ps2 یه کنسول زنده هست .... مدل 77004 هم بیشترین فروش رو تو ایران داره ... در مورد فرق با سری دوم باید بگم اونا fat هستند ولی این Slim هست....
ps2 یه کنسول زنده هست .... مدل 77004 هم بیشترین فروش رو تو ایران داره ... در مورد فرق با سری دوم باید بگم اونا fat هستند ولی این Slim هست....
مدل اصلی تو ایران 77004 هست در دورنگ مشکی و نقره ای یه ترتیب 150 و 160 تومن
من خودم رنگ مشکیشو دارم البته الان بازی نمی کنم ولی زمانی که ازش استفاده می کردم کاملا ازش راضی بودم.برای وصل کردن به مانیتور هم از vga box استفاده میشه.
ممنون
چيني هست ديگه ؟
فرق فت و اسليم ظاهري هست يا تفاوت هاي اصلي دارند ؟؟
تو fat قابلیت نصب هارد وجود داره که برای نصب سیستم عامل linux لازمه
ولی modem نداره ولی جدا میتونی بخری براش
اما slim خودش دارای modem داخلی هست اما hard بهش وصل نمیشه
fat درایوش کشویی هست اما slim در داره و درش باز میشه
در كل براي خريد شما كدوم يكي رو پيشنهاد ميكنيد ؟
شما الان خیلی سخت میتونی fat گیر بیاری چون از 2004 دیگه تولید نشده
اگه باشه هم دست دوم هست
شما همون slim بگیری بهتره
vga box چه مدل هایی داره و قیمتش چنده؟ کیفیت تصاویر بازی در مانیتور که ضعیف نمیشه؟ یعنی کیفیت بازی در هنگام بازی های pc رو داره؟ مدل ها و قیمت های بازار فعلی چنده؟ یک لینک عکس مدل کار راهبنداز با مشخصات هم ممنون میشم بدین.
اون مدلی که گفتم با 7 ماه کارکرد ملایم و 35 تا بازی نسبتا جدید به نظرتون 70 می ارزه؟
برای تو شبکه بازی کردن با PS2 علاوه بر LAn Adsl رو بهش وصل کردن دیگه چه تنظیمات و وسایلی لازم هست؟
سلام دوستان........... با هزار زحمت بازی ico رو دانلود کردم پسوندش همiso هست وقتی میخام رایتش کنم رو dvd برنامه nero قبول نمیکنه و error میده رو سه تا سیستم تست کردم.....
حتی با deamontools هم iso رو لود کردم و سی دی به سی دی هم نشد !!!!
باید برنامه خاصی باشه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)