خب Title Alias: چيه؟
سلام
من از کامپوننت swMenuFree برای آبشاری کردم منو ها استفاده کردم ولی به این شکل در امد ( همه چیز درست هستش ولی با چگونه میتونم با منوی اصلی سایت هماهنگ کنم ؟ )
![]()
اينم يه سوال اضافي ديگه:newsfalsh چيه؟
وTitle Alias هم چيه؟
كامپوننت اول مطالب را بصورت رندم نشون مي ده
اون عنوان هم يكي براي درج در سايت هست و كه عموم ببيند
و يك عنوان ديگر براي اختصار شما و درج در كنترل پانل مدير هست يعني تيتر كوتاه و بلند
سلام. من ميخوام در قالب تغييراتي بدم (تغيير بنر و اضافه كردن لينك باكس به كاشيه ها و ...)چه فايلي رو بايد ويرايش كنم؟
من ميخوام كاتگوري هام تو صفحه اول نشون داده بشه.
در ضمن يه قالب ساده دو طرفه هم لازم دارم.يعني يه هدر دو تا كنار و وسط صفحه كه جاي مطلبه.
براي تغيير بنر عكس داخل پوشه image را تغيير دهيدسلام. من ميخوام در قالب تغييراتي بدم (تغيير بنر و اضافه كردن لينك باكس به كاشيه ها و ...)چه فايلي رو بايد ويرايش كنم؟
براي لينك باكس و حاشيه ها بايد ماژول جديد بسازيد
بيشتر توضيح مي دين ؟من ميخوام كاتگوري هام تو صفحه اول نشون داده بشه.
بيشتر قالب ها اين قابليت را دارنددر ضمن يه قالب ساده دو طرفه هم لازم دارم.يعني يه هدر دو تا كنار و وسط صفحه كه جاي مطلبه.
شما فقط كافي است ماژول ها را در هر دو سمت تعريف كنيد
يعني از منوي مديريت به مديريت تصاوير برم و عكس رو اونجا بذارم؟براي تغيير بنر عكس داخل پوشه image را تغيير دهيد
اگر بخوام مثلا فقط يك كلمه هم بنويسم بايد ماژول درست كنم؟براي لينك باكس و حاشيه ها بايد ماژول جديد بسازيد
تشكر
نهيعني از منوي مديريت به مديريت تصاوير برم و عكس رو اونجا بذارم؟
داخل cpanel برويد
و از ميان پوشه هاي جوملا به پوشه template و سپس تم مورد نظر را انتخاب درون پوشه عكس را جايگزين كنيد
بلهاگر بخوام مثلا فقط يك كلمه هم بنويسم بايد ماژول درست كنم؟
ممنون از جواب کاملتون. فقط دو سوال دیگه:
1- عکس باید با همون سایز و همون نام باشه دیگه درسته؟
2- اگر من بخوام خارج از قالب استاندارد اون بنر کار کنم (مثلا عکس رو چند تکه کنم و درون جدول بذارم با قسمتی رو لینک بدم) چه کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)