سلام
من هم این چند شب اطلاعی از بازیهای بارسا نداشتم.
پس از جام حذفی حذف شد.
امیدوارم قهرمانان رو بگیریم.
(رونالدینهو هنوز تو بارساست؟ نه؟ اگر نیست از این پست من صرف نظر کنید.)
سلام
من هم این چند شب اطلاعی از بازیهای بارسا نداشتم.
پس از جام حذفی حذف شد.
امیدوارم قهرمانان رو بگیریم.
(رونالدینهو هنوز تو بارساست؟ نه؟ اگر نیست از این پست من صرف نظر کنید.)
از حذفی حذف شدیم
برا قهرمانی کارمون مشکله
آره رونالدینیو هست ولی آماده نیست
FCBarcelona.ir
رونالدینیو به لیست بازیکنانی که قبلا از بازی یکشنبه بیرون مانده بودند، اضافه شد. ویکتور وازکوئز، ویکتوز سانچز و پدریتو مجددا به ترکیب تیم اصلی فرا خوانده شدند.
در آخرین لحظات، رونالدینیو به لیست بازیکنانی که برای بازی برابر وایادولید، در اختیار نیستند، اضافه شد. قبلا مسی، دکو، مارکز، جیوانی، اولگوئر و خورکرا (همگی مصدوم) و میلیتو که محروم است، در این لیست بودند. این بازیکن برزیلی، همچنان مشکلاتی در عضله پای راستش دارد و به درمان ادامه خواهد داد. او اکنون برای بازی یکشنبه برابر وایادولید در دسترس نیست. ازکوئرو هم، به دلیل مسائل تاکتیکی بیرون گذاشته شده است.
تعداد بازیکنان مصدوم، بدین معنی است که فرانک ریکارد، ناگزیر است که سه بازیکن از تیم جوانان دعوت نماید تا بتواند ترکیب لیستش را کامل کند. بنابراین ویکتوز وازکوئز، ویکتوز سانچز و پدریتو، پس از سفر به آلمریا در هفته قبل، مجددا شانسی برای شرکت در فعالیت های تیم، خواهند داشت
می خواستم پاشم بیام شیراز سرتو ببرم ولی شانست زد ترافیک بود و برگشتم
دوستان تبریککککک بارسا4-1 برد![]()
.و خبر بهتر:رئال3-2 باخت هوررررررررررررراااااااااا اااااااااااااااا
برید عید رو خوش باشیم
سال سال بارسا نبوده امسال امیدوارم مثل 2 .3 سال پیش بترکونه مسی هم دیگه داره خیلی مصدوم می شه
گل های بارسا رو اتوئو24 و اینیستا47 و کرکیچ62و84 زدند
تک گل وایادولید هم دقیقه31 از روی نقطه پنالتی زده شده
پویول هم یه اخطار در دقیقه 51 گرفته
ترکیب ثابت به این شکل بود:
والدز زامبروتا پویول ژاوی اینیستا اتوئو هانری سیلوینیو تورام توره کرکیچ
تعویض ها:
گودجانسن به جای توره61
آبیدال به جای تورام71
پدریتو به جای کرکیچ85
قربون کرکیچ![]()
آره مال شمپیت بازی های ریکارد هست دیگه چی کارش میشه کرد ولی فعلا خوشالیم بی خیال این چند ساعتو بزار کارای قبلشو به خاطر بسپاریم امیدواریم درست بشه(که میشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)