت عالی):
    کد:
    منابع:
    کد:
    کد:
    کد:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستانی که موفق به دیدن ویدیو نشدند، میتونند عکس های این ویدیو را در لینک زیر مشاهده کنند؛ در ضمن شما میتونید این ویدیو را با کیفیت HD از لینک زیر دانلود کنید.
    کد:
    WOW ....
    حتما این تریلر رو با کیفیت HD ببینید و قدرت PC رو تجربه کنید !!!!

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

کسی آپلود شده اش رو نداره؟(تریلر hd شو میگم)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کسی آپلود شده اش رو نداره؟(تریلر hd شو میگم)
    کد:

4. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من ديدمش.واقعا زيبا بود.من رو برد به دوران مافيا 1 و سال 2002 كه اومده بود.
    كاملا نسخه به روز شده مافيا 1 هستش.حتي راه رفتن كاراكتر هم مثل همونه.فقط يه خورده زاويه دوربين عوض شده و رفته بالاتر و فرق ديكه هم امكان كاور هستش كه ميشه بشت ديوارها و اجسام كاور كرفت.
    اميدوارم فقط از اين قفل جديد يوبي سافت روش استفاده نكنند.

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تریلرو دیدم فوق العاده بود واقعا مثل نسخه ی 1 عالی کار شده

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

مافيا معركس

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خیلی خوشچل موشچل بود

9. این کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به به واقعا مستفیضذز شدیم عجب باز تحریک شدیم برگردیم سره Geforce فیزیک کلا وسه وسه گره ...

11. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض برداشتی از Mafia II در PAX East 2010

مافیا II یکی از بزرگترین بازی های به نمایش گذاشته شده در تالار نمایش PAX East 2010 است که نسخه ی قابل بازی (دموی قابل بازی) برای اولین بار در این کنفرانس در دسترس عموم قرار داره. مافیا II شرح ماجراهای ویتو (Vito) و پیشرفت او تا تبدیل شدن به یک گانگستره. در زمان کوتاه 15 دقیقه ای که دموی بازی در اختیار من بود؛ من قصد فروختن سیگار به مردم کوچه و خیابان را داشتم که گروهی از رشوه گیرها و دلال ها برای به وجود آوردن مشکل روانه اونجا شدند. بعد از یک Cutscene طولانی ، آن ها کامیون Vito و رئیسش را آتش زدند. شما و گروهتون برای جبران این خسارت به پاتوق اونا میرید و اونجا را با میلیون ها گلوله و تعدادی کوکتل مولوتف داغون می کنید ، ولی در کمال تاسف متوجه میشید که اونا اونجا نیستند؛ بنابراین شما به کارخونه ی ریخته گری میرید (جایی که اونا مخفی شدند) و اینجا دوباره یه Cutscene طولانی دیگه پخش میشه که در اون نشون میده که رئیس شما با چوب بیس بال به صورت یه سری از افراد اونا ضربه میزنه و یه سری دیگه را با گلوله میکشه. اونا بی درنگ برای نجات جونشون فرار میکنند و کار شما اینه که همه ی اونا را بکشید تا ماموریتتون تموم بشه.

بازی از دید من (در حالی من روی یک مانیتور 32 اینچی حدود 2 فوتی بازی کردم) خوب بود، ولی عالی نبود. بریدگی های تصویر قابل توجهی در بازی وجود داشت و چون این نسخه ی دموی بازی بود به نظر من این ایراد رفع شدنیه. ولی جلوه های صوتی و انیمیشن های بازی بسیار با کیفیت بودند. البته به خاطر زمان کوتاهی که دمو در اختیار من بود، من نمیتونم کاملا در مورد جلوه های صوتی و Cutscene های داخل بازی توضیح بدم. بیشترین شکایت من از بخش رانندگی بازیه که بیش از حد واقع گرایانه است!!! ؛ این به این معنیه که من خودم را در میان وسایل نقیله ی مختلف و وسایل مختلف غیر متحرکی دیدم که واقعا دارم رانندگی میکنم. ولی نکته ای که به نظر من خیلی خوبه اینه که عدم مدیریت درست در کنترل ماشین موجب صدمه دیدن ماشین و حتی انهدام اون میشه که این واقعا طبیعی و واقعیه.

مافیا II که در سال های اخیر توسعه یافته، دارای مکانیزم مخفی شدن پشت اشیا و احیای سلامتیه که وجود این دو قابلیت در بازی شایسته است، ولی من حالتی که شخصیت بازی پشت اشیا مخفی میشه را دوست ندارم. من در هنگام بازی هر وقت سعی میکردم از حالت کاورگیری خارج بشم، شخصیت بازی به طرف دیگه ی اون جسم میخزید! . در حالت تیراندازی من نتونستم راهی برای قفل خودکار روی هدف ( lock-on mechanism ) پیدا کنم ولی چون از دکمه های کنترل بازی آگاهی نداشتم نمیتونم بگم که حالت قفل خودکار روی هدف در بازی وجود نداره. اگه شما فکر میکنید سری بازی پدر خوانده ( Gofdfather ) را دوست دارید، مافیا II قطعا برای برطرف کردن نیازهای شما کفایت میکنه. 2K Games در این زمانی که تا اکران بازی باقی مونده (24 آگوست 2010) وقت داره تا به موقع ایرادهای جزیی بازی را برطرف کنه، چون بازی تا حالا خیلی تاخیر داشته! در ماه های آینده به دنبال اطلاعات بیشتری از بازی باشید؛ چون بازی در اون موقع قطعا در اختیار شما خواهد بود؛ مخصوصا اگه شما عاشق بازی های open world باشید!!

نویسنده: Geoff Hathaway سردبیر gamebits.com

منبع: Mafia2forum.com

13. 3 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض PAX East 2010 : پیش نمایش GRTV درباره ی Mafia II

در این فیلم دو تا از خبرنگارای سایت Gamereactor نظرخودشون را درباره ی بازی بیان می کنند.

GRTV : "ما به اندازه ی کافی خوش شانس بودیم که تونستیم در همایش توسعه دهندگان بازی های کامپیوتری ( GDC ) به مافیا II دست پیدا کنیم. بعد از اون ما نشستیم تا درباره ی اون چیزی که بازی کردیم و این که چقدر این بازی با انتظارات ما برابری میکنه بحث کنیم."

کد:
    منبع: Mafia2forum.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •