WOW ....
حتما این تریلر رو با کیفیت HD ببینید و قدرت PC رو تجربه کنید !!!!![]()
WOW ....
حتما این تریلر رو با کیفیت HD ببینید و قدرت PC رو تجربه کنید !!!!![]()
کسی آپلود شده اش رو نداره؟(تریلر hd شو میگم)![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ديدمش.واقعا زيبا بود.من رو برد به دوران مافيا 1 و سال 2002 كه اومده بود.
كاملا نسخه به روز شده مافيا 1 هستش.حتي راه رفتن كاراكتر هم مثل همونه.فقط يه خورده زاويه دوربين عوض شده و رفته بالاتر و فرق ديكه هم امكان كاور هستش كه ميشه بشت ديوارها و اجسام كاور كرفت.
اميدوارم فقط از اين قفل جديد يوبي سافت روش استفاده نكنند.
تریلرو دیدم فوق العاده بود واقعا مثل نسخه ی 1 عالی کار شده![]()
به به واقعا مستفیضذز شدیمعجب باز تحریک شدیم برگردیم سره Geforce فیزیک کلا وسه وسه گره ...
مافیا II یکی از بزرگترین بازی های به نمایش گذاشته شده در تالار نمایش PAX East 2010 است که نسخه ی قابل بازی (دموی قابل بازی) برای اولین بار در این کنفرانس در دسترس عموم قرار داره. مافیا II شرح ماجراهای ویتو (Vito) و پیشرفت او تا تبدیل شدن به یک گانگستره. در زمان کوتاه 15 دقیقه ای که دموی بازی در اختیار من بود؛ من قصد فروختن سیگار به مردم کوچه و خیابان را داشتم که گروهی از رشوه گیرها و دلال ها برای به وجود آوردن مشکل روانه اونجا شدند. بعد از یک Cutscene طولانی ، آن ها کامیون Vito و رئیسش را آتش زدند. شما و گروهتون برای جبران این خسارت به پاتوق اونا میرید و اونجا را با میلیون ها گلوله و تعدادی کوکتل مولوتف داغون می کنید ، ولی در کمال تاسف متوجه میشید که اونا اونجا نیستند؛ بنابراین شما به کارخونه ی ریخته گری میرید (جایی که اونا مخفی شدند) و اینجا دوباره یه Cutscene طولانی دیگه پخش میشه که در اون نشون میده که رئیس شما با چوب بیس بال به صورت یه سری از افراد اونا ضربه میزنه و یه سری دیگه را با گلوله میکشه. اونا بی درنگ برای نجات جونشون فرار میکنند و کار شما اینه که همه ی اونا را بکشید تا ماموریتتون تموم بشه.
بازی از دید من (در حالی من روی یک مانیتور 32 اینچی حدود 2 فوتی بازی کردم) خوب بود، ولی عالی نبود. بریدگی های تصویر قابل توجهی در بازی وجود داشت و چون این نسخه ی دموی بازی بود به نظر من این ایراد رفع شدنیه. ولی جلوه های صوتی و انیمیشن های بازی بسیار با کیفیت بودند. البته به خاطر زمان کوتاهی که دمو در اختیار من بود، من نمیتونم کاملا در مورد جلوه های صوتی و Cutscene های داخل بازی توضیح بدم. بیشترین شکایت من از بخش رانندگی بازیه که بیش از حد واقع گرایانه است!!! ؛ این به این معنیه که من خودم را در میان وسایل نقیله ی مختلف و وسایل مختلف غیر متحرکی دیدم که واقعا دارم رانندگی میکنم. ولی نکته ای که به نظر من خیلی خوبه اینه که عدم مدیریت درست در کنترل ماشین موجب صدمه دیدن ماشین و حتی انهدام اون میشه که این واقعا طبیعی و واقعیه.
مافیا II که در سال های اخیر توسعه یافته، دارای مکانیزم مخفی شدن پشت اشیا و احیای سلامتیه که وجود این دو قابلیت در بازی شایسته است، ولی من حالتی که شخصیت بازی پشت اشیا مخفی میشه را دوست ندارم. من در هنگام بازی هر وقت سعی میکردم از حالت کاورگیری خارج بشم، شخصیت بازی به طرف دیگه ی اون جسم میخزید! . در حالت تیراندازی من نتونستم راهی برای قفل خودکار روی هدف ( lock-on mechanism ) پیدا کنم ولی چون از دکمه های کنترل بازی آگاهی نداشتم نمیتونم بگم که حالت قفل خودکار روی هدف در بازی وجود نداره. اگه شما فکر میکنید سری بازی پدر خوانده ( Gofdfather ) را دوست دارید، مافیا II قطعا برای برطرف کردن نیازهای شما کفایت میکنه. 2K Games در این زمانی که تا اکران بازی باقی مونده (24 آگوست 2010) وقت داره تا به موقع ایرادهای جزیی بازی را برطرف کنه، چون بازی تا حالا خیلی تاخیر داشته! در ماه های آینده به دنبال اطلاعات بیشتری از بازی باشید؛ چون بازی در اون موقع قطعا در اختیار شما خواهد بود؛ مخصوصا اگه شما عاشق بازی های open world باشید!!
نویسنده: Geoff Hathaway سردبیر gamebits.com
منبع: Mafia2forum.com
در این فیلم دو تا از خبرنگارای سایت Gamereactor نظرخودشون را درباره ی بازی بیان می کنند.
GRTV : "ما به اندازه ی کافی خوش شانس بودیم که تونستیم در همایش توسعه دهندگان بازی های کامپیوتری ( GDC ) به مافیا II دست پیدا کنیم. بعد از اون ما نشستیم تا درباره ی اون چیزی که بازی کردیم و این که چقدر این بازی با انتظارات ما برابری میکنه بحث کنیم."
منبع: Mafia2forum.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)