تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 79 از 1635 اولاول ... 2969757677787980818283891291795791079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان توجه کنن خیلی از جا ها الان دارن 3 مالیات رو دوربین میکشن یادتون باشه البته این مالیات رو همه چی اومده رو هم اجناس

من امروز جمهوری رفتم رو دوربینم 3 درصد مالیات میگیرند توجه داشته باشین تا غافل گیر نشین
    این قانون هم هست اسمش نام ماليات بر ارزش افزوده هست

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان توجه کنن خیلی از جا ها الان دارن 3 مالیات رو دوربین میکشن یادتون باشه البته این مالیات رو همه چی اومده رو هم اجناس

من امروز جمهوری رفتم رو دوربینم 3 درصد مالیات میگیرند توجه داشته باشین تا غافل گیر نشین
    این قانون هم هست اسمش نام ماليات بر ارزش افزوده هست
    مالیات بر ارزش افزوده،همان مالیات تجمیع عوارض هستش.منتها با نام جدید.
    نذارین فروشنده ها سرتون کلاه بذارن.
    راستی دوربین جدید مبارک،چی گرفتی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

k چیزی نگرفتم رفتم فقط قیمت بگیرم
    از قبل هم قضیه این مالیات رو میدونیستم هم رفتم قیمت دوربین ها رو بگیرم و هم ببینم این قضیه کجا ها اجرا میشه

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان H9 هنوز تو بازار هست؟ من از يك نمايندگي سوال كردم گفت ديگه نيست ميخواستم ببينم درسته . بعد پيشنهاد داد
    يه H10 بگيرم در صورتي كه H50 هم داشت . گفتم اگه مسئله مالي نبود يه H50 ميگرفتم كه خيلي بهتر از H10 هستش .
    خلاصه ما مونديم حيرون و ويلون .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.چند تا سوال نسبتا تخصصی داشتم که ممنون میشم اگه بطور کامل به اونا پاسخ بدید.
    1-انواع سنسور های موجود در دوربینهای دیجیتال چیست و اندازه سنسور هرچه کوچکتر باشد بهتر است یا هرچه بزرگتر باشد؟
    2-منظور از aspect ratio که به صورت 3:2 یا 4:3 یا 16:9 نمایش داده میشود چیست؟
    3-در مورد لنز محدوده مکانی ذکر میشود.مثلا 27mm-486mm.منظور از آن چیست؟این محدوده هرچه بزرگتر باشد بهتر است یا هرچه کوچکتر باشد؟
    4-اعدادی بر روی دوربینها به صورت مثلا f2.8-f4.5 نوشته میشود.مفهوم انها چیست و چه شرایطی در این مورد بهتر است؟
    ممنون از راهنماییتون.فقط لطف کنید و کامل جواب بدید.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان H9 هنوز تو بازار هست؟ من از يك نمايندگي سوال كردم گفت ديگه نيست ميخواستم ببينم درسته . بعد پيشنهاد داد
    يه H10 بگيرم در صورتي كه H50 هم داشت . گفتم اگه مسئله مالي نبود يه H50 ميگرفتم كه خيلي بهتر از H10 هستش .
    f اگه نمیخوای H50 فقط برو canon s5is بگیر قیمت الان بازار هم 300 تا 320 هست بستگی به گارانتی داره
    این قیمت رو دیروز گرفتم و این دوربین هم الان هست من کل جمهوری رو گشتم قیمت این دوربین تو این رنج بود

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من H9 رو توسیه نمیکنم.همون H10 یا H50 خوبن.
    از لحاظ حمل ونقل هم H10 بهتره.
    S5 هم خوبه.ولی کنون این سری رو متوقف کرده (2007 هستش).به جاش سری SX رو تولید میکنه.
    اینم جدید ترین مدلش:

ولی یه پیشنهادی بکنم:
    شما بهتره از این راهکار استفاده کنی تا گیج نشی:
    -انتخاب نوع دوربین(SLRLike ،compact,....) بنا به نیازها و علاقه هات.
    -انتخاب برند(sony,canon,olympus,...) بنا به سلیقه شخصی(ترجیح شخصی)
    -تحقیق در مورد معایب و کاستی ها.
    -در صورت قابل قبول بودن،بخرش.
    -اگه قابل قبول نبود.برو سراغ ترجیح بعدی( حالا ببین نوع مهمتره برات یابرند)

