هیچی معلوم نیست. اعلام که نمیکنن.
PS3 Pal با PS3 J چه فرقی دارند ؟ ماله من J هست و چرا قیمت pal از NTSC J بیشتره ؟
در ضمن چرا ntsc j رو واسه ژاپن میگن میزنند ؟![]()
اين تايپك چرا اينقدر دير آپ ميشه...يه كم به تايپك xbox360 نگاه بياندازيد. اين فقط يه چيزي رو نشون ميده و فقط اينكه اونايي كه طرفداران كنسول محبوب ps3 هستند ديگر با اون حال نميكنند و علاقه گذشته رو ندارند. واقعا كه. فقط بازيهاش گرونه اين كه ضعف نيست...
![]()
ریجنش با هم فرق میکنه دیگه. تو دبی پال ارزونتر از j و uc هست ولی تو ایران بر عکسه.PS3 Pal با PS3 J چه فرقی دارند ؟ ماله من J هست و چرا قیمت pal از NTSC J بیشتره ؟
در ضمن چرا ntsc j رو واسه ژاپن میگن میزنند ؟
دو نوع j داریم. یکی NTSC J/JAPAN و یکی NTSC J/ASIA
گزینه 1 برای ژاپن هستش
عجب اسندلالی. کف کردیماين فقط يه چيزي رو نشون ميده و فقط اينكه اونايي كه طرفداران كنسول محبوب ps3 هستند ديگر با اون حال نميكنند و علاقه گذشته رو ندارند.
داداش م که ps3 ندارمو 360 دارم با ps3 بیشتر حال میکنم
سلام.
خوب PAL برای اروپاست اما NTSC J برای آسیا و ژاپن هست. و اما یه مطلب اضافه :
اگر میخوایید بازی های Ps2 و Ps رو بازی کنید، باید کنسول U/c رو بگیرید ، برتری دیگر کنسول آمریکای شمالی اینه که بازیهاش سانسور شده نیستن ( بازی Ninja Gaiden Sigma و بازی Uncharted برای ریجن اروپا و ژاپن سانسور شده اند! ).
خوب تعداد دارندگان این کنسول کمه. اما اشتباه نکنید، طرفداراش خیلی زیادن! بنده خودم یکی از طرفداران دو آتشه ی این کنسول هستم!
موفق باشید
از کجای تهران ps3 بگیرم که ارزونتر باشه ؟
سانسور بازي كه به ريجين كار نداره.به كشوري كه بازي وارد ميشه كار داره.
تو امريكا هم بازي سانسور شده زياده مثل :Postal در 2 ver
فقط بازيرو بايد از رو درجه سنيش تشخيص داد كه سانسوره يا نه مثال ديگه همين GTA4
اصلا ریجن بازی به ریجن دستگاه ربطی نداره!من دستگاهم ریجن 3 و بازیام همه ریجن یکن!
از توپخونه بگیری بهتره.
من به شخصه از تمامی طرفداران دو،سه و چهار آتشه ی PS3 تشکر و قدردانی کامل به عمل میارم.حالا چون PS3 دوست دارین یه داستان تعریف کنم واستون:
من یه دوست 360 باز به تمام معنی (شرمنده ی مدیریت) ا**ق دارم.اینکه میگم ا**قه ربطی به داستان نداره ها!کلا یارو یه حرفایی میزنه که آدم شاخ در میاره.مثلا میگفت Naked Snake تو MGS3 همون Solid Snake تو MGS 1 هست.یا میگفت Gran Turismo قراره واسه 360 در بیاد!حالا بماند.
چند وقت پیش دوباره داشتیم یکی به دو میکردیم(طبعا سر اینکه کدوم کنسول بهتره!) که من گفتم:
-بنده ی خدا تو میدونی CPU من چقدر قوی تره؟
-نه!PS3 هشت تا هسته ی (اینجا رو دقت کنین) 300 مگاهرتزی داره.360 هم 3 تا 800 مگاهرتز!
-نه عزیزم،اون 300 نیست،3200 هست!
-نه،پس یعنی 360 سه تا 8000 مگاهرتزی داره؟مگه میشه؟
-کی گفته 360 با PS3 برابره؟
-اصلا میریم نگاه میکنیم!من مطمئنم 300 مگاهرتز بود.تو GameSpot هم خوندم.
-باشه.
این طوری شد که دیروز رفتیم کافی نت.شروع کرد به سرچ.حدود 10-20 صفحه رو باز کرد،همین جور دید نوشته
7x SPE @ 3.2 GHz
باز کم نیاورد.هی واز کرد،دید به جایی نمیرسه گفت:
-خوب آره دیگه!این یعنی رو هم 3.2!هر کدومشون 300 مگاهرتزن!(حالا بماند که 7*300=2100)
-میخوای بریم تو سایت اینتل ببینیم؟لابد 2 هسته ای های 1.86 اینتل هم دو تا 900 مگاهرتزن!
-ااااه!اصلا ولم کن بابا!اصلا PS3 خداست!اصلا سی پی یوش 20 گیگاهرتزه!
-خوب،حالا خودتم پول کافی نتو حساب کن که دیگه از این کارا نکنی!
باورتون نمیشه.از در کافی نت که اومدیم بیرون پوزش 1 متر پایین تر از خودش بود!
اینو برای همه تعریف کردم که درس عبرتی بشه،با PS3 کل نندازین!دیگه خود دانید!
ps3 80gig گیر میاد ؟
اگه گیر میاد قیمتش چنده ؟
دو تا دسته داره یا یکی ؟
آقا هیچکس نمی تونه دقیقا با حرفهای زیر دیپلم بگه که Pal با NTSC چه فرقی دارد ؟
در ضمن مشخص کنید که ماله شما از کدوم هاس ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)