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.چند تا سوال نسبتا تخصصی داشتم که ممنون میشم اگه بطور کامل به اونا پاسخ بدید.
    1-انواع سنسور های موجود در دوربینهای دیجیتال چیست و اندازه سنسور هرچه کوچکتر باشد بهتر است یا هرچه بزرگتر باشد؟
    2-منظور از aspect ratio که به صورت 3:2 یا 4:3 یا 16:9 نمایش داده میشود چیست؟
    3-در مورد لنز محدوده مکانی ذکر میشود.مثلا 27mm-486mm.منظور از آن چیست؟این محدوده هرچه بزرگتر باشد بهتر است یا هرچه کوچکتر باشد؟
    4-اعدادی بر روی دوربینها به صورت مثلا f2.8-f4.5 نوشته میشود.مفهوم انها چیست و چه شرایطی در این مورد بهتر است؟
    ممنون از راهنماییتون.فقط لطف کنید و کامل جواب بدید.

بصورت خودمانی و بدور از کلمات تخصصی میگم برات:
    1- سنسور های موجود در دوربینها دو نوع هستن:
    1- CMOS که تکنولوژی قدیمیتر هستش و اکنون در دوربینهای ارزانقیمت و فیلمبرداری استفاده میشود.
    2- CCD که تکنولوژی جدیدتر هستش.
    اندازه سنسور هرچه بزرگتر باشه بهتره.ولی محدودیتهایی وجود دارن که خیلی بزرگ نمیسازن.
    2- نسبت طول به عرض عکس هستش.الان مد شده میگن LCD واید.یا تلویزیونهای جدید واید هستن.به خاطر همین 3:2 الان کاربرد پیدا کرده.ولی اندازه چاپ عکس که میدیم برای چاپ،4:3 هستش.
    3- اندازه کانونی نرمال که همانند چشم ما هستش،35 میلی متر تنظیم میشود.به فاصله کانونی کمتر،واید و بیشتر را تله گویند.با تقسیم دو عدد میزان زوم مشخص میشود.
    4- f همان دیافراگم میباشد.
    در دوربینهای قدیمی کاملا دستی بودن ولی در دوربینهای دیجیتالی compact اتوماتیک هستش.
    کاربرد دیافراگم در این هستش که برای بدست اوردن عمق میدان مناسب،از دیافراگم بسته تر(عدد بزرگتر)استفاده میشود و هر گاه لازم باشد که سرعت شاتر بالا باشد(عکاسی ورزشی...) میتوان با باز کردن دیافراگم از کم نور شدن عکس جلوگیری کرد.
    هر جاش نیاز به توضیح بیشتر داره،بگو.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من H9 رو توسیه نمیکنم.همون H10 یا H50 خوبن.
    از لحاظ حمل ونقل هم H10 بهتره.
    S5 هم خوبه.ولی کنون این سری رو متوقف کرده (2007 هستش).به جاش سری SX رو تولید میکنه.
    اینم جدید ترین مدلش:

ولی یه پیشنهادی بکنم:
    شما بهتره از این راهکار استفاده کنی تا گیج نشی:
    -انتخاب نوع دوربین(SLRLike ،compact,....) بنا به نیازها و علاقه هات.
    -انتخاب برند(sony,canon,olympus,...) بنا به سلیقه شخصی(ترجیح شخصی)
    -تحقیق در مورد معایب و کاستی ها.
    -در صورت قابل قبول بودن،بخرش.
    -اگه قابل قبول نبود.برو سراغ ترجیح بعدی( حالا ببین نوع مهمتره برات یابرند)
    ببین این دلیل نیست که تو داری میگی درسته مدل sx1is وSX10 IS مدل جدید s5is is ولی فلن کوتو ایران بیاد
    بعد وقتی هنوز s5is is چرا باید رفت sx110is روگرفت
    Last edited by mpeg; 07-10-2008 at 23:53.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

p>[quote=Senator_F;3033513]/>شما اگه میخوای فقط به خاطر فیلمبرداری s2000 بگیری،خب برو یه هندی کم بگیر راحت
    حرف شما اصلا منطقي نيست.من يك دوربين فيلمبرداري سوني از مكه گرفتم با قيمت 500 تومن با امكانات روز ولي با رزوليشن آنالوگ يعني 640 در 480 كه اصلا جالب نيست.ولي كيفيت فيلمبرداريه اين دوربين فوجي خيلي بهتر از اونه.ضمنا عكس هاشم خيلي عاليه.لازم به ذكره خيلي ها ميخوان مثل من با يك تير 2 نشان رو بزنن.مرسي
    Last edited by ebi66_boukan; 08-10-2008 at 00:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